User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Birazda müzik konuşalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektronik muzik ciktiktan sonra tam karisti ortalik insanlar bilgisayar basinda hicbir muzik aleti soz ve duygu(goreceli)olmadan muzik yapmaya basladilar tutuncada eskisi gibi guzel parcalar yavas yavas kayboldu malesef. Turkiyeye gelirsek ne radyo ne tv sektorunde uzun suredir hicbir gelisim yok. Ne programlari yapanlarin yaptiklari isten detaylica haberleri var nede bir yenilik getirebiliyorlar. İse hakim olmayinca dogal olarak yenilikte hayel oluyor
    Elektronik müzik ile teknolojinin müzikte kullanılmasını karıştırmışsın bence... Elektronik müzik bir dalıdır müziğin ve güzel yapılırsa gayette dinlenebiliyor bence. Tabi ki kendi düşüncen ruhu yoktur sence, bana biraz ön yargılı geldin bana. Tabi ki kendi tercihindir dinlemezsen bir şey diyemem. Ancak asıl vurguyu yaptığın yere katılıyorum. Teknoloji ile insanların sahip olmadıkları sesleri bir şey sanmaya başladık ya da enstrumanı. Bilgisayar başında dinliyorsun harika ama canlı performansına gidiyorsun alakası yok o ses ile... Bu yüzden çok kolay parlamaya başladı insanlar... Ne işlemlerden geçiyor o sesler kimbilir...

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla sanatçının siyasi görüşüne bakarak dinlemek gericiliktir

adamın şarkısı hoşuna gidiyor ama adam pkk lı
    adamın şarkısı hoşuna gidiyor ama iktidar yanlısı yada muhalefet yanlısı

abi evrensel bir hadise bu müzik işi ben rusya devrim marşınıda çok severek dinlerim
    saray bosnadaki soykırım için yapılmış ederleziyi dinlerken de uzulurum.

Ahmet Kaya da dinlerim , Onur Akın da dinlerim.

Siyaset ve dünya görüşleri beni ilgilendirmez aynı tuttugu takım gibi fb gs li olmasıda ilgilendirmez.

adam dinlenebilir müzik yapsın yeter kafasındayım.

DAN DAN yada Cin Çık Çin Çık diye şarkılar dinlemeyi ben müzik dinlemek olarak görmüyorum
    evet olması gereken budur.
    ancak buradaki bir siyasi görüş değil terör örgütü sempatizanlığı yapmak, insanları buna yönlendirmek.
    işte bu konuda ne zaman bu kadar kendimizi kaybettik şaşırıyorum..
    terör örgütü askerlerimizi şehit ederken avazı çıktığı kadar bağıranlar, söz konusu beğendiği şarkı oldu mu vazgeçemiyor ya da bir duruş sergileyemiyor. bu bana iki yüzlülüğün daniskası gibi geliyor.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet olması gereken budur.
    ancak buradaki bir siyasi görüş değil terör örgütü sempatizanlığı yapmak, insanları buna yönlendirmek.
    işte bu konuda ne zaman bu kadar kendimizi kaybettik şaşırıyorum..
    terör örgütü askerlerimizi şehit ederken avazı çıktığı kadar bağıranlar, söz konusu beğendiği şarkı oldu mu vazgeçemiyor ya da bir duruş sergileyemiyor. bu bana iki yüzlülüğün daniskası gibi geliyor.
    ben ahmet kaya dinleyip dağa çıkan mallardan olmadığım için birde hdp oy vermediğim için sıkıntı yok sanırım
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ya ben son sayfayi okumamisim,yanlis anlasilmak istemem.

