1.4 tsi jetta 150 hp nasıldır ? Ve önerebileceğiniz adam gibi bir vw bayiisi var mı istanbul içinde? Hazır arayış konusu diye araya kaynadım bir dost için :D
Printable View
1.4 tsi jetta 150 hp nasıldır ? Ve önerebileceğiniz adam gibi bir vw bayiisi var mı istanbul içinde? Hazır arayış konusu diye araya kaynadım bir dost için :D
vw de bence şu saatten sonra benzinli alınıcaksa 1.4 tsi act alınmalı aynı motoru 9500km dir poloda kullanıyorum gunluk performans yakıt tuketimi vs çok çok iyi jetta biraz ağır olduğundan biraz farklar illaki olucaktır
avrupa yakasında ben florya mez den almıştım aracımı , ayrıca hipodrom yolundaki tamaş ta iyi
Abi yanlış anlamadıysam act dediğin şey benim bahsettiğim 1.4 tsi 150 Hp dsg di mi ? Dün ilk tamaşa gittik sonra mez'e gittik tamaş ilgisiz olduğu için. Mez satış danışmanı ender bey yardımcı oldu sağ olsun ama kafamıza bir sorun takıldı...
Araç krediyle alınacak ve adına kredi çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için kapora yatırmak gerekiyormuş 1.000 TL kadar, sorun farzedelim kredi çıkmadıysa kaporayı almakta sıkıntı olur mu ? Çünkü dünden beri kafama takıldı bir sürü kaporasını alamayan kişi varmış. Alsa da uzun sürüyormuş. Çünkü 2.5k tl fark için 125 hp almaya gerek yok. Bu arada highline (sunroof-mercekli araç yok hiç) aracı indirimlerle son 80.500 bıraktılar
Jetta'da
1.4 TSI 150 HP ACT yok benim bildiğim sitesinede baktım.
BMT BlueMotion motor ile geliyor.
Golf ve Leon'da ACT motorlar var.
Evet yazmayı unuttum araç BMT yazıyordu, teşekkürler
Geçen hafta Peugeot 308 aldım, kesinlikle tavsiye ederim. Dizel Otomatik aldım ben fiyatı biraz daha yukarıda ama Polo'nun 67000 olduğu dünyada 308'in fiyatı da gayet normal.
Kredi veren kuruluş kim ? Ya da şöyle sorayım, bir kişinin kredibilitesi ile verilecek kapora arasında nasıl bir bağlantı var ?
Geçen pazar günü Citroen Özdağ dan sıfır c4 cactus için fiyat altık, danışman kredi için ön onay alalım dedi, yaptı başvuruyu.
Babamın yaşından dolayı onay verilmedi. Yani bizden kapora yatırın krediye öyle bakalım gibi bir talepleri olmadı.
Findeks üzerinden kredibilitenize baktınız mı ayrıca ?
Hyundai yeni i20 düşünülebilir.
1,4 dizel 55,000 - 60,000 TL fiyat aralığında
Ya ben seni anladım öneri amacınıda anladımda
Yaktığı yakıta insan acır verimsizlik abidesi ne kadar az km olsada insanı rahatsız eder hele hele kısa mesafeli kullanımlarda kamera şakası yapar bunlar.
Öte yandan uzun vadede polo nun Tr avantajı gözardı edilemez o yüzden en garantisi dedim
Yoksa ben birçok kez yazmışımdır dsg şanzımanı std araçlarda hiç sevmiyorum tam otm şanzımanlara göre şehir içinde acayip konforsuz hart hurt kalkıyo bazen silkeliyor falan ama tam otm şanzımanda olacaksa psa nın kullandığı eat6 gibi olsun e bide şöyle daha teknolojik bi motorla olsun
4 ileri klasik şanzıman varsın konforlu olsun ama uzak olsun :)
Hyundai i20 Şehir içi 8,1LT Demiş
Seat ibiza Şehir içi 5,3LT Demiş
Dizel üzerinden konuşursak
sitelerinde ikisinin de 1.4 dizel yakıt harcamaları neredeyse aynı
ortalama 3,9 / 3,7 litre
Benzinde (hacimleri yakın olanları konuşalım.) (5,2 lt veren seat 1,0 cc olan)
1,2 cc seat ortalamada 4,9 verirken
i20 1,4 cc 6,2
Seat'ı kötülemiyorum o da alınabilir bir araç ama bu klasmanda alman yerine problemsizlik açısından uzakdoğuyu tercih ederim.
Zaten meziyet hem güzel bi otm şanzıman yapıp hemde manuel versiyonla aynı verileri tutturabilmekte
Manuel kolay olanı..
İkinci el düşürseniz halamın dizel otomatik polosu var , sıfırdan farkı yok gerçi :)
Halamda annemde teyzemde yıllarca tdi dsg polo kullandı, bi bayan için bence en mantıklı araba.satarkende değer kaybetmemesi cabası.
Connecting site...
auris varsa auriste alınır o paralara. benzinlide kullandığı otm. şanzımanı beğendim ben. ya da focusta düşünülebilir. 60 bin lira para verdikten sonra c segmenti araba ister insan yahu :)
Kesinlikle saçmalık, kapora ile kredi ne alaka. Sorsaydın keşke, Kredi çıkmadı kaporamı hemen iade edecek misin diye ?
Değişik bir sistemmiş ama ben bulaşmam.
Senin için kriter olur mu bilmiyorum ama dün 60 Bin'e 15.000 Km de C4 cactus aldık. Shine paketi, dün akşam kullandım biraz güzel gerçekten.
Digital ekran kullanımı ergonomik olsa iyiymiş. Görüş açısı falan baya hoşuma gitti. Aynı aracın cam tavanlısı için de sıfırına 72.5 Fiyat aldık.
Ben sıfırına o parayı vermem ama ikinci el uygun aldığımı düşünüyorum. Almasanız bile inceleyebilirsiniz.
Şehir içi verisi 3.9 LT ama 4.5 tan aşağı yakmaz sanırım. Şanzımanda da milletin abarttığı gibi bir sarsıntı kesinlikle yok. Değişik bir araba.