Normal sartlarda takımlarım su anki performanslarına göre GS nin alması lazım.. Ama FB,GS ye karsı bi baska oynuyo.. Özellikle kendi sahasında..
Ben de merakla bekliyorum bi Fenerli olarak..![]()
Normal sartlarda takımlarım su anki performanslarına göre GS nin alması lazım.. Ama FB,GS ye karsı bi baska oynuyo.. Özellikle kendi sahasında..
Ben de merakla bekliyorum bi Fenerli olarak..![]()
.................
Bir Galatasarayli olarak Fenerbahceye bol sanslar diliyorum... ihtiyaclari olucak![]()
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
GS-in fb-ouT ama berkan güzel şeyler söylemiş fenerbahçe kazansada skibbe gitseeama gs bu maçı alır objektif olarak söylüyorum nedeni fenerbahçe ruhunun takımda kalmamış olması...
7-0'ı merak edenler için ; http://www.ntvmsnbc.com/news/323128.asp
GALATASARAY’IN GALİBİYETLERİ
Galatasaray’ın, Fenerbahçe karşısında 96 yıllık rekabette aldığı en farklı skorlu galibiyetlerin tablosu şöyle:
7-0 / 12.02.1911 ... Union Club Stadı, İstanbul Ligi
6-0 / 04.05.1913 ... Union Club Stadı, Özel
6-1 / 01.10.1914 ... İttihat Spor Stadı, Özel
5-0 / 15.03.1942 ... Şeref Stadı, İstanbul Kupası
5-0 / 18.12.1960 ... İnönü Stadı, Birinci Lig
FENERBAHÇE’NİN GALİBİYETLERİ
Fenerbahçe ise ezeli rakibi Galatasaray karşısında şimdiye dek en farklı skorlu galibiyeti, 2002-2003 sezonunun ilk yarısında Kadıköy’deyapılan maçta elde etti.
6 Kasım 2002’de yapılan lig maçını 6-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, aynı zamanda lig maçlarında 2 takım arasındaki en farklı skorlu galibiyete imza attı.
Fenerbahçe’nin ezeli rakibi karşısında aldığı en farklı skorlu galibiyetler şöyle:
6-0 / 06.11.2003 ... Şükrü Saracoğlu Stadı, Birinci Lig
6-1 / 23.02.1936 ... Fenerbahçe Stadı, İstanbul Ligi
6-1 / 12.12.1976 ... 19 Mayıs Stadı, Deprem Kupası
5-0 / 16.08.1980 ... İnönü Stadı, TSYD Kupası
umarım yeterli kanıt olmustur bu...
korkuyorum yakında Uefa2000 ve Super Cup içinde aynı seyleri söyleyeceksiniz şimdiden başlanmış bile geçmiş tarih fln denmeye.. Başarı hep Fb'li arkadaslar tarafından kıskanılmıstır fanaktiklik yapmayın objektif bakmaya calısın bıraz olaya..
yarınki maça gelicek olursak , kalitesi yuksek olacagı tartısılmaz Galatasaray yıldızlarıyla bırlıkte cok formda hemen hemen eksik yok gibi, Fenerbahçe'de sıkıntı gitmiş değil baskıyla cıkacaklar sahaya hata yapma ihtimalleri fazla ustune Galatasaray erken gol bulur veya golsüz sürerse son dakıkalar cok seylere gebe.. Favori Galatasaray ancak derbiler için kat-i konuşmak her zaman yanlış olur.. Güzel ve keyıflı bir karsılasma ızlemek ümidiyle..
Bu arada bı arkadas Fb'ye sans dilemiş bence cok daha fazlasına ıhtıyacları var![]()
teorık olarak bakıldıgında su anda gs ın fenerı cok rahat yenmesı lazım ama o ısler ole olmuyo malesefben edudan umıtlıyım bu macta
![]()
Bu macı alırız
Sonrasında UEFA kupasını da Saraçoğlunda kaldırırız insallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
oo maca cıkarsak saracoglunda allah nasıp ederse bıdaha fenerlı kardeslerımızde formlarını gıyıp bızle bu duyguya ortak olmaları ıcın saracogluna beklıoruz =)
bir BJK lı olarak macı GS nın alacagını dusunuyorum..
ve sunuda soylım
GS yenerse zaten uefada da son sonuc ortada teknık adam en kral teknık adam olcak ***** TR burası neler dıyolardı adama sımdı neler olcak gorcez : )
ya aykutcum GALATASARAY ın uefa ve super kupasına tesadüf diyen adamlarla niye uzatıyosun konuyu bırak allah aşkına tesadüfen 7 atmışız işte 7 kişi ileyarın ispatlarız bunu kanıtıyla olur biter bu kadar uzatmaya gerek yok bence
![]()
Türkiye'de tek bir takım UEFA kupası aldıysa, Super Kupa aldıysa takdir etmek lazım...
Tesadüf falan demek, kedi ciger iliskisine döner.
UEFA finalinde kolu cıkmasına ragmen, sardırıp maca devam eden Bülent Korkmaz basta olmak üzere o muhtesem kadroya ayıp olur tesadüf demek...
Ruhla, canla basla kazanılmıs bir zaferdir UEFA Kupası...
Allah nasip ederse Şükrü Saraçoğlunda 2. kez alınır, tesadüf diyenlere cevap olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)