Arac babamin uzerine, gecen sene iki tane radar cezasi var.
64 yas, ikametgahi Canakkale, Biga. 1999 audi a4 1.8TQ ~160tl trafik sigortasi.
Arac babamin uzerine, gecen sene iki tane radar cezasi var.
64 yas, ikametgahi Canakkale, Biga. 1999 audi a4 1.8TQ ~160tl trafik sigortasi.
Fiyat sınırı koyması mantıklı ama kalkması doğru olmaz.
Suçlu olduğun kazada kaza başına 58,000 TL para ödüyor karşı tarafa.
Allah vermesin kaskon yoksa ve 2-3 arabaya da çarptıysan yılın geri kalan kısmını milletin arabasını yaptırmak için çalışmıyorsun.
Ben düştüm o duruma çok faydasını gördüm. Gerçi 10 yıl önce teminatlar çok düşüktü
çarptığım Cherokee nin tamımını karşılayamamıştı ama jant teyp tesisat satıp üstünü tamamlamıştım.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
trafik sigortası
araç başı 29 bin TL (kaza başı 58 bin TL)
kişi başı 290 bin TL (kaza başı 1450 bin TL) tazminat ödüyor.
kasko bunları İhtiyari Mali Mesuliyet teminatından öder, ve eminim bazılarınızın kaskosunda bu teminat 10 bin 20 bin gibi komik rakamlardır; tabi bu teminatı 100 bin 500 bin hatta sınırsız yapabileceğiniz seçenekler var.
daha önce araban olmamışsa niye yüksek alıyorsun primi adamı kafadan rısklı olarak görüyor kaza yapmassa fazla prımı gerı öduyormu hayır![]()
2004 Peugeot 307 1.4 Dizel
Sigorta: 1090 TL Groupoma
Kasko: 1750 TL Anadolu Sigorta
2gün önce yaptırdım 882tl, 98 civic vti
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
yau arabayı alırken jest olsun diye eşimin üzerine yaptım.
hiç aklımıza da gelmedi eşimin ilk arabası olunca 1050 TL ye patladı
kendi üzerime alsam herhalde net 200TL cebimde kalırdı![]()
Surekli zarar ediyoruz diyorlarya ulan kazasiz adamin primi arttiriyosun bu benim acimdan haram olsun diyorum bunun disinda surekli kaza yapan risk gruplu kisiler var elbet dimi hemde fazlasiyla arttir bunlarin primleri her kazadan sonra hem para kazan hemde belki adam gbi araba kullanirlar
2006 bmw 3.16i kendi üzerime haziran da sıgortayı 450 e yaptırdım ( hiç kazam yok)
2014 corolla dizel sigorta 600 kasko 1400 çıktı 46 yaşında annem üzerine kayıtlı (haziranda arabanın sağ arka kapı saçı değişti sağ çamurluk boyandı hasarsızlıgı bozdurduk ondan yuksek cıktı)
2013 hyundai h100 kamyonet 900 tl e 56 yasında babamın üstüne sigorta yaptırdık
1 hafta önce yeni aldıgım araca yaptırdım sigorta çok yüksek çıktı dedim üstüme olan ilk arabaydı 2004 307 ye o kadarda sigorta çıktıysa benimki normalmiş , zorla hortumlanıyoruz araba aldıgıma pişman oldum
bu arada araç 2015 skoda rapid axa sigorta 1100 tl
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
2 ay önce yaptırdım axa sigortadan hasarsızlık indirimi ile 390 tl. geçen sene bu rakam 270 tl idi. Tekirdağ ili için geçerli bu
eşimin adına 10 gün önce aldım araba hiç cezası yok ehliyet dahi yok 1150 TL tuttu. Minibüsüm var S plaka 860 TL idi geçen sene hiç radar ve kaza yok şükür tutan rakam 1260 TL kazık girsinde çıkmasın inşallah bunlara
2015 Yamaha YZF R25 - yaş 50 - 07 plaka - 269 TL motoru satın aldıktan 10 gün sonra annemin üzerine yaptım. İlk aldığım gün sigorta en uygun 462 TL fiyat çıkarınca çok koydu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)