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    profıl resmınden bellı oluyor zaten neye ıhtıyacın ve ne ıcın ıhtıyacın oldugu. surda senden baska kımse sıyası anlamda yorum yapmamıs. adam rahmetlı oldu gıttı hala daha neyın kafasını yasıyorsunuz. adamın o zaman soyledıklerıne bak sımdıkı turkıyenın ortama bak.. bı bıtmedınız amk spor gastesı
    Profil resmimin nesi zoruna gitti de bu yangının var ? Resim bir Türk bayrağı içeriyor. Bu mu canını sıktı ? Siyaseti yapan sensin. Müzik evrenseldir geyiğine hiç girme. Pkk sempatizanlığı yapan, pkkyı masumlaştıran, gelirinin çoğunu oraya bağışlayıp, moral geceleri düzenleyen biri mi evrensel ? Kim dinleyip prim yaptırıyorsa dolaylı yoldan yardım ediyordur kimse müzikte siyaset olmaz demesin. Bunun siyasetle alakası yok. Bırakın şu terör seviciliğini. Pkk paçavraları altında konser yapan birine saygı duymam.
    Şimdi sana burda Senin gibi küfür ederdim ama gerek yok. Bı karın ağrın olursa mesaj atarsın.
    Yiğit-Y allah askina bunun nesi gericilik ?

Neyse konu özünden sapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmet kayayı yaptığı müzik dışında bende sevmiyorum.

Birde şöyle birşey var bende müzik hosdir korsan hosdir yani pkk ya gelir saglamiyorum yani ahmet kaya dinlerken

Kafalar farkli olabilir ben bu açıdan bakıyorum.

Yoksa askerde prestij sigarasi icenlere nobet kitlerdim
    Dr.ECU

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektronik müzik ile teknolojinin müzikte kullanılmasını karıştırmışsın bence... Elektronik müzik bir dalıdır müziğin ve güzel yapılırsa gayette dinlenebiliyor bence. Tabi ki kendi düşüncen ruhu yoktur sence, bana biraz ön yargılı geldin bana. Tabi ki kendi tercihindir dinlemezsen bir şey diyemem. Ancak asıl vurguyu yaptığın yere katılıyorum. Teknoloji ile insanların sahip olmadıkları sesleri bir şey sanmaya başladık ya da enstrumanı. Bilgisayar başında dinliyorsun harika ama canlı performansına gidiyorsun alakası yok o ses ile... Bu yüzden çok kolay parlamaya başladı insanlar... Ne işlemlerden geçiyor o sesler kimbilir...
    Biranda yazinca kendimi ifade edememisim elektronik muzigide son 2-3 senedir bende agirlikli oarak dinliyorum on yargim yok kisacasi tabiki suan butun sarkilar pc de isleniyor defalarca ama demek istedigim seninde degindigin gibi olmayan sesler ben canli performanslara bayilirim ve eger canli performans evde dinledigimden cok uzaksa istemsiz bir sekilde sarkilardan soguyorum

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    profıl resmınden bellı oluyor zaten neye ıhtıyacın ve ne ıcın ıhtıyacın oldugu. surda senden baska kımse sıyası anlamda yorum yapmamıs. adam rahmetlı oldu gıttı hala daha neyın kafasını yasıyorsunuz. adamın o zaman soyledıklerıne bak sımdıkı turkıyenın ortama bak.. bı bıtmedınız amk spor gastesı
    Göktürk bayragi neyini rahatsiz etti?

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profil resmimin nesi zoruna gitti de bu yangının var ? Resim bir Türk bayrağı içeriyor. Bu mu canını sıktı ? Siyaseti yapan sensin. Müzik evrenseldir geyiğine hiç girme. Pkk sempatizanlığı yapan, pkkyı masumlaştıran, gelirinin çoğunu oraya bağışlayıp, moral geceleri düzenleyen biri mi evrensel ? Kim dinleyip prim yaptırıyorsa dolaylı yoldan yardım ediyordur kimse müzikte siyaset olmaz demesin. Bunun siyasetle alakası yok. Bırakın şu terör seviciliğini. Pkk paçavraları altında konser yapan birine saygı duymam.
    Şimdi sana burda Senin gibi küfür ederdim ama gerek yok. Bı karın ağrın olursa mesaj atarsın.
    Yiğit-Y allah askina bunun nesi gericilik ?

