terbiyeni takın lan lunlu konuşma
Printable View
Len sen önce konuşmasını, yazı yazmasını öğren ondan sonra ben gerektiği şekilde konuşurum zaten rahat ol sen... anaokulu terkmidir nedir....
bak güzel kardeşim,
haklıysanda, haksız duruma düşüyorsun.şu ilk yazını güncelle bi, nokta koy, virgül koy.
bu konuyu ilk ben okumaya çalıştım, dedim acaba yaş geçti okumayımı unuttum? konyalısın bilirsin hemen yanımda tennure ve ateş vardı, açtım 2 sayfa okudum,
dedim ohh sorun yok anlıyorum.
yazdıkların gerçekten anlaşılamıyor. bi sakin ol bi özür dile istersen, buradakiler anlayışlı insanlardır.
bu tarz işlerde böyle şeyler olur, orta yol bulunur, bazı esnaf hata benim der, öder. bazısıda ödemez, böyle olur.
ben tarafsız olarak, yarı yarıya paylaşılsa güzel olurdu diye düşünüyorum. iki tarafında haklı olduğu kısımlar çünkü. geçmiş olsun
Hehehehehe yazık ya bi sensör adama neler yaptırıo. Bi de araban iyi yürüyor kendin söylüyorsun diyolar benim arabamı nereden biliosun yürümüyor diyor. Amaç yazılımın da parasını geri almak. Bizim Ecufast teki zekilerinde başına geliyor bu tip olaylar. Kullanıp kullanıp yok beğenmedip diyerek orjinale çevirmek istiyorlar. Bunlar hepsi kendini çakal sanıo.
Şu kabloları sarmak için kullanılan bağlar vardırya hani cırtlı, heh işte konu ona dönmüş.
Yanlış anlamada o yaşlarda bu şekilde yazılabiliyor demekki.
http://i.hizliresim.com/D4lo11.png
Noktayı vigülü halen daha olması gereken yerde kullandığımı idda etmiyorum. Bu forumdakilerin %90nıda kullanmıyor zaten. Ama anlaşılır cümle kurmak ayrı, nokta virgül apayrı birşey. Bu adam bırakın 2 kelimeyi 2 harfi bile zor biraraya getirip birde ergen ergen, yok ecuteklilere uyuz oluyorum, yok efendim yeteer yeteeer diye yaygara basmalar, anlamak istediğiniz gibi anlayamazsınız(sanki kendisi anlatabiliyorda) gibi saçma sapan cümleler kurarak bizlerin burada sabrını sınıyor.Anlatmak istediği olayda bizim görüşümüze göre zerre kadar hatası olmayan adamları ısrarla kötülemesi ve haklılığını bize zorla kabul ettirmeye çalışması ise cabası... adamın tek sıkıntısı, derdini anlatamama olsa, emin olun ne ben nede başka hiçkimse üstüne buladar gitmez. Lakin zerre kadar bile haklı olmadığı bir olayda birde atarlı giderli konuşup insanları terslemen, bombanın pimini çekip üstüne oturman anlamına gelir.
Konu sahibi arkadaşım. Defol git artık şu forumdan. Seni bir insan evladı dahi haklı bulmadı bulmayacakta. Dahada devam edersen rezilliğin en kralına hazırla kendini. Beni bu forumda bilenler bilir. Bu tarz laf dalaşlarında münakaşa edilcek enson adamlardan biriyim.... şansını daha fazla zorlama...
Türkçesini geçtim, derdini dahi anlatamayan, iki kelimeyi yan yana koyamayan birisi ve 8 sayfa süren bir konu.. Canınız sıkılıyor herhalde, can sıkıntısından yazıp çiziyorsunuz.. :)
Madem öyle konuyu açan arkadaşa iki çift kelam da ben edeyim.
Hamama giren terler arkadaşım. Riskleri göz önüne aldın ki böyle bir işlem yaptırdın. Sadece sensörle kurtulmuşsun, hala bık bık konuşuyorsun.. Bu tip müdehalelerde her zaman risk vardır.
İşlem yaptırdığın kişileri suçlamak yerine neden yetkili servise gitmiyorsun?
Git servise de ki "Ben şu şu şu işlemleri yaptırdım arabama, taş gibi dediğiniz sensör bozuldu, hemen garantiden yenisi ile değiştirin!" Git söyle bakalım ne diyecekler sana.. Ama giderken spor ayakkabı olsun ayağında lazım olacak zira..
Arşivler arşivler vay anasını sayın seyirciler :D
Ya ne sensörmüş konu türkçe bilmiyor biliyor olayına döndü.
Gündüz kuşağı bu konuya
Gece kuşağı Typer konusuna bakıyorum
Forum sene sonu kafa yarıyor çok şükür :D:D
6 sene oncesınden sen de boyleydın denmıs, ıscılıge bak ameka. besmelesız bu siteyı gırenı stsinler bundan sora :D
https://i.ytimg.com/vi/EnstZFWRTuE/maxresdefault.jpg
http://media.sondevir.com/haber/2015...li-topu-at.jpg
Öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D:D
Firmayı veya kişileri kötülemek bu kadar kolay mı ?
Ben Ecutech Ankara bayisiyim , 20.000 kişilik Rolling Grubum var,bu tip konuların açılmasına izin vermiyorum . Dr.Ecu veya Revo ,Ekrem veya Kenan hiç bir konuyu tartışmaya açıp kişileri veya firmaları masaya yatırıp zedelenmelerine imkan vermiyorum.
Bu konuda haklı olsan ve gerçekten mağdur olsan emin ol gereken çoktan yapılırdı,bu şekilde konu açarak zarar vereceğini düşündün herhalde amacına ulaşmadığın ortada ,Allah ıslah etsin
Bu işten benim infazim ben ilerlerimmm agaaa :D
Adam ben mağdur oldum bilin düşünün diye konu açmış bi gidip dövmediğiniz kalmış.Herkes arabasına bişey yaptıracağı zaman girer internetten bi bakar dimi ? Bu arkadaş da yazmış bulunsun diye.Haklıdır haksızdır diye konuşmuyorum.Ama adama ayıp etmişsiniz.Noktalama işareti kullanmadı diye aşağılıyosunuz,karşı taraf nezaket kullanmıyo yazarken.Kendisine "benim böyle böyle derdim var" diye gelen adama ukala ukala cevap veren esnafa,bırak iş yapmayı selam vermem.Çocuğun noktalama işaretlerine kafa yoran arkadaşlar,keşke biraz muhatap kişinin insanlık seviyesine kafa yorsaymış.
Sen de işyeri sahibi ol ve iş kolun ile alakalı olarak Türkiyenin en büyük forumunda senin hakkında, haksız olduğu halde saçma sapan bir konu yüzünden seni karalayıcı bir konu açsınlar o zaman anlarsın ne demek olduğunu. Ki açan şahsın modifiyeden haberi bile yok ama sorarsan konunun kompetanı. İnsanlara ne basınç açması gerektiğini falan söylüyor. Bi de gelmiş bana özelden telefon numarasını verio.