User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: arabamı bağladılar

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptırın app plaka takın öne hem güzel duruyo hem uğraşmıyosunuz..

cuma geceleri yada cumartesi geceleri sahil cadde gibi herkezin doluştuğu yerlerde gezmemekte fayda var nerde çokluk orda b..luk millet gazlar suç size patlar öyle olduydu bi kere sahilde

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakadan dolayı bende uyarı almıştım , boyadan yeni çıktı şimdi taktırcam demiştim , bi defasındada kazada yamuldu yenisinin basılmasını bekliyorum demiştim

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan Keklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı bu sebepten baglar.. trafige uygun degıl araç eger plakası yoksa.. ve plakayı takana kadar trafıkten men eder.. 55 ytl de cezasını keser arkadaşlar kanun aynen böyle..
    Kanun bu ama bunu sadece seyir halindeyken yada çevirme yaptıklarında söyleyip bağlayabilir.Otoparkta park halinde olan aracı gelipde ben bunu bağlıyorum deyip de bağlayamaz.Kanunu istedikleri yönde kullanıolar bence.Yanlış anlaşılmasın plaka takmamayı savunmuyorum,sdc sormadan etmeden böyle bişey yapmamaları lazım.Bu arada sanada çok geçmiş olsun.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakam takılı olmadıgızamanlarda bır sorunla karsılasmadım ne olur ne olmaz ugrasmım dıye takmıstım daha 1 hafta gecmeden kaza mahılınden gecerken mınıbus yolunda polısın bırı benı gordu ve kenara cektı ruhsatımı ıstedı verdım ekıp arabısa gıttı bnde ındım hemen yanına dedım sorun nedır on plakan yok dedı bnde nası yok dedım gormuyomusn arabadan ındı baktı var hemen arka tarafa gectı eksoz var bunda baglıcam dedı:/ takıp et benı dedı bnde hıc bıyere gelmıyorum dedım suan burda trafık ne halde kazadan dolayı sen burda benı baglamaya calısıoosun dedım aracı baglama dedım yaz cezamı gıdeyım dedım hayır dedı takıp et benı bn dırek kapıları kıtledım baglıyosan bagla dedım cagır cekıcıyı ceksın ben bı yere gelmıyorum...sonra orda bana bagırmaya basladı bı tartısma oldu dıger polıste geldı...baktım olmıcak pederı aradık son care kurtulduk bıde bana dıyo bıdaha senı buralarda gorursem affetmem...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar ne anlatırsanız anlatın, istediler mi baglıyorlar.

Caddebostan sahilde, park halinde calısmayan otomobili egsozdan dolayı sivil polis geldi bagladı, daha ötesi varmı?

Neye kime itiraz edeceksiniz?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

hilalseyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Merter MC gibi sürekli buluşulan yerlere bir süre gitmemek gerek.Birkaç buluşmadan sonra dikkat çekiyor.

Yine az yazmışlar cezayı.Adana olsa 2 katını yazarlardı.Bu aralar emniyet kemerine takmış durumdalar.O yüzden dikkat edin.
    H i L a L_seyhan_P h o t o g r a p h y

https://www.facebook.com/hilalseyhanphoto

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 senedir plakasız uyarı aldım ama hiç bağlarız fln demediler.
    Geçmiş olsun..
    3 senedir hatta aşkındır önde plaka hiç yok. Camdada yok. İlk plakasız gezmeye başladığımda taksimde bir polis yanıma gelip. O plakayı camdan al daha çok dikkat çekiyorsun dedi. O günden beri 3 senedir plaka bagajda. Plaka ile alakalı kanun maddesinde bağlanma yada teknik muayne hükmü yok. Kanun şöyle. Plakalarını görünür halde bulundurmamak yada arka plakanın ışıklandırmanasının mevcut olmaması çalışmaması. Cezası 55 ytl. Kes makbuzu gönder. Bağlayamaz. Ama hakkınızı iyi arayın.

