Buyuk gecmıs olsun.Aynı olay benım basıma geldı. Maltepede orta hallı bır emlakcıda bulustuk,patronuna alıcagını spyledıler benım aracı. Notere gıttık. Ben para gelmeden ımzayı atmam dedım. Telefonda sureklı konusuyorlar,yok oraya 100bın gonderın,yok 70 gonderın,10 ton demırı suna ve vs vs...
Hatta bankaya gıttık,bakın elemanımız burada beklıyor dedıler.
Neyse tekrar notere gıttık,evraklar hazır,ımzasını attı sıra bana geldı,cepten bakıyorum,para yok. Dedım ımza yok. Orada toz duman havalandı. Sen bızı bılmıyorsun,soyle buyuguz bıyle buyuguz bu para nedır kı havaları. Yapma abım etme,zaten ofısımızı gordun,olmadı ısı bıtırelım bankada bırlıkte sıra beklıyelım yada sız yorulmayın ofısımızde yemek yıyelım cart curt...
Dedım bıttı mı ? Sen benım kım oldugumu bılıyormusun? Yok,bende senı tanımak zorunda degılım. Tanısam belkı arabamı satmıyacagım,belkı kardes olucagım. Buraya gelmemdekı sebeb,paramı alıp arabamı satmak. Eger olmuyorsa vaktımı calma.
Neyse,ofıslerıne gıttık. Abı yarısını elden patron getırıyor,hatta tum para hesabınıza gecıcek,oyle gıdecegız. Sız bıze guvenmedınız ama bız boyle davranarak sızı mahcup edecegız falan fılan...
E patron geldı,mıllet aman patron cıvanım patron. Dedım "patron kısı,ne hurmet,bende nacızane satıcı,mahcup edılmeyı bekleyen kısı" dedım. Olaya uyandım,durumu tasaga vurmaya basladım. Adamın telı calıyor,oraya buraya para-demır falan yolluyor,baskana selam soyluyor. Konusurken araya gırıyoruum,benden de sukadar ton demır,su kadar selam soyle vs vs...
Bunlar koftıden senarryo ıle bır bır ısyerınden gıttıkler,,tek benle caycı kılıklı adam kaldı.
Dedım cep telımın kaöerası acıktı,hepınızı cektım yayınlıyacagım. Oda kayboldu ortadan!!
Tekrar buyuk gecmıs olsun... Tedbır kondumu?
e tamam bi sistem gelmelide serbest bırakılmalarıda ilginç demekki bu ülkede adaleti kendin sağlayacaksın ya cidden bizim ülkede bi kere yatıp çıkarsan yada bi kaç dosyan olursa bi dahaki suçunu görmezden geliyolar
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Bu olaylardan çok tedirginim. Arabalarımı görmek için bile gelseler silahsız hiç çıkmadım.
Sene 2010da ev sattım, 1 saat sıra bekledik tapuda, iş imzaya geldiğinde para hala hesabıma geçmemişti. Benim acelem yok diyip ,memura durumu söyleyip müsade istemiştim. Neyseki 15 dk sonra para hesabıma geçmişti.
valla bu yazılanları gördükçe insan herşeyden tedirgin oluyor bu ülkedeumarım aracınıza kavuşursunuz ne diyeyim
ne cesaret arkadaş!
Birde hukuk devletiymiş! hadi sen tek olsan sen yalan söylüyorsun desinler ama kaç kişiyi dolandırmış şerefsizler ve hala serbest kalıyorlarsa hak hukuk aramadan şişleyeceksin köpekleri!
Fiat's Are Faster Than You Think!
umarım halledersiniz, hem sizin adınıza hem de içinde bulunduğumuz duruma üzüldüm
galerici de bu işin içindedir, aracın aynı gün satışının yapıldığını ruhsattan görmeme ihtimali yok
Herhalde en mantıklı önlem satışı yapılan bir aracın bir hafta içerisinde başkasına satış yapılmasını engellemek olur. Çokda zor bir işlem olmasa gerek galericiler belki biraz mırın kırın eder ama 1 haftada uzun bir süre değil.
Everyday I ** çapuling...
Adaletine kodumun memleketi işte. Başbakanla, bir film karakterinin resmini yanyana paylaşan adamı tespit ediyorlar, gandalfın kötü bir karakter olup olmadığını araştıran ekip kuruyolar adalet için. Başbakana kötü söz paylaşanı tespit edip apar topar mahkeme sonucuyla hapse yolluyorlar ama vatandaşın bitarafından kan alsalar yargı bir boka yaramıyor. Ulan ne biçim ülke olduk yav.
Geçen araba sattım, adam düzgün bir adamdı ama duyduğumuz haberler yüzünden parayı elden vermesine bile güvenemedim, bankada saydırsaydık felan dedim ama oda bende işe yetişeceğimdem noter kapanmadan aldım parayı verdim satışı adamı bırakmadım bankaya geçtik saydırdık parayı. Son bir mahçup oldum adam yaptığım muameleden, adamda bozuldu aldı arabayı bastı gitti. Güvendiğimiz bir adalet yokki insanlara güvenelim..
