User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Ehliyetlerde IQ Sınırı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir insana ehliyet vermemkle o insanın araba sürmesini engeleyemessiniz.. bunu artık bir anlamak lazım.

işleri ne kadar zorlaştırırlarsa sadece ehliyetsiz caddelerde dolaşan insan sayısını artırırlar..

Bunu anlamadıkdan sonra ohh iyi olmuş falan demek anlamsız..

Bunun zararınıda sadece gene siz biz hepimiz görürüz.. adam gelir vurur ehliyetide yoksa bir şey talep edemeyiz üstüne ehliyetsiz olduğu için basar kaçar yada sizide darp eder korkudan kısaca belli standartlar yeterli ehliyet için..

her zamanki gibi avrupalı olalım diye olayın suyunu çıkarırsak sadece zararını biz çekeriz. sadece biz çekeriz ceremesini yoldakiler ..
    o avrupalılığımızda şekilde kalır işlevselliğe hayata geçemez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede IQ ortalamamız 88 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen 79 altı IQ sahiplerine neden araç kullanamayacağını anlatmak içinde ayrı bir ekip kurulacaktır. Çok doğru bir karar. Daha da yükseltilmeli hatta bu sınır. Testi kim yapacak bilgisi yok sanırım henüz.
    88 IQ ortalaması mı olur, çok düşük diye yazmak üzereydim, ki 88 ila 90 olarak çeşitli kaynaklarda yazıyormuş hakikaten.
    88-90 ortalama demek, 100 kadar 80 IQ'lu adam var demek. Ulan bu ülkedeki olayları direk açıklıyor bu ortalama.

Ben de bugüne kadar kendimi akıllı sanıyordum meğer körler ülkesindeki tek gözlü kralmışım; moralim bozuldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.mailce.com/normal-bir-ins...si-kactir.html

90 altı IQ pek makbul değil gibi...........
    Okumadan imzalamam.....

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyet almak zorlassin, ceremesinide cekicez belki ehliyetsiz suruculerden fakat batti balik yan gider mantigiyla durmamak lazim. Bu tur uygulamalarin cogalmasi lazim. Ama caydiriciligin da artmasi lazim.

Ehliyetsiz kullanmanin cezasi mesela 5bin tl olursa surucu koltuguna oturacak adami titretir. Keske bu tur yaptirim olarak degilde halk olarak bilinclensek. Sonuc olarak iyi yonde bir adim atilmis desteklemek lazim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyet almak zorlassin, ceremesinide cekicez belki ehliyetsiz suruculerden fakat batti balik yan gider mantigiyla durmamak lazim. Bu tur uygulamalarin cogalmasi lazim. Ama caydiriciligin da artmasi lazim.

Ehliyetsiz kullanmanin cezasi mesela 5bin tl olursa surucu koltuguna oturacak adami titretir. Keske bu tur yaptirim olarak degilde halk olarak bilinclensek. Sonuc olarak iyi yonde bir adim atilmis desteklemek lazim.
    birisi arabana vurup kaçtığında aracında 5 bin liralık 10 bin liralık hasar olduğunda kaldıki bugün bir mercedes a kasaının e kasanın c kasanın farı 5 bin tl ile 7-8 bin tl arası değişiyor.. sadece tek far.. o zaman burda konu açdığında aracıma vurup kaçdılar diye bu yazdıklarını hatırlarsın..

davulun sesi uzakdan hoşgelir.. idealizm türkiye için geçerli bir şey değil..

Eğitim sistemimiz yerlerdeyken vatandaşı bu kadar zorlamak yersiz.. milletin umru olmaz 5 bin tl ceza 10 bin tl ceza .. adamın kapıda bmw si mercedesi yada güzel ibr arabası varsa i30 olur insignia olur gidipde metrobüsemi biner.. minübüsemi biner..

Ne zamanki avrupa standartlarında eğitim verilir ve insanlara o koşulda yaşam standartı sağlanır her türlü (maaş,hayat şartları,araba fiyatları ,vergiler) o zaman avrupanın her tür şeyini alıp uygularlar ve haklarıdır derdim.. ama türkiyenin şu standartlarında avrupa standartlarını getirmeye çalışmak yel değirmenleriyle savaşmakdan öteye gitmez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)