İnsanlar eskiden köyden göç edip şehirde yaşamak isterlerdi. Şimdi ise doğal hayata geri dönmenin planlarını yapar oldu :)
mekan çok güzel Allah utandırmasın. Keşke isim olarak Türkçe karakterde bir şey bulsaydınız.
Printable View
İnsanlar eskiden köyden göç edip şehirde yaşamak isterlerdi. Şimdi ise doğal hayata geri dönmenin planlarını yapar oldu :)
mekan çok güzel Allah utandırmasın. Keşke isim olarak Türkçe karakterde bir şey bulsaydınız.
Hayırlısı olsun Allah bol kazançlar nasip etsin. Sürekli Kuşadası'nda mı olacaksınız?
Kuşadası'ndayım zaten. Tanışmak için uğrarım mutlaka yanına. Hayırlı olsun.
19 mayısta uğrayabilirim fiyat için rahatsız edeceğim.
hayırlı olsun umarım güzel kazançlar elde edersiniz.
teşekkür ederim, nisan 15den sonra oradayız, ben genelde haftasonları orda olacağım, hafta içleri eşim orda olacak.
rezervasyon yapmadan önce mesaj atarsanız fiyatlarda indirim yaparım :)
Ne zaman aciliyor kismetse vok güzel gozukuyor.
kanka yazın kesın gelırız hatunla yakınsın zaten bıze ugrarız:):)
hayırlı olsun çok güzel olmuş
Maşallah çok güzel olmuş Allah hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Kısmet olursa yazın gelirim :)
hayırlı olsun konsept guzel begendim eğer fiyatlar uygun olursa düşünülebilir :)
Nisandan önce konaklama yok mu? Denek müşteri aranıyorsa gelelim hemen :)
Gerçekten konsept çok hoş olmuş.. Bol kazançlar..
Abi maşallah çok güzel gözüküyor.Gerçekten öyle şakşukalı oteller v.s nefret ediyorum bu tahta konsepti mükemmel ötesi kokusuda varsa off :):)Bu yaz olmadan bende gelirim abi.
hayırlı olsun , çok güzel gozukuyor , yolum kuşadasına yazın kesin duşuyor uğrarız illaki :)
herkese teşekkür ederim, nisan ortası gibi havalar daha uygun olduğu için açıyoruz kısmetse.
gelicem diyenleri tek tek yazdım bekliyorum ona göre :)
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin :)
abi hayırlı olsun :)
allah kısmet ederse baharda eski hondam cılar bi çıkarma yaparız :D
gelin tabi eski hondam.com culardan kim kaldı :)
Allah hayirli bol müşteri versin çok beğendim