Evine ceza gelenler borç sorgulaması yaptıklarında borç çıkıyormuydu?
bende imzaladım. bana henüz gelmedi bakalım gelecek mi
2014 yılında kestiği cezayı tam 1.5 sene sonra istiyor bana bildirmiyor ve yasal faizi ile alıyor. Bi de arabada OGS var ve kayıtlı ve hesaba da değil kredi kartından çekiyor. Ama gel gelelim ispat edemiyorum çünkü arabayı sattım 1 sene önce ve OGS yi de yeni arabaya geçirdim doğal olarak. Bildiğin yasal hırsızlık.
IN BOOST WE TRUST
Ben imzalamadım çünkü bu tip siteler senin bilgilerini para karşılığı satıyorlar. O yüzden mail adresinize sürekli büyütücü krem reklamları düşüyor.
IN BOOST WE TRUST
http://www.hurriyet.com.tr/hgs-ve-og...zalar-40033507 hürriyete haber olmuş mevzuu
Yüzde kırk dokuz bir yerlerden belli olmalı di mi? O kadar suriyeli var, o kadar hain var, o kadar çalan çırpan var, o kadar harami var, o kadar menfaatçi var... Canım ülkemde var oğlu var...
Kolay gelsin.
Mesele kendinden emin olmak degil. Herkes icinde bakiyesi olmadigindan ceza yemenis, mesela ben 22 sinde 100 tl yukleme yaptigim HGS'den 24 unde ceza yemisim. Sebep yetersiz bakiye degil, giris gisem yokmus hgs okunamamis. E hani okunmasada icinde varsa dusuyordu ? Dusmemos ve ceza gelmis bana. Her sistem hatasina dava acilacaksa yandik. Mail atin dediler mukemmel acik bir sekilde mail attim, tum gruntulerle birlikte. Sonuc ? Tabikide donus yapan yok
Bu ülkede maalesef böyle.. Ya ceza ödenir ya da gerekirse her sistem hatasına dava açılır..
Kurumların hatasını fark etmesi, haksız da olsa para gelen yeri kapatması, hakkı olanı alıp hakkı olmayanı almaması, vatandaşı düşünmesi gibi davranışlar ülkemizin fıtratına ters..
imzalayın arkadaşlar
muhattab bulamamak ne demek?
kimki bunlar? sanki bedava geçiyoruz köprülerden yollardan?
böyle rezilliklere itiraz etmedikçe sizinde başınıza gelir sonra
Bu mevzu banada bir yerlerden çarpıcak gibime geliyor. Motorumda var hgs her seferinde kaçak geçiyordum. Kafasına göre kah düşüyor kah düşmüyordu. Kaçak geçişte göstermiordu. 3 ayrı motorumdada satış sonrası geçiş yaptırdım. Eger bu konudan bana böyle yüklü bir ceza gelirse direk mahkemeye veririm . Üzerime hgs kayıtlıysa düşmüyorsa. Bu benim değil sistemin problemi sonucta. Türk insanı ugrasmıyor aslında ugrassa bu cezaların cogu ödenmmeden iptal olur. Kapatcan plakayı geçicen aslında en temizi![]()
![]()
ya 4 farklı ceza çıkmış e devletten baktım hepsinin de gecikme zamları var.geçen yıl sattığım aracın bile var. toplamda 1000+ tutuyor bu nedir ya...
Ben yarın aracımı satıcam hgs var .. sokup alacam ordan hgs yi baska bir işlem yapmak gerekiyormu ?? nasıl satılan araca borç geliyor anlamadım ama tısrtım şimdi ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bi müşterimize geldi ayni sekilde hemde araci boyadaykensonra da ustalara sordu bu arabayla ankaraya mi gittiniz diye.. Gelde cik isin içinden
Beyler neden sikayet ediyorsunuz ki.
Istikrar iktidar bunu gerektirir.
Herkes şikayet ediyor.
Banada ceza gelmiş ödeme yapacağım ama bunlari başımıza getiren yardim eden herkeşlerede sovecegim.
Allah belanizi versin.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2014 aralik 25 te samandira giselerden gecmis aracin 13.5 tl borcunu 135 olarak yollamislar isin komedi tarafi aracin hgs si hicbir sekilde bos kalmiyor ***** sirket araci. Borcun tahsilatini bir sonraki yuklemeden yapmaktansa adam 1 sene sonra sana tebligat gonderiyor. Yok boyle bir duzen cidden devletin kucagina fusecegine lagim cukuruna dus daha iyi
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)