Kanun Maddesi 23
    Araçları; tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkarmak
    45,80 YTL
    45.800.000 TL
    1Ceza Puanı

Bağlama hükmü yok. Bağlayamaz. Bu maddeyi dayanak olarak gösteriyorsa kendinisi usülsüzlük yaparak görevini kötüye kullanmak ile suçlayıp dava açıcağınızı dava süresince kendinisinin açığa alınacağını belirtip üzerine hadi sıkıyorsan bağla diyerek hodri meydan yapın. Bağlamaktan öte birşey yapamaz ki zaten bağlayacam diyorsa bunlar duyduktan sonra bile bile lades diyemez. Çünkü plakadan araç bağlanmaz
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..bu aralar polislerin en cok kıl oldukları nokta plakada ki TR nin kırmızı yapılması.. bu yuzden bi suru araca ceza kesiliyor aklınızda bulunsun..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ne anlatırsanız anlatın, istediler mi baglıyorlar.

Caddebostan sahilde, park halinde calısmayan otomobili egsozdan dolayı sivil polis geldi bagladı, daha ötesi varmı?

Neye kime itiraz edeceksiniz?
    Geçen sene hiç unutmam arkadaşın arabasıyla Sdeydik polis geldi bizim arabayla birlikte 10-15 tane araba bağladı park halindeyken ( bizimkinin bağlanma nedeni krom jant dediler) Suadiye otoparkta herkes yalvarıyor ediyor arabayı kurtarmak için..O sırada film koptu..Otoparka çekici üstünde krom jant kapaklı krom egsoz uçlu 4 kapı bi 106 geldi..Çekicinin arkasındanda 4-5 kişi koşarak geliyo Sonradan durum anlaşıldı.S (pembegül sokak) ilersinde apartmanlar var..Bu aracın sahibi o apartmanlardan birinin apartman görevlisiymiş..Adam her zaman ki gibi evinin önüne parketmiş evinde oturuyo arabasını kapısının önünden alıp bağlıyorlar üstelik 5 ytllik egsoz ucu yüzünden
    Dr.Ecu

ctemel17
    Misafir
    Vallaha 18tane ceza yedim şuana kadar on plaka yuzunden takmak zorunda kaldım ama hiç kapatılmadı arabam arabayı kapatan seyle film egzozst tarzı genlede ruhsata dahil olmayan modifiye

sumunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimi kime şikayet edicemki. bu polislerin hepsi böyle belinde silahı olan ağa gibi oluyo ters ters konuşmalar en sonunda birisine fena giricem zaten.. neymiş polismiş kardeşim kim olursan ol benimle düzgün konuşmalısın adam bana diyoki burda ne muhabbeti yapıyosunuz?
    bu ülkede hep böylemi olmak zorunda. herşeyin kavga dövüşlemi çözülmesi gerekiyr
    ama yıldıramazlar cezalarla, 1 değl 20 kez bağlansın, yinede modluyacam kimse hayalimi, yaşamtarzımı elimden alamaz......

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş Olsun...

Bizde dun sadece yemek yeme amaçlı uğramıştık rx8 ve s2000 leydık bız rx8 ın kaputunu acmiştık hatta bişeye bakıyorduk bızdende gelıp evrak ıstedıler nıye dedık verın bakıp vercez dedıler pek umarsamadık bırdahada gelmedıler cunku s2000 onunde plakalık yerı olup olmadığından bıle meın değillerdır...Sonra bındık bastık gıttık kımse bişey döedı ama bu oalyı mc ın gorevlılerı yaptırıyor arkadaşlar...

Ama bı nebzede haklı olabılırler gelıp orda son ses muzık acıp, redlıne soka soka arabayı mc ı donen arkadaşlar olduğu surece orda asla rahat vermıcekler buda kesın bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş Olsun...

Bizde dun sadece yemek yeme amaçlı uğramıştık rx8 ve s2000 leydık bız rx8 ın kaputunu acmiştık hatta bişeye bakıyorduk bızdende gelıp evrak ıstedıler nıye dedık verın bakıp vercez dedıler pek umarsamadık bırdahada gelmedıler cunku s2000 onunde plakalık yerı olup olmadığından bıle meın değillerdır...Sonra bındık bastık gıttık kımse bişey döedı ama bu oalyı mc ın gorevlılerı yaptırıyor arkadaşlar...

Ama bı nebzede haklı olabılırler gelıp orda son ses muzık acıp, redlıne soka soka arabayı mc ı donen arkadaşlar olduğu surece orda asla rahat vermıcekler buda kesın bence...
    işin b k tan yanı şu size neden bişey yapmadılar? s2000 de sağlam ekzost vardı bizim 2 arkadaş eksozttan bağlandı. orda basmamak lazım doğru ama s2000 de içerde sağlam bi gaz verdi yani.....

