User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Yurtdışından uçakla dönerken bavulda amortisör getirme ?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuksek ihtimal berlin olur sanirim

Bu arada 2 kisiyiz 2 ser tane koyar getiririz
    Team PAŞAOĞLU

baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ocak 14'te Düsseldorf'tan sabihaya inicem, kaput rüzgarlığı, cam rüzgarlığı, pedal seti, paspas felan getiricem inşallah bavulda sorun olmaz.
    + =

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okuyunca şoka girdim desem yeridir.

açıkçası üzüldümde halimize türkiye olarak adam götü boklu birkaç milyon nüfüsü olan ülkelerde 70lerin parçasını sıfır buluyor, türkiyede parçası 12bin tl olan takımı orijinal elden geçirmiz revizyonlu garantili 150 euroya buluyor.

biz bavulda turbo,amortisör getiriyoruz

hemen hemen her ay 2 yurtdışı çıkışım var genelde İsrail,Almanya,Belçika ,İsveç ve Norveç olurda zorda kalan olursa öyle yada böyle karşılığında 1 kuruş talep etmeden yurdum insanıma, forumdaşlarıma seve seve yardımcı olurum yeterki bir şekilde gittiğim güzergaha yakın olsun çok plan dışı uzak mesafe olmasın yeter

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam tutarı hatırlamamakla birlikte, kişi başı kişisel kullanım 460 euro civarı bi rakam var idi. bundna fazlaysa, sen istanbula inince de dümdüz çıkarken, gümrüğe tabi mal var yok kısmında, yoktan çıkarken orda bekleyen memur çevirip seni xraydan geçirirken de yakalrsa tabi değeri 460 eurodan fazla ise o ürünün, x2 vergi+ceza neyse işte ödüyorsun.

1 ay evvel başımıza geldi

almanyadan çıkarken sorun olmaz. neden olsun.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler Cemin sormak istediği ürünün amortisör olduğu için "basınçlı kaplar yönetmeliği" yüzünden uçağa alınıp alınmıyor olması. Mesela biz amsterdamdan bisiklet getirirken bisikleti kutusundan çıkarttırıp lastik havalarını indirttiler bize. O tip bir sorun çıkar mı diye merak ediyor yoksa tabi ki herkes birşeyler getiriyo valizinde )

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam tutarı hatırlamamakla birlikte, kişi başı kişisel kullanım 460 euro civarı bi rakam var idi. bundna fazlaysa, sen istanbula inince de dümdüz çıkarken, gümrüğe tabi mal var yok kısmında, yoktan çıkarken orda bekleyen memur çevirip seni xraydan geçirirken de yakalrsa tabi değeri 460 eurodan fazla ise o ürünün, x2 vergi+ceza neyse işte ödüyorsun.

1 ay evvel başımıza geldi

almanyadan çıkarken sorun olmaz. neden olsun.
    sormamın nedeni ilk mesajda yazdığım gibi arkadaşıma amerika dönüşü amortisörler basınçlı malzeme diye en yakın çöp şurada uçağa binmek istersen oraya atmalısın demişler onun şansına havaalanında kargo şirketi varmış oda kargolamış bu yüzden sordum başımız gelmesin diye
    Team PAŞAOĞLU

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cemcim ben geçen sene romadan gelirken aynı sorunla karşılaştım hostese rica etmiştim ama hosteste uçağın kabinine alamayacağını sadece kaptan kabinine izin olduğunu söylediler kaptanda saolsun yardımcı oldu çıkışta kendisinden aldım istersen sende aynı taktiği uygulayabilirsin...Hatta ve hatta kaptanda aynı malın ikinci eli varmış söyleseydin ben sana daha ucuza verirdim dedi kaçırdık kısmet değilmiş...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sana daha önce söylemiştim. Kapağı kapalı basınçlı gaz içeren kaplar ile alakalı farklı ülke havayollarının ve kargo şirketlerinin farklı prosedürleri var. Onları uygulayıp uygulamamak yada amortisörün basınçlı gaz içerip içermediğini tespit etmesi tamamen şans. En kötü ihtimalle yakalanırsan içinde gaz olmayıp yağ olduğunu söylersin. Ki yalan yok içinde yağda var ama karşılığındaki gazda var. Onu bulamayabilir belki.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)