Neyse konu özünden sapmasın.
    once efendı olacaksın sana hayırdır kufur falan? ben sana sahsına yorumda kufur mu ettım ? amk gastesı derken bı sıtemdı. ha sahsına kufur olarak algıladıysan hakkını helal et oyle bı nıyetım yoktu oyle bırıde degılım. k.bakma lafımı gerı alıyorum bı karın agrımda yok cok sukur. kımsenın bayrakla bı alıp veremedıgı yok hemserım zoruna gıden bı seyde yok. sızın gıbı kafatası mıllıyetcılerı dısında. galıba turk bayragı zoruna gıdıyor kı ıt kopek resmını kendıne bayrak edınmıssın. elhamdulıllah bayragımız turk bayragı sımgesı de ay yıldız anlamı da bellı bırak ıt kopek resmını bayrak olarak kabul edeceksen turk bayragını kabul et.
    ınsanları sıyası gorusu nedenıyle yadırgamak nedır anlamıyorum veya kurtmus ermenymıs lazmıs falanmıs fılanmıs. ne olursa olsun ınsan sonucta ıyıyse ıyıdır kotuyse kotudur bu kadar. herkes mıllıyetcı olmak zorunda mı veya muhafazakar yada hdp lı? hıc mı sag goruslu sanatcı yok mhp ye yardım eden veya muhafazakar sanatcı hıc mı yok elbette var. ama burdakı mevzu bu degıl. adam hakkatten soyluyor kardesım bırak necı oldugunu ne yaptıgını burda muzık konusuyoruz. kısılerı muzıgı ıle sanatı ıle yorumla. saygı duyarsın veya duymazsın o ayrı bı konu ama saygı duymuyorsun dıyede toplum ıcınde ılerı gerı konusmanı gerektırmez.
    yıgıt-y arkadasım prestıj sıgarası ıcene nobet kıtleyecegıne once bı sorsaydın sen nıye bu marka zıkkımı ıcıyorsun dıye. herkes ıster kı malbora ıceyım. ama para olmayınca mecbur ne yapsın adam. sende aklın sıra nobet kıtlıyerek mıllıyetcılık yaptıgını sanıyordun galıba. helal olsun memleketı kurdardın. sasırıyorum bazı kısılere mıllıyetcılıgı vatanseverlıgı sadece mhp ye oy vermek sanıyorlar.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sen bi ufak ac efkarini dagit derim

Ahmet kayadan da birseyler dinle yaninda
    Dr.ECU

Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metal konuşmak isteyen buyursun burdayım

https://www.youtube.com/watch?v=3LS_1TUCRu8

yukarıda görmüş olduğunuz folk metalin babalarından olan amon amarth'ın istanbul adına yazmış olduğu bir şarkıdır. ne alaka derseniz "miklagard" vikinglerin istanbula vermiş oldukları isimdir. ozamanlar ismi konstantinapolis'di tabi. zamanında(11. yy)meşhur viking gemileriyle karadeniz üstünden istanbula geliyorlar bu iri yarı abiler ve gördükleri en büyük şehir burası olduğu için hayran kalıyolar. iskandinav mitolojisinde büyük bir yeri vardır anlayacağınız