Satılıkta olan araç diğerlerine göre pahalımıydı yada satışı zor bir araç mı?
Sıfırı 150tl olan bi arabaya bi tanıdıgımız 175tl istedi aynı yöntem çağırdılar olm gitme etme dolandırıcı bunlar, sen para kazanmamı istemiyorsun diye popaz olduk.
Gidiyor aynı mevzu, banka hesabına bi küsürat atıolar bu ayıkınca iş bozuluyor, 1 hafta sonra doblo tarzı bi araç ile gelip attıkları 50-100 lira kaporaydı sen arabayı satmadın bize diye parayı geri almışlar
Aynı olay aynı kisiler benimde basımdan gecti benim arac serkan uzerinden gecti.birlikte hareket edelim lutfen telefon numarası yada ulasabilecegim farklı birsey verebilir misiniz ? Benim ki : 0542 795 60 70 adminden ricam magdurum lutfen paylasımım silinmesin donus bekliyorum.
ya okudukça cinnet geliyor bana yemin ederim. Bi gün sert kayaya çarparlar sıkar kafasını atar kenara bu p.çin çocuklarından birini. Ondan sonra adam yerine koyulur vuran adamın da başını yakarlar olacağı bu.
biz kendi arkadaşıma güveniyoz parayı vermiyor her taraf üçkağıtçı dolu para yoksa vermiyecen sonra diyorsa sonra gel al
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Çok Geçmiş Olsun;Çok üzücü Umarım Olumlu sonuçlar alırsınız..
Böyle Bir Tezgaha Amcamla Bende Denk Geldik Ve Farkındalık olduğu için zarar görmeden kendimizi kurtardık...Bir kere para almadan imza atmamaya kendimizi şartlicaz ve alt belleğimize yerlileştiricez bu şekilde olduğu zaman hiçbir şekil ve şartla yada kargaşa ile imzayı attıramayacaklar.Kısaca Bahsedeyim örnekler artsın kafada pencereler açılsın
Amcamın aracını ilana koydum, bir süre sonra birisi aradı aracın durumunu sordu,son rakam sordu ve biz galeriyiz ama öyle piyasaya çalışmayız çok büyük firmalarla çalışırız onlara araba tedarik ederiz bir patronda bu aracdan istedi sizden alıcaz temizlicez vs ona vericez.Bu nedenle rakamda da çok fazla ısrar etmiyorum hızlı şekilde tedarik etmemiz lazım istediğiniz rakamı veriyorum.Yanlız bizim ofisimiz Tuzlada buraya gelirseniz araca kendi servisimiz var orada bakarız işlemleri yaparız sizi biz istediğiniz yere bırakırız...Amcama durumu izah ettim ertesi gün bindik gittik.Yolda giderken birbirimize sürekli hiç bir şekilde para almadan satış vermiyoruz.Anahtar istenirse park etcez baktırcaz vs vermiyoruz ben ilgileniyorum vb vb.Gittik denizi gören bir villa bir ton çalışan kapıda arabalar.Oturduk anlatıyor vatandaş o ara telefonlar şuraya şu para buraya bu para talimatlarMuhabbetin sonunda yanlız benim başıma zamanında bir işler geldi zarar gördük bunun akabinde bizim bir şistemimiz var biz noter satışı yaparız satışı hemen muhasebecime gönderirim para hesabınıza çıkar...Dedik geçeceksiniz o işi para varsa arabayı verelim yoksa biz gidelim tabi bizim ayıktı-mızı anladılar söyleydi böyleydi o zaman yarın parayı hazırlayalım yapalım satışı,Bende dedim parayı hazırlayın buyrun gelin biz artık gelmeyiz alır gidersiniz..Tabi Ne gelen var ne giden...Bu olayın ardından ben üstüme düşeni yaptım gerekli yerlere durumu bildirdim ilgilendirlermi bilemiyorum...Bunlar biraz acemiydi sanırım hem tipler ofsayttı hemde taktik eksik
SOnuç olarak alt zihine para almadan imza yok yerleştirilirse hiçbir şartta ve karmaşada boş bulunulmaz diye düşünüyorum.
Mağdurlara büyük geçiş olsun... Devletin illaki yapması gereken binlerce kontrol var ama milletçe gereksiz yere tanıdığımız tanımadığımız bir sürü insana boş yere güveniyoruz... En basitinden, noter soruyo "paranızı aldınızmı?" alınmayan paraya neden aldım denir ki?
Parayı elden değil hesaptan almak lazım, alıcıya da "parayı bankadan yolla, açıklamasına da x plakalı aracın alış bedeli yaz ki elinde ödemene dair kanıtın olsun" dediğinde kıllık çıkartıyorsa, kıvırıyorsa hiç uğraşmaya gerek yok. Konuyu kapatıcaksın gidicek.
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
ilgilenen iyi dileklerini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim,forum sayesinde de çok kişinin haberi oldu iletişime geçtik elbet birşeyler olucak bu şerefsizlerin yanına kalmayacak!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)