Yazdiklarini anlamaya calismaktan basima agri girdi , migrenim tuttu.Kilyosa yürüyüş yapmaya gidicektim , gidemiyorum alicagin olsun.Bi pazar daha pic oldu:D
Printable View
Yazdiklarini anlamaya calismaktan basima agri girdi , migrenim tuttu.Kilyosa yürüyüş yapmaya gidicektim , gidemiyorum alicagin olsun.Bi pazar daha pic oldu:D
iyice cocuk parkina cevirdiniz buralari. hadi birinin yasi kucuk digeri 34 yasinda!
Sensörü yazılımdan kapatın sorun gitsin
bu kadar basit :D
anlayamayınca yarıda bıraktım biri özet geçebilir mi :) :)
Kardeş kusura bakma ama yazıların Android telefon klavyesinin üstünde çıkan kelime önerilerine random basmışsın gibi
Sensör sizlere ömür.
Arkadas parami verin diyor sonuc budur
:beuj:
"abicim beni azcık anlamaya çalışın anlamak istediğiniz yerden anlayamazsınız..."
sabahtan beri düşünüyordum, bu bu çocuğun burada yazdıkları birşeye benziyor, bana birşeyleri anımsatıyor diye.... ahanda sonunda buldum la :D
https://www.youtube.com/watch?v=FbpuhpUTt30
leave the modifiyeci ergen aloneeee aloneeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öncelikle merhaba bu konuda baş roldeki kahramanlardan biri benim 😀 bundan asa yukarı 3 ay öncesi bu arkadasın arabasına down pipe yaptım tabi yaparken partikül filitresinin üzerindeki sensörler downpipe borunun üzerine takılması gerekiyo haliyle sensörleri kendim itina ile söktüm tabi bu işi yaparken melihde başımda bekledi bitene kadar sıkıntısız problemlemsiz işini hallettim sensörün kablosuna soketine baş kısmına bi zarar verecek bi durum olmadı bunu kendiside biliyor arabayı çalıştırdıkdan sonra servise gitti sensörün bozuldunu söledi bana benim karşılamam gerektini söledi bende melihe söledim şu melih sen bu işi yaparken başımdaydın sensörüne bozacak arıza verecek bi iş yapmadık sensör nihayetinde bu elektronik parça nezaman bozulacanı bilemessin ama israrla bana sen bozdun diyorsan bana nasıl bozdumu kanıtla ödeyim dedim tamam dedi gitti daha sonrasında melih aklına estikce 3 5 gün arayla beni arıyo sensörüm neolacak bunu sen ödeyecen tamam kardeşim mesele yok ödeyelimde ben bu sensörü nasıl bozmuşum bana açıklaki ödeyim tabi cevap yok sonra konu kapandı aradan 3 ay geçti konu tekrar ortaya çıkıyor şimdi güzel kardeşim bak senin araban yapılırken başımda bekledin sensörüne biz bi zarar bozacak birşey yapmadık sonuç olarak elektronik parça bugün bozulmasa yarın bozulacak bozuldu vakit banami diyeceksin sen downpipe yaptın sensör bozuldu diye nihayetinde modifiye yapıyorsun bu tür olaylara katlanmak zorundasın ama sunuda söleyim örnegin bana sensörümü şu şekilde bozdun başını ezdin kablosunu kopardın vs.. Die kanıtla bende sana ödeyim sen bozdun demeyle ben bozmuş olmuyorum sensörün bozulmasıyla egzoz işçilimin kötülemende çok tuhaf işini yaptıkdan sonra eline saglık istedim gibi gönlümce oldu diyende sensin burda Süleyman abiye gelince okadar araba yaptı ecutech olarak daha bir arabada sıkıntı oldunu duymadımda görmedimde Süleyman abininde sana gereken ilgiyi gösterdini aracını kendi speclerine göre gayet iyi yürüttünü ben biliyorum kimsenin hakkına girmeye kötülemenin gidmeyin demenin anlamı yok. Kardeşim rızkı Allah verir sen degil bunuda unutma.
Çocuğun 7 sayfada anlatamadığını tek bir postta gayet net anlatmışsın. Şuan herkezin dekoderleri olayı net bir şekilde çözdü. Lakin keşke sende biraz nokta vigül kullanaydında birazdaha göze hitab eden bir yazı olsaydı... en azından cümelerin anlaşılır...
yazmayım yazmayım diyorum adama zorla yazdırıyorsunuz...
aradım sordum doğrudur. sen ne dedin??? onları fabrika çok sağlam üretir, tak çıkartla bozulmaz ,herhangi bir yere değmeyle bozulmaz, dedin .
şimdi tabiri caizse 180 döndün hayırdır ??? sensör bozulabilir oldu .
tutarsızlık yok mu ?? sana ne kadar sorduysam s.k. ile götürdüğümüz servisede sordum ??
onların cevabı ne biliyor musun ??
-fabrika sensörü sağlam yapıyor ama iş yaparken bir şey olmuştur(kol değmiştir vs vs ) sensör bozulmuştur .
