geçmiş olsun...Kansızlar yine iş başında :(
geçmiş olsun...Kansızlar yine iş başında :(
Geçmiş olsun, bu sekilde aldıkları parayla nasıl ekmek yiyorlar anlayamiyorum..hicbir zaman büyük konusmamak lazim ben de sizin gibi ayni şekilde diyordum ama malesef basiret baglaninca bağlanıyor ve geç de olsa anliyoruz dolandirildigimizi.. Insallah sonuc sizin lehinize cikar... Pek guvenemesem de adalet sistemine...
Öncelikle gerçekten büyük geçmiş olsun.
21.11.2012'de aynı olay başıma geldi. Aynı olay derken senaryosuna kadar aynı yani sadece karakterler farklı. Benim şerefsizler altunizade açık oto pazarında buluyolar babamı ve gebzede galerici senaryosuyla devam ediyolar. Babam gidiyo Gebze'ye; dükkanın önünde Q7'ler falan tabii.. Herneyse aynı senet sepet, güven, "abi hesap numaranın son hanesi yanlış olmuş, 1 saate hesapta" lar sonrasında aynı basiret bağlanmasıyla satış gerçekleşiyo ve olan oluyo. Biz herhangi bir sonuca ulaşamadık.
Şöyle anlatayım; ben sana git vur diyemem tabii ama bişey yapmada diyemem. Biliyorum çünkü akşam yatamadığını, bütün gün işini gücünü yapamadığını, çevrendeki tüm hatırlı insanlardan heran medet umarcasına olayı aktarmanı.
Sana tek tavsiyem her yardım elinde heveslenme sonrasında daha çok üzülürsün çünkü. Olmuyo yani, ya gerçekten inşallah vardır çevrende hükumet bağlantılı birileri onlar çözer yada hakikaten illegal yollarla çözebilecek olan kişinin senin birinci dereceden yakın akraban falan olmalı, yoksa bi nane çözülmüyo.
Belkide beni dolandıranlarda aynı şebekedendir. Süreçte yardımım dokunursa benimde tüm dava dosyalarım, evraklar, heriflerin kimlik fotokopilerine kadar elimde işine yararsa.
Bu arada son bişey daha, benimki ertesi gün sabah saat 9 da kartalda satış geçirdi bi galeride. O galericide normal bi şekilde aldım demesine rağmen sonradan bağlantılı olduğu ortaya çıktı.
Sana tavsiyem eğer kendi imkanlarınlada olayın peşine düşeceksen adamlara ulaşmak için kesinlikle o galericiye yoğunlaş.
Biraz uzun oldu ama kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne ve şunu yazana kadar 3-4 tane sigara içtim. Allah sabır versin, umarım benden daha kısa sürede atlatırsın.
bir arakadaşim benş uyarmıştı BMW aracı için pendikte ofise çagırdılar gittim notere gittim para geldi gelecek vs diye oyaladılar sonra senet verelim demişler arkadaş kabul etmeyip imza atmamış parayı görmeden imza atmam demiş. elemanlar ortadan kaybolumuşlar. Aynı şekilde 2 gün sonra benim aracım için beni aradılar inşaat şirketiyiz pendikteki ofisimize bekliyoruz.
Fiaytata anlaşmaya çalıştılar. hiç arabayı servise göstermek vs yok. Gelirim gelemk problem değil dedim hesapta parayı görmeden notere gitmem dedim. Para önemli değil istersen şimdi gönderelim para bizde *** para ***'a getirdiler kapora gönderin dedim ok hemen göndereceğiz yola cık dediler para yok telefonlar kapandı.
Sonra benzer senaryo maltepe ofisimize bekleriz olarak çıktı.
En garanti çözüm para alamdan notere gitmemek.
O değilde şu adamlar hakkında bulabildiğiniz kadar bilgi bulunda konuya ekleyelim ilk mesaja. İfşa edelim oçları.
Çok geçmiş olsun kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm inşallah en kısa zamanda çözülür.Bu mevzuda para blokeli yollanırsa oluyor diye biliyorum.Blokeli parayı da kendi hesapların arasında havale ve ya eft yapamazsın zaten.Öbür türlü paray hesabına geçtiği anda yanlışlıkla x bir kişi bile yollasa tamamen geri yollama sana kalmış diye biliyorum.
Buyuk gecmis olsun bunlarin alidigi nefes bile haram ortalikta ben adamim diye hala dolasiyorlarya bu
O.cocuklari ona yanarim insallah tez zamanda sıkıntınız cozulur
Cok gecmis olsun :( savci gu adami bu kadar sucu varken nasil birakir! Adam gibi ceza almadiklari surece bu it surulerininde ardi arkasi kesilmeyecek!
Senet verdikleri için TCK anlamında nitelikli dolandırıcılık/dolandırıcılık olmuyor, senet karşılığı aracı satın aldık senedin karşılığı yoksa aramızdaki hukuki uyuşmazlık savunması yapıp takipsizlik kararı çıkıyor. Genelde üstlerinde ya motosiklet ya da 80-90 model bir araç oluyor asla bulamadığınız dolayısıyla aciz vesikasına da bağlanmıyorlar. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir çözüm bulabilirsiniz
Beyler var mı bi gelişme
Öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle alıcı gelir satıcı nerede isterse orada arabaya bakılır. Alıcının ayağına araba götürmekte yeni moda oldu sanırım. Arabayı cidden almak istiyorsa bi zahmet etsin de istediğim yere gelsin. Ben satış yaparken parayı bankadan çekip nakit vermesini istiyorum geçmiş yıllarda istanbuldan bi araba alırken bankadan yanlış hesaba havale yapmıştık daha sonra bankayı arayıp durumu anlatıp parayı geri çekmiştik,bu yüzden paranın gözünüzün önünde bankadan çekilip nakit alınması her zaman daha iyi olur. Bu tarz mevzularda galerinin de noterin de işin içinde olduğunu düşünüyorum ben. Geçmiş olsun tekrardan,umarım olumlu bi sonuç alırsınız.
Çok çok geçmiş olsun, yakın bir abimin başınada geldi, insan ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor. Adam asgari ücretle çalışıp brodway alıp satmaya başladı ta ki en son passat almıştı. Nerdeyse 3 aya bir araba alıyordu ve tüm birikimi olan araç bu şekilde uçtu gitti elinden. 2 sene oldu hala tık yok, adam ne kadar stress yaptıysa 2-3 kere boynundan ve başka bi yerinden ameliyat geçirdi. Bu devirde para kazanmak kimine göre kolay kimine göre zor ama sonuçta o para hiç olunca insanın içine dert oluyor. Umarım bir sonuca ulaşırsınız.
Bu ülkede en büyük adaletsizliğin adaletin bakanlığında, hakiminde,savcısında döndüğünü gördüğümden beri umutsuzum. Bunuda defalarca adalet bakanlığında sınava giren biri olarak yazmak istedim.
Adaletin olmadığı yerde insan kendi adaletini uygulamak istiyor.
Mesaj atıyorum size belki yardımcı olabiliriz.