Teşekkürler TechTurkey

Thread: Teşekkürler TechTurkey

1. gökan's Avatar

gökan said:

Thumbs up Teşekkürler TechTurkey

Arkadaşlar doğudaki köy okulu için yardım kapmanyası başlatmıştım ve konumuz hala güncel bugun yollanan tüm malzemeler listelendi ve güzelce dağıtımına başlandı öncelıkler böyle bir konu açmama izin veren sitemize daha sonra elinden geleni yaparak yardım yapan tüm arkadaşlara abilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum (isim isim yazmak isterdim ama listeyi alamadım kız arkadasımdan sonra ekleyeceğim).. gerçekten çocukları sevindirdiğiniz için çok minnettarım belki alıcak güçleri yoktu ama sizlerin sayesinde mutlu ettiğimize inanıyorum ...bot mont kırtasiye malzemeleri atkı bere tac vs herşey için teşekkürler

ve ayrıca nişanlımada öğrencilerine bukadar önem verdiği için teşekkür ediyorum

www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

2. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    Hey masallah birlikten kuvvet dogar diye boşuna dememişler, katkısı olan herkesin allah gönlüne göre versin.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

3. zcy04's Avatar

zcy04 said:
    Allah hepinizden razı olsun
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

4. NakkaSss's Avatar

NakkaSss said:
    Süper Allah hepinizden razı olsun.
    Tufan has no limits.

5. 997TT's Avatar

997TT said:
    Vayyy,harika be!
    Duygulandim yahu...

6. Wankel Batu's Avatar

Wankel Batu said:
    cok duygulandim.Allah hepinizden razi olsun

Cocuklarin yüzü gülüyor , bu görüntü dünyadaki cogu seye bedel...
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

7. slave's Avatar

slave said:
    Helal olsun tebrikler emeginize saglik

8. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    güzel olmuş bakalım bizim iş yeride kars'a gönderdi kütüphane için bizimde faydamız olur böyle evlatlarımıza

9. orkuteren said:
    Rabbim herkesten Allah razı olsun. Birlikten güç doğra diye boşuna dememişler.

10. keskinsirke's Avatar

keskinsirke said:
    Yüzlerindeki o gülümseme her şeyi anlatıyor.
    Emeği geçen, düşünen herkesten Allah razı olsun.

11. MertSerhanÖ.'s Avatar

MertSerhanÖ. said:
    Çok ciddi gözlerim doldu..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

12. Ewren's Avatar

Ewren said:
    müthiş ya. Allah yardım edenlerden razı olsun. Bende bir kaç bir şey göndermek isterim. konuya bir göz atacağım.

13. srkn.ylc's Avatar

srkn.ylc said:
    Herkesin kesesine bereket Allah daha çok versin! Ve böyle ogretmenler filmlerde olmuyormus helal olsun.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

14. ulas's Avatar

ulas said:
    işte biz bu kadar güzel bir ülkeydik. Ne oldu bize? Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

15. Bolkar1st's Avatar

Bolkar1st said:
    Emeği gecen herkezden Allah razı olsun.. Para hersey degil bunu Anladık bir kez daha.

16. omerc's Avatar

omerc said:
    Senin gibi insanlar kaldı mı be abi? Allah yardım eden herkesten razı olsun

17. TolgaEsentepe's Avatar

TolgaEsentepe said:
    yavrum sen çok iyi bir insansın.. sportif olarakda öğrencilerini iyi yetiştiriyorsun.. Keşke tüm öğretmenler senin gibi olsa..
    .

18. AhmetKaratay's Avatar

AhmetKaratay said:
    Kesenize bereket Allah herkese daha çok versin çok faydalı şeyler olmuş

19. AliGizda's Avatar

AliGizda said:
    Gerçekten çok duygulandım, çocukların o yüzlerindeki gülümseme herşeye bedel gerçekten. Yardım için bende gönüllüyüm. Eksik olan birşeyi söylerseniz bende alıp kargolamak, ya da hesap bilgileri doğrultusunda yardımcı olmak isterim. Sizi ve nişanlınızı tebrik ederim.