User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: arabamı bağladılar

CorsaGSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun arkadaşım.

1 Ay önce yaşadığım bir olaydan sonra arkaya plaka takmıyorum.
    Gecen yıl ön ve arkaya plaka takmaz camdayken 2 kere ceza yedim. Şimdi sadece arkada yok ve en az 10 trafik durdurdu.Konuşma şöyle oluyor.

Polis: Plakan nerde?
    Ben: Hangisi Abi?
    Polis: Arkadaki plakan?
    Ben: Ha omu abi o geçen gün düştü vidası yok silikonlamam lazım iş güç unutmuşum bu gün içinde hallederim.
    Polis: Tamam unutma ama
    Ben: Tamam unutmam

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madde 54- Tescil plakaları araçlara aşağıda gösterildiği şekilde ve sayıda takılır.

a) Motorlu bisiklet ve motosikletlere; arka çamurluk veya reflektör üzerinde ve araç eksenine dik olacak şekilde 1 adet,

b) Römork ve yarı römorklara arkada römork ekseni üzerine 1 adet,

c) Yük motosikletleri ile diğer motorlu araçlara; bir ön, diğeri arkada araç ekseni üzerinde 2 adet,

Olmak üzere; yerden önde 20 ila 75, arkada 30 ila 125 santimetre yükseklikte, plaka alt kenarı aracın tampon alt seviyesinin üstünde kalacak, yanlarından taşmayacak, sallanmayacak, düşmeyecek, kolayca okunabilecek şekilde takılır.

http://www.kgm.gov.tr/asps/trafik/TrYonet.html

Polislerde Ceza maddelerinden 23 ü işine gelmedigi için genelde 21 i size gösterirler 21 de araç baglanır yazar.. ve cezası 400 ytl gıbı bı rakamdı bak araban baglanıcak vs derler.. halbuki size 23 den ceza kesip arabayı baglarlar..

ama Türk Polisi önde plaka yok dıye aracı baglarlar.. Kanunen bu yazmasada baglarlar..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ctemel17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha 18tane ceza yedim şuana kadar on plaka yuzunden takmak zorunda kaldım ama hiç kapatılmadı arabam arabayı kapatan seyle film egzozst tarzı genlede ruhsata dahil olmayan modifiye
    eksozdan da direk bağlıyamazki,bağlaması için daha önceden eksoz dan uyarı (ceza) alman lazım uyarıyı dikkate almayıp eksozu sökmediğin için bağlar ki bu flım de de böle olması lazım!

bir arkadaşım fulll body li 106 sıyla mc e gırer eksoz patlatır ne önünde plakası vardır ne arkasında herif öle turkıyeyi gezer kimse ağzını açıp ona kelime etmez bizim gibi dayısı abisi olmayan lar da ceza yer hatta arabasını baglatır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmiş olsun bence polislerle muhattap olmak çok gereksiz bişi aynı muameleyi banada yapmışlardı bi keresinde içersi izdaham polis milletin ruhsatlarını kimliklerini toplamış yarın emniyetten alırsınız diyor bende girdim arkadaki park yerine cektim arabayı hemen yanımda bi polis belirdi bağlıyorum evrakları ver diyerek sebep egsoz var önce mc donalds ı kapatın sonra araba bağlamaya kalkın yemeğimi yiyip cekip gidicem benmi sorumlusuyum burdaki kalabalığın dedim sustu kaldı evrak felanda vermedim gece seni burda görmiyim diyor hepsi yeni mezun tecrübe kazanıyorlar diye düşünüyorum ama fazla heycanlılar..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun...

