Ankara da her türlü iş makinası yedek parça imalat ve satışı yapıyoruz.Fiyatlandırılacak teklifleriniz olursa yardımcı olabiliriz.
iş makinası ihtiyacı olan varsa dibin dibi fiyat verebilirim forum üyelerine özel(ücretsiz + garanti ile).her turlu ödeme seçeneği ile(Lessing,vade vs). cukurova iş makinaları Ankara bölge satış yetkilisiyim.
Ankara Merkezli olarak , Türkiye nin her yerinde , ayrıca ; Irak , Afganistan vbg gibi ülkelerde asansör ve yürüyen merdiven işi yapıyorum.
Müşteriler arasında bildiğiniz konut işlerinden tutun , Amerikan Büyük Elçiliği (Afganistan) , veya çeşitli HES projeleri dahil var (Deriner 235 mt) .
Ekonomik olarak çözüm üretemezsek bile fikir vermeye yardımcı olmaya çalışırım.
o uçak düşmemeliydi ,, satış yok satışşşşşşşşşşşşş
Dr.ECU
bende karotçuyum..beton delme kesme..kontrollü yıkım..güçlendirme..ankraj işleri yapıyorum..
2000 A3 8L
Yaptırımın Rusyayada bize olduğu kadar zararı olacaktır bence, hatta daha fazla bile olabilir. Uluslar arası inşaat sektöründe en etkin olan millet biziz ama rusya en çok inşaat işi veren ülke değil. Biz iş yapacak yer buluruz, ama onlar iş yaptıracak bizim kadar etkili millet bulamaz
Insaat sektorunde etkili olan biziz ama buyuk firmalarin kadrolarinda Turk orani %10 lara kadar dusmus durumdaki. En buyuklerde kaliyor zaten. Olan kucuk firmada calisan veya firma sahibi olan ve rusya ile is disinda baglantisi olmayan Turklere olacak donmek zorunda kalacaklar. Rusyada is yapan turk olacak ama kalanlar rusyada calismak icin degil yasamak icin olanlar olacak. O yuzden etkisi buyuk oranda Turkiyeye olur.
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Kalanlar icinde maas odemeleri buyuk bir ihtimalle rusyadan olacak ve parayi artik Turkiyeye gondermek dahada problem olacak. Buna gecen firmalar var son krizden dolayi. Turkiyeden Rusyaya calismaya gelenlere kapilar kapaniyor.
RC in buyuk oranda rusyada is yaparak dunyada 37. oldugunu dusunursek. Kaybedilmemesi gereken bir pazar idi. Yazik oldu.
Pazar kaybı her durumda kötüdür tabi iyi diyemeyiz ama biz ülke olarak satan konumunda olsakta alan konumunda olsakta yaptırım yiyoruz. Mesela doğalgazı dışardan alıyoruz vermeyiz tehtidi yiyoruz, ihracatta almayız tehtidi yiyoruz. Benim demek istediğim illa Rusyayada zararı olacak bu durumun, tek pazarımız Rusya değil. Gidip çalışan arkadaşlarımdan duyduklarıma göre pek huzurlu bir pazarda değil Rusya bizim için. Ülkedeki can güvenliği, yaşam koşulları pek iyi değil diye duydum hep giden arkadaşlarımdan en fazla kalan bile 15 ay kalıp döndü çalışma şartları çok çok iyi olmasına rağmen.
konunun açıldığı çok iyi olmuş, sektörde çalışan arkadaşlarım ve akrabalarım var,
uzaktan da olsa bildiğim bir sektör. bilgi edinmek amacıyla konuyu takip etmeye çalışacağım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)