User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Sokakta buldugum yarali kopek

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih belediyesinin Yedikule sahilde sur dibinde hayvan barınağı var.
    Bizzat gidip gördüğüm bir yer ve hayvanlarla gerçekten ilgileniyorlar. Sağlıklı hale geldikten sonra da sahiplendiriyorlar.
    Tavsiye ederim.

http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamsınnn tek kelime
    çok teşekkürler aslında çok ekstra bişey yapmadım insan olanın yapması gereken bişeydi
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler kardesım turkıyede senın gibi insanlara ihtiyaç var

Barınağa bırakmanı tavsıye etmem çünkü onlarda sokaga bırakıyolar kurtkoy ormanlarında çok fazla buluyoruz

Kulağında küpe varmıydı acaba ? Büyük ihtimal kısır bı hayvan yağlanmış baya çünkü
    teşekkürler kulagında küpe yoktu veterinerinde dediğine göre kısır değil sanırım
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala iyi insanlar var aramızda, helal olsun ince bir davranış. işiniz gücünüz rast gitsin..
    teşekkürler sizinde işiniz gücünüz rast gitsin

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eli öpülecek adamsın. bu davranışının herkese örnek olması dileğiyle.
    estafrullah bütün insanlar yardıma ihtiyacı olan hayvanlara yardım etse keşke

Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih belediyesinin Yedikule sahilde sur dibinde hayvan barınağı var.
    Bizzat gidip gördüğüm bir yer ve hayvanlarla gerçekten ilgileniyorlar. Sağlıklı hale geldikten sonra da sahiplendiriyorlar.
    Tavsiye ederim.

http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/
    orayı aradım hayvan almıyoruz diyorlar kesin bir dille bakırkoyde bir barınak buldm bakbarınak diye orayla konuşuyorum tedavi olduktan sonra artık bakıcam bir çaresine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam oncelikle insanligindan dolayi seni kutluyorum. Helal olsun.
    Belediyelerin barinaklarina birakabilirsiniz. Artik belediyeler bu konuda ciddi calismalar yapiyorlar. Size uzak ama ozellikle cekmekoy belediyesinin barinagindaki veteriner hekim bir bayan (pinar hanim olmasi lazim) hayvanseverlerle beraber sahiplendirme calismasi yurutuyor. Gercekten iyi niyetli bir sahiplendirme olup olmadigini anlamak icin hayvanseverler ara ara ziyarette bulunuyorlar ve hatta sozlesme bile yapiyorlar. Aklinizda olsun. 0216 435 85 48 telefon numaralari.
    burasıyla konuştum bugun semt dışından hayvan alamadıklarını söylediler bugun nereyi arasam hayvan almamak için bir bahane uydurdu burası için söylemiyorum yanlış anlamayın ama hanımefendi ilgili birine benziyordu artık en son çare iyi bir yer bulamazsam bir arkdaşa aratıp o çevrede buldugumu sölicem

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten çok güzel bir davranışta bulunmuşsunuz tebrik ederim. Bende geçen nişanlımın kapılarında bir sokak köpeği var sitenin baktığı kulağından yaralanmıştı, yaranın nasıl olduğuna dair bir bilgimiz yok. Neyse arabaya koyalım götürelim dedik binmedi arabaya, yarasına falan baktım kurumuştu ama küçük küçük kanıyordu, belediyeyi aradık ve hemen veterineri yönlendirdi, adam bizi 3 kere aradı ve yaranın müdahaleye gerek olmadığını eğer müdahele ederse kaşıyıp daha derinleştireceğini söyledi. Belediyeler ücretsiz veteriner gönderiyolar aklınızda olsun.

Tekrar yaptığınız örnek davranış için sizi takdir ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah bu yapılan iyiliği karşılıksız bırakmaz, helal olsun. Umarım bunu yapana da karşılığını verir çoluğundan çocuğundan bir yerden çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burasıyla konuştum bugun semt dışından hayvan alamadıklarını söylediler bugun nereyi arasam hayvan almamak için bir bahane uydurdu burası için söylemiyorum yanlış anlamayın ama hanımefendi ilgili birine benziyordu artık en son çare iyi bir yer bulamazsam bir arkdaşa aratıp o çevrede buldugumu sölicem
    Çekmeköy'de yaşıyorum, gerekirse yardımcı olabilirim size.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar da tatlı, sevindim insanlığınıza.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bir hayvan sahibi olarak çok mutlu oldum tebrik ederim.

Aklınızda bulunsun herkesin. Eğer ki yaralı bir hayvan bulursanız önce bulunduğunuz bölgedeki hayvan barınağını arayarak ilk başta yardım isteyin. Eğer ki gönderirlerse yardımı bakıp iyileştirip salıyorlar. Böyle çok yaralı hayvanı kurtarmış olduk biz.

Fatih belediyesinin normalde alması lazım barınağın oraya geçen gün kedi götürdüm ben yaralı direk aldılar.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Davranışınız için sizi tebrik ederim, iyi insanların hala olduğunu görmek sevindirici.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şimdi şöyle bir durum oldu araştırmalarım sonucu yaklaşık 4 tane falan barınak aradım hiç biri almak istemiyor kapasitelerinin aştıgından dolayı alırız diyende kuduz aşısını yapıp kısırlaştırıp sokaga tekrar salmak zorundayız diyor lakin bugun veterinere gittim gördüm bu köpek çokta sokak köpeği gibi değil yani çok temiz ve insanı çok seviyor kapalı alana tuvaletini yapmamış 2 gündür dışarı çıkarılmadıgı sürece veterinerin tahminine göre evde bakılmış bu kıza bende bugun hayvansever bir arkadaşım var onu aradım çiftlikte 2 tane köpek bakıyor oda bana köpeklerinin veterineri oldugunu ve aynı zamanda pet otel de yaptıgını söyledi ben sağdan soldan tanımadıgım pet otellerden de fiyat aldım köpeğe bakılması için bu arkadaşım bana sağolsun yardımcı oldu fiyatta ben bu kızı tekrar sokaklara salmaya vicdanım hiç el vermiyor o veteriner aynı zamanda pet oteli olan yerde bakımlarını üstlenicem bu süreç içersinde de güzel bir yuva bulmak için gereken yerlere ilan verdirtiyorum arkadaşlarıma umarım güzel bir yuva bulunur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)