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahı bende orda arac bağlandığını bıldığım ıcın kendı arabamı cıkarmadım oraya gelırken s2000 le geldık bılerek cunku o aracta kıvırma payımız var azda olsa...Mrtr Mc Modlu bir arabyla gıdılcek en son mekanlardan bırısı artık ıncırlıdekı burgrda aynı sekılde onun ıcın dıkkatlı olun arkadaşlar bu aralar talmış durumdalar...

Gecmiş olsun tekrar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah sağol

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım yeni TCK karayolları yasaların araca aksesuar takmak öyle kullnamk gibi bir yasa cıkarmıslar.

Yani kısacası genellemişler cezası ya 55 TL ya da 115 TL.

Yasayı RAR dosyalı olarak emniyetin adresinden indirebilirsin.

Artık genelleştirme oldugu için dilediği gibi baglayabilior

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstadım bakın dedim ki bağlanamaz bu araba park halinde iken plaka camda olduğu için ve bununla ilgili Schumi nickli arkadaş ilgili kanunu koymuş saolsun.ama bağlarlar diyenler var. Kanun bu;

Kanun Maddesi 23
    Araçları; tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkarmak
    45,80 YTL
    45.800.000 TL
    1Ceza Puanı

yani plakayı uygun durumda(bagajda, camda, torpidoda vs.) bulundurmazsan ceza budur. ama hak ihlali yapamazlar ki. işin detayını bilen varsa yazsın anlayalım. araba bağlamak hak ihlaline girer. misal kaldırıma çekmişsindir arabanı ve sivil vatandaşın yürüme hakkını gasp edersin o zaman çekilir vay efendim trafiğin akışını aksatırsın veya bozarsın o zaman çekilir zaten parka yasak olan bölge sit alanı gibi gireni sitiyorlar onu geçelim..

şimdi bu arkadaşın arabası niye bağlandı bunu yazalım bence ki kendisi ona göre itiraz etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahı bende orda arac bağlandığını bıldığım ıcın kendı arabamı cıkarmadım oraya gelırken s2000 le geldık bılerek cunku o aracta kıvırma payımız var azda olsa...Mrtr Mc Modlu bir arabyla gıdılcek en son mekanlardan bırısı artık ıncırlıdekı burgrda aynı sekılde onun ıcın dıkkatlı olun arkadaşlar bu aralar talmış durumdalar...

Gecmiş olsun tekrar...
    Merter MC'e gidilir ama hafta içi gündüz ve erken saatte yemek yeme amacı ile. Cumartesi akşamları yemek yemek için bile olsa Merter MC'e dikkan çeken araç ile gidilmez. Tadınız kaçar. Beni Merter MC içinde zorla durdurup bütün arabayı didik didik aradılar. Etrafımıza 1 ton insan doluştu 2 ekip arabası 3 motorlu ile toplam 40 kişi vardı sanırım. Ama genede bağlatmadım. Biraz kanunları bilin biraz dişli olun. Soğuk kanlı olun. Birde aracın ruhsatı üzerinize olsun. Ne alaka diyebilirsiniz ama çok önemli.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım bakın dedim ki bağlanamaz bu araba park halinde iken plaka camda olduğu için ve bununla ilgili Schumi nickli arkadaş ilgili kanunu koymuş saolsun.ama bağlarlar diyenler var. Kanun bu;

Kanun Maddesi 23
    45,80 YTL
    45.800.000 TL
    1Ceza Puanı

yani plakayı uygun durumda(bagajda, camda, torpidoda vs.) bulundurmazsan ceza budur. ama hak ihlali yapamazlar ki. işin detayını bilen varsa yazsın anlayalım. araba bağlamak hak ihlaline girer. misal kaldırıma çekmişsindir arabanı ve sivil vatandaşın yürüme hakkını gasp edersin o zaman çekilir vay efendim trafiğin akışını aksatırsın veya bozarsın o zaman çekilir zaten parka yasak olan bölge sit alanı gibi gireni sitiyorlar onu geçelim..

şimdi bu arkadaşın arabası niye bağlandı bunu yazalım bence ki kendisi ona göre itiraz etsin.
    Şimdi aracın bağlanma kağıdına tek tek neler yazılmış çok merak ettim ama bilemiyoruz. Birde senin aracını yanlış park yaptığın zaman çekmeleri ile aracın bağlanması arasında fark var. İkisi çok farklı.
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)