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once efendı olacaksın sana hayırdır kufur falan? ben sana sahsına yorumda kufur mu ettım ? amk gastesı derken bı sıtemdı. ha sahsına kufur olarak algıladıysan hakkını helal et oyle bı nıyetım yoktu oyle bırıde degılım. k.bakma lafımı gerı alıyorum bı karın agrımda yok cok sukur. kımsenın bayrakla bı alıp veremedıgı yok hemserım zoruna gıden bı seyde yok. sızın gıbı kafatası mıllıyetcılerı dısında. galıba turk bayragı zoruna gıdıyor kı ıt kopek resmını kendıne bayrak edınmıssın. elhamdulıllah bayragımız turk bayragı sımgesı de ay yıldız anlamı da bellı bırak ıt kopek resmını bayrak olarak kabul edeceksen turk bayragını kabul et.
    ınsanları sıyası gorusu nedenıyle yadırgamak nedır anlamıyorum veya kurtmus ermenymıs lazmıs falanmıs fılanmıs. ne olursa olsun ınsan sonucta ıyıyse ıyıdır kotuyse kotudur bu kadar. herkes mıllıyetcı olmak zorunda mı veya muhafazakar yada hdp lı? hıc mı sag goruslu sanatcı yok mhp ye yardım eden veya muhafazakar sanatcı hıc mı yok elbette var. ama burdakı mevzu bu degıl. adam hakkatten soyluyor kardesım bırak necı oldugunu ne yaptıgını burda muzık konusuyoruz. kısılerı muzıgı ıle sanatı ıle yorumla. saygı duyarsın veya duymazsın o ayrı bı konu ama saygı duymuyorsun dıyede toplum ıcınde ılerı gerı konusmanı gerektırmez.
    yıgıt-y arkadasım prestıj sıgarası ıcene nobet kıtleyecegıne once bı sorsaydın sen nıye bu marka zıkkımı ıcıyorsun dıye. herkes ıster kı malbora ıceyım. ama para olmayınca mecbur ne yapsın adam. sende aklın sıra nobet kıtlıyerek mıllıyetcılık yaptıgını sanıyordun galıba. helal olsun memleketı kurdardın. sasırıyorum bazı kısılere mıllıyetcılıgı vatanseverlıgı sadece mhp ye oy vermek sanıyorlar.
    O it köpek resmi dediğin Göktürk devletinin bayrağı. Yani Türk'ün bayrağı. Önce bir tarihimizi öğren sonra it köpek diye alaycı konuşursun. Siyasi bir mevzu değil anlayabiliyor musun ?
    Ben kafatasçıyım bu benim görüşüm ama ben burada siyaset yapmıyorum ki vatan hainliğiyle siyaseti karıştırma. Benim canımdan çok sevdiğim arkadaşım kürt. İlçe ocak başkanı kendisi ama benden daha vatanperver. Benim halamın oğlu komunist partisinin bir üyesi. Öz kanımdan olan bi adam bu. Onun ideolojisi o. Ona inanıyor. Dilimde tüy bitti kendi doğrularımı anlatmaktan ama taviz vermedi. Canı sağolsun. Burda konu sağ sol değil bunu idrak edemiyorsunuz. Terör seviciliği yapıyorsunuz. Benim kanıma dokunan bu..
    Gerçekten bu konu üzerinden cevap verme. Çünkü bu tarz mevzular yasak burada.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korollaci kusura bakmada agir sacmalamissin.
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bayragi oldugunu bilmeden etmeden it kopek bayragi deyipte laf nereye gidecek bilmeden yazip cizmeyi cok seviyosunuz... Göktürk ne demek bi ogren, kac senesinde varmis onuda bi ogren... Türkluk kavraminin varolma nedeni kimlermis onuda bi arastir...

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw tamam arkadaslar sız cok bılıyorsunuz. yanlısıda cok bılıyorsunuz dogruyuda. tarıhıde cok ıyı bılıyormussunuz ogrendık gelecegı de tahmın edersınız bu bılgelıkle ben daha fazla sacmalamayayım saygılar.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guncel sarkıları FLAC formatında satın alabilceğim bir site varmı?

Album degilde tek tek olursa super olur.

Itunes daki şarkılar FLAC mı?
    2.0T FSI

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada gercek 320kbps mp3 de olabilir.
    2.0T FSI

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konu nerelere gitmiş gene
    Grup vitamin ile büyüdüğüm için kendimi çok sanşlı hissediyorum
    https://youtu.be/iyAxOHLGA_w
    https://youtu.be/iyAxOHLGA_w
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)