Herkese merhaba
İstanbul İzmİr ankara olmak Üzere ata plaka ariyorum sonuda 38 olursa tadindan yenmez
varmi gÖren duyan yardimci olurum dİyen ?? 0532 202 4727
Herkese merhaba
İstanbul İzmİr ankara olmak Üzere ata plaka ariyorum sonuda 38 olursa tadindan yenmez
varmi gÖren duyan yardimci olurum dİyen ?? 0532 202 4727
Ben golfu aldığımda mersinde 1 tane bile yoktu, bende as aldım
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
İzmir merkezden geçen sene kalın bir bedel karşılığı aldı bir tanıdığımız boştada vardı ama hem bağış yüksekti hem yanlış hatırlamıyorsam 10 15 tane kalmıştı takipçilikle uğraşan üye varsa sordurabilir. yada e-devletten plaka sorgulamadan bakabilirsin en azından boşta varmı yokmu..
2009 da ilk ata aldım ücretsiz olarak aracı sattıgım cocuk yavsaklık yaptı telları açmadı plaka degıscem dıyıp degıstırmedı.
2013 yılında baska bır ata aldım 5000tl bağış karşılığında, aracım pert oldu ama plakayı tekrar geri aldım. müdürle gorustugumde antalya adına hiç ata olmadıgını soylemıstı dıger sehırlerı bılemıyorum, umarım bulursunuz ama 5lira altında zor
Sizin FD6' ınız yazacaktım tam07 ATA 98, arabayı ilk aldığınız zamanlar messenger ile birkaç kez sohbet etmiştik diye anımsıyor. Scirocco beklerken bi anda civic almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Çok güzel arabaydı ne yalan söyleyeyim. En son tekirdağda gördüm sanırım aracı. Yeşil' e kaplanmıştı.
35 a ta 3 8 maalesef dolu gorunuyor. İyi bir takipciniz varsa bostada plaka varsa alabilirsiniz
çalıştığım şirkette bi abide var ama 07ata. antalyadan alabilirim derseniz devir nasıl oluyorsa alabilirim derseniz bi sorarım yardımcı olmaya çalısırım. çok devasa bir sey isteyecegini sanmam 45 yaslarda bi abi ama dediğim gibi 07ata
Sordum aracı alana bedava diyo plaka![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
pazartesi sabah sorayım abi pazartesi yazarım buraya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)