83 lü birini bulunca veriyorlar onu da öğrendik :) :)
Printable View
ushdausdhsdauhuhd o zmn olur bak :D hatta 84 85 li