Ya hep aynı ya da benzeri mevzular...
    Arabayı aldığım gün İzmir'de yola çıkmadan daha plakayı söktüm
    Çok mu doğru, çok mu güzel bi davranış Tartışılır ! Kare de olsa
    görünümü bozduğunu düşünüyorum... Ama 1 senedir bu durumdan dolayı
    ceza yeseydim takardım sanırım. Şimdi gelelim Merter MC konusuna.
    Bi arkadaşımız nerede çokluk orada bokluk demiş... Çok haklı... Orası da
    artık mimlenmiş bi yer... Eskiden nasıl Yeşilköy Çiroz böyleydi şimdi Merter MC,
    Cadde vs vs... Tedbirlik olmak lazım. Bağlama olayına gelince de kanunen bağlayamaz!
    Bağlayıp otopark'a gidiyoruz dediğinde atın anahtarı üzerine al götür deyin.
    Alıp ta götüremez o arabayı. Arabanızı bağlaması için otoparka sizin götürüp,
    kilitlemeniz ve anahtarını elinizle teslim etmeniz gereklidir ! Tabi bunu tasvip
    etmiyorum zorunlu olmadıkça !.. Hele hele zıtlaşıp dikleşmeyin bile... Zaten
    az da olsa! bi çekememezlik durumu var polislerimizde + ayrıca bir çoğunun
    psikolojisi bozuk ne yazıkki. Adam orada ekmek parası peşinde işini yapıyor
    gecenin bilmem kaçı... Demek istediğim birazcık iğne ve çuvaldız hikayesi.
    HA ceza yazmak istedikten sonra öyle bir yazar ki !.. Hiç unutmuyorum
    sene 1989 ehliyetimi aldığımın 2. haftası babamın arabası ile beni Yeşilköy'de
    çevirdiler, herşey eksiksiz noktasına virgülüne kadar (Babamın Titizliğinden)
    diye düşünürken İlk Yardım çantasının içinde TENTÜRDİYOT yok diye ceza
    yazmışlardı hiç unutmam... O yüzden hiç inatlaşmayın ve suyuna gidin...
    Belki yırtarsınız o günlük Ama unutmayalım ki bu içine düştüğümüz
    (Modifiye düşmanlığı) duruma biz kendimiz düştük ! Gece 21'den sonra bi E5'e
    çıkın sakin sakin etrafınızdaki seyreden arabaları elinizi vicdanınıza, şapkanızı
    önünüze çıkartarak bi gözlemleyin trafiği...
    SAYGILARIMLA

Yazmış olduklarım içinde ucundan dokunduğum arkadaşlar var ise özür dilerim!

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merter'de oturuyorum ama ayda 1 yada 2 kez anca mcten geçiyorum. oda benzin aldıktan sonra mc donalds içinden yukarı evime giden yola bağlanmak için..

araçlarımızla gittiğimiz mekanlara dikkat etmek lazım
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merter'de oturuyorum ama ayda 1 yada 2 kez anca mcten geçiyorum. oda benzin aldıktan sonra mc donalds içinden yukarı evime giden yola bağlanmak için..

araçlarımızla gittiğimiz mekanlara dikkat etmek lazım
    ahh ahh nerde eski mc

nightkids_han
    Misafir
    tuningci arastası olsa sole dimi
    aralar felan cafeler ortamlar herkes oto. manyağı felan
    kimsecikler karışmasa ne güsel olurr
    muabbetin tadından yenmez walla

sumunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksozdan da direk bağlıyamazki,bağlaması için daha önceden eksoz dan uyarı (ceza) alman lazım uyarıyı dikkate almayıp eksozu sökmediğin için bağlar ki bu flım de de böle olması lazım!

bir arkadaşım fulll body li 106 sıyla mc e gırer eksoz patlatır ne önünde plakası vardır ne arkasında herif öle turkıyeyi gezer kimse ağzını açıp ona kelime etmez bizim gibi dayısı abisi olmayan lar da ceza yer hatta arabasını baglatır
    sana katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakayı bu kadar sorun yapıyolarsa vette lerede taktırsınlar o zaman ferro larada onlarla neden uğraşmıyolar güclerimi yetmiyor buda tartışılır tabi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)