-modifiye yapıyorsun aracın orjinal halinden çıkarıyorsun illaki başka bir şeylerde yaşayabilirdin dediler.
şimdi gelelim bozulabilir dediğin parçaya. aldığım yer hem garanti verdi hemde bozulmadı. bu kadar dandikse olayın üstene yaklaşık 10 bin km yaptı. niye tekrar bozulmadı.
sen benim arabayı nerden biliyorsun denediğimde yanımda mıydın??? hiç birinde yoktun.
rızkı ben veririm diye bir şey demedim. senin rızkından bana ne ?? ben kimseye "gidmeyin " diye bir şey de demedim.
kötülememi de gördüğüm muamele ve yaptığın işçilik karşılığı olarak gör.
yaptırmadan önce "bunlardan daha önce yaptık elimde hazırda yok ama yaparız " diyip patentini aldığını kendi ağzınla söyledin, resim istedin , çapını bilmiyordun .
sen bana kanıtla ödeyeyim demedin ki?? külliyen yalan ..
s.k. de sende en ufak sorunun olmayacak ikimizde işlerimizde iyiyiz dediniz ,(para istiyormuş anlamında değildir) beğenmezsen paranı iade ederiz dediniz.. gördük iadeyi de işçiliğide ..
ecutech in sıkıntısı olmamışmış...sen onu külahıma anlat.. attığın çok çok belli... yapılan her araçın sorunsuz olmadığını ben biliyorum.. kimi kandırıyon ...araç sahipleri bana geliyordu..
la bi sus la.. valla sus...
https://www.youtube.com/watch?v=mC8OyML5GzU
https://www.youtube.com/watch?v=MqfAFRQGp6c
Dayı sen hala yazmayı öğrenmedin mi ya? İşin daha kötüsü,her mesajda daha da kötüleşiyor durum.
Çalışsa yapar zeki çocuk ama çalışmıyor.
şimdi güzel kardeşim sen 10,000 km yaptım diyorsun yani aydan 2000 yapsan 5 ay eder en en en iyi ihtimal
bu zamana kadar nerdeydin? ayrıca ben ve bu işle uğraşan bir çok kişi mod işine girince herşeyi göze alır bu sadece sensör değil motorun çok yüklenseydide motor kulağın kırılsaydı aks dağılsaydı adamlara gidip çok yüklediniz böylemi oldu diyecektin
bak bende MCS R53 varken aynı dediğin gibi sensörüm bozuldu egzoz sonrası.adam kata mata dokunmadığı halde sadece son susturucular değişti
gittim kosiflere sip verdim bosch falan almadım.adamlar dediki ürün garantili ama burda takılırsa.Sen kendi servisinde taktırır ve bozuk dersen kabul etmeyiz dediler bende bunun üzerine aracı bıraktım kosiflere değiştirdim
yani uzun lafın kısası herkes ile aynı şeyi yazmış olucam belki bu yaşadıkların çok normal ama yazdıkların hatta yazamadıklarından dolayı antipatik oldun
diğer yandan sitedeki abilere de bir çift lafım olacak herkes küçüksün saygı beklemiş haklısınız ama biri adamı ezmeye çalışınca malesef devamı geliyor.Sadece bu konu için söylemiyorum genel olarak bu böyle.Saygı bekleyen büyüklerimiz biraz anlayışlı olmalı
son olarak yazılım yapan firma sahibi yada ortağı yada çalışanı;
dünyada ki son yazılımcı olsan şuraya yazdıklarından sonra değil yazılım yaptırmak işyerinin olduğu sokaktan geçmem.Banane sen kimsin de diyebilirsin doğal olarak ama nihayetinde esnafsın burda onlarca daha büyük sorunlu konular açıldı adam %100 haklı yada haksız bile olsa senin gibi cevap vermedi
Konuyu baştan sona okudum anlamaya çalıştım. Herkesin dediği gibi elektronik parça bozulabilir diyeceğim, derdini de an çok anladım yardımcı olmalarını istedin olmadılar diyosun. Herkes gerekli şeyi söylemiş anlayıp ders almak gerekir bence daha yolun çok başındasın, burdaki herkesin söylediğini kulağına küpe etmen gerekir bence.
Başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum 2 ay önce aracımı renk değişimi için servise bıraktım, aracım komple istediğim renge boyandı çok memnun kaldım. Teslim alacağım gün kaportacı çırağı aracı geri geri direğe vurdu bagaj, tampon,ek,rüzgarlık ve arka cam hasar gördü.
Gittiğimde çırağın yüzündeki korkuyu görmeliydin, geçmiş olsun dedim ne gerekiyorsa yapın dedim. Bütün kaporta masrafını servis karşıladı düzelip boyanan parça sonuçta.
Kazada arka cam da patlamıştı ve parasını çıraktan alırız gibi bişey söylediler kabul etmedim gittim aldım getirdim senin sensörünün yaklaşık 3 katı fiyattı.
Acaba bende senin yaptığını mı yapsaydım ver ulan parasını mı deseydim.