User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
223 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun, çok üzücü gerçekten.
    Umarım sonuca tez zamanda ulaşırsınız.

Bizlere de tekrar tekrar bir ders, örnek niteliği taşıyor bu konu.
    Hesabınıza veya elinize aracın karşılığını almadan Noter'e girmeyelim.
    Notere girildiğinde, insan psikolojisi değişiyor, iyilik melekleri ve esneklikler başlıyor Arkadaşlar.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Ama söylemeden edemicem belki ayıp olacak..
    Bu forumda 10 larca bu tarz dolandırıcılıkların konusu açıldı nasıl olabiliyorda hala açılmaya devam ediyor? Açıkçası bunu çok merak ediyorum ben.

Ha birde diyelimki siz noterdeyken cep bankacılığından parayı havale yaptınız adam satışı vermeden kaçtı gitti siz parayı nasıl geri alabilirsiniz ?

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Ama söylemeden edemicem belki ayıp olacak..
    Bu forumda 10 larca bu tarz dolandırıcılıkların konusu açıldı nasıl olabiliyorda hala açılmaya devam ediyor? Açıkçası bunu çok merak ediyorum ben.

Ha birde diyelimki siz noterdeyken cep bankacılığından parayı havale yaptınız adam satışı vermeden kaçtı gitti siz parayı nasıl geri alabilirsiniz ?
    Daha önceki mesajımdada belirttim devletin iki tarafıda güvence altına alan bir bloke sistemi zorunluluğu getirmesi şart.

Ama bu noterin banka hesabı olur özel bankalar böyle bir hizmet verir yada e- devletten bir uygulama olur.

Yada satış işlemleri iki aşamalı olmalı günlük yada haftalık arayla alıcı satıcı ikinci imza için notere gidecekler. İkinci imza günü atılan imzalar problemsiz bir alışveriş olduğunun garantisi olacak. iknci imza atılmamış aracı kimse satamayacak

Bu esnafların ya da vakti olmayanların işlerini yavaşlatacak ama aklıma gelen çözümler bunlar.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önceki mesajımdada belirttim devletin iki tarafıda güvence altına alan bir bloke sistemi zorunluluğu getirmesi şart.

Ama bu noterin banka hesabı olur özel bankalar böyle bir hizmet verir yada e- devletten bir uygulama olur.

Yada satış işlemleri iki aşamalı olmalı günlük yada haftalık arayla alıcı satıcı ikinci imza için notere gidecekler. İkinci imza günü atılan imzalar problemsiz bir alışveriş olduğunun garantisi olacak. iknci imza atılmamış aracı kimse satamayacak

Bu esnafların ya da vakti olmayanların işlerini yavaşlatacak ama aklıma gelen çözümler bunlar.
    Türkiye de oto dolandırıcılığı bu şekilde yapılan %1.5 ile %2 arası maksimum oda.

Yani %98 yapılan satışlar başarılı şekilde yapılıyor. Bu değer için kimse ekstra önlem almaz. Paranızı alın öyle satış yapın.

Noter ne diyor imza atmadan hemen önce "PARANIZI ALDINIZ MI"

Siz hala yok şöyle olsun böyle olsun.

Paranızı dahi alamadan satış yapıyorsanız yapacak birşey yok. Kendi güvenliğini insan almıyorsa devlet neden alsın.

Onur KİBAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede aracınıza kavuşursunuz

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ondan sonra insan neden katil oluyor bu işler anlık işler umarım aracınıza kavuşursunuz.

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun en kısa sürede sizin lehinize sonuçlanması dileğiyle

saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye de oto dolandırıcılığı bu şekilde yapılan %1.5 ile %2 arası maksimum oda.

Yani %98 yapılan satışlar başarılı şekilde yapılıyor. Bu değer için kimse ekstra önlem almaz. Paranızı alın öyle satış yapın.

Noter ne diyor imza atmadan hemen önce "PARANIZI ALDINIZ MI"

Siz hala yok şöyle olsun böyle olsun.

Paranızı dahi alamadan satış yapıyorsanız yapacak birşey yok. Kendi güvenliğini insan almıyorsa devlet neden alsın.
    Ben kendi arkadaşımı 150 tl için noterden çıkardım o konu ile sıkıntım yok.

Ama artniyetli insanlar tamamen algı yöneterek insanları kandırabiliyor. Adamlar derslerine iyi çalışmış. Dediğim gibi hiç olmazsa bir anda gelişen yanılma olayının önüne geçilir.

Ben yinede çift imza yada para blokesi uygulamasının işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu arada tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah malına yada parana kavuşursun.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.

Bu şekil dolandırıcılık hep duyuyoruz otomobillerde ama emlakta falan da bu şekilde dolandırıcılık oluyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.

Bu şekil dolandırıcılık hep duyuyoruz otomobillerde ama emlakta falan da bu şekilde dolandırıcılık oluyor mu?
    Emlak'ta en çok denk geldiğim sahte para , yaptırımlar caydırıcı olmadığı için aynı kişiler sürekli farklı firmalarla devam ediyor .

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun hocam
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl ceza almıyorlar şaka gibi resmen

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 gün önce serkan diye biri babamın x6 sını istedi çek muhabbeti vardı 100 nakit 140 çek diye belki 1 hafta boyunca hergün aracı inşaat firmasıyız öyle böyle kendilerini övüyor bende para bir tarafa mal bir tarafa dedim şerefsiz suratıma kapattı küfür etmek için aramama rağmen açmadı.
    DR.ECU

Oto Metin Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, cehalet başa düşman...

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmis olsun.üzücü bir olay gercektende.benimde son arabamı satarken başıma bi olay geldi.hersey bi tecrubedir.

dükkandayım alıcı arkadas aradı il dışından gelmişler başka araclara bakmıslar goruldugu gibi cıkmamıs benim arabada favorilerinde en sonda beni aramıslar.arabada evdeydi dedim abim göstersin arabayı size gidin baktırın eger uyarsa satışı vermeye gelirim.bu olaylar 2-3 gibi oluyor.evin oraya gittiler abim arabayı gosterdi begendiler sonra bostancı sanayide arabayı baktırmaya gittiler.arabada bısey cıkmadı ben karşıdayım tabi atladım gittim bostancıya saatler ilerliyo tabi.neyse alıcı arkadas parayı gonderdi hesabıma gonderdi kontrol ettim, imzayı attım.abimle beni eve bırakıcaklardı yedek anahtarı falan vericektim bide yemek yiyip cocuklar sehir dısına gidiceklerdi.

yemegi yerken benim hesabımın oldugu şubem aradı işte bu para neyin parasıdır dedi.aracımı sattım dedim.karşı banka parayı geri cekmek istiyor dedi.bana noter satış sozlesmesini yollarmısınız dedi.tamam dedim.saat tabi ilerledi bankaların kapanmasına 5-10 dk var.hemen sözlesmeyi bankacı arkadasa mail attım.bu arada nolur nolmaz diye hemen abime atıcaktımki parayı,para benden cıktı bloke düştü.şubeyi aradık kapandı telefonlar acılmıyo.karsımdaki cocuk olmaz bi yanlıslık vardır falan diyo.dedim ben sizi salamam bu iş düzelene kadar.alıcı arkadas babasını aradı,babası şubesinin müdürünü aradı falan olay şu

bankadaki eftyi yapan memur parayı benim hesabıma gönderen kişiyle aynı ad soyadlı aynı şubede hesabı olan başka kişinin hesabından gönderiyor.adamda olaydan habersiz noluyo bu kadar para çıkış olmuş diye soruyor heralde.öyle paraya bloke düştü bankalarda kapandıgı için olay öyle kaldı.alıcı kişinin banka şube müdür hanım aradı bizi kartvizitini kurumsal mail adresinden gönderdi yarın ilk işim bu hatayı düzeltmek dedi konuştuk öyle bıraktık alıcı arkadasları.yoksa sabaha kadar mecbur tutucaktık.cok can sıkıcı bi durum iki taraf içinde.

o yuzden bu satış işlemlerini bi daha sabahtan yapmalı diyorum ders oldu herhangi bi aksilik çıkma ihtimaline karşı son dakika yapılmamalı.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'ımdan bulsunlar inşallah.. çok üzüldüm kardeşim,inşallah aracına kavuşabilirsin.. nasıl serbest kalıyo böle insanlar aklım almıyo..
    sonra evine giren hırsızı, sana çarpan adama vurunca darp edince hapistesin. Adalet mi bu ülkemiz de ki ?
    çok geçmişler olsun..

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun söylenecek cok şey var ama buras yeri deeğil
    Aynı şey bir ay önce benim başıma geldi sistem aynı bendeki senetlerde tc vs. doğru gel gelelim savcıya ne yaptımsa tedbir koyduramadım hatta araç adamın karısının üzerine olmasına rağmen neymiş savcı suç işlermiş elimde senetler olduğu için bun ticari anlaşmazlığa giriyormuş hukuk mahkemesine gitmem gerekiyormuş. Öyle bir hukuk sistemimiz var ki sehirler arasında farklılık gösteriyor.Dava açtım ondan bile sonuç cıkmadı tek çare senetleri işleme koyup haciz baslatmak ondada üzerine birsey olursa üzerine zaten yok.
    Allah yardımcınız olsun inş allah siz bir sonuç alırsınız

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepiniz sağolun arkadaşlar sistem böyle oldukça ölmes isek daha neler göreceğiz duyucağız,imzayı neden attın diyen herkes de haklı ama anlık gelişti ben bile kendime inanamıyorum,o attığım imzanın hesabını en acı şekilde çekicem ama bu böyle kalmaz elbet birilerine de bu hesap kesilir Allah büyüktür...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10.000 LİRAYA adam vuruyorlar acımayacaksın bu paraya direk testislerine sıktıracaksın tek düşmanı sen misin kim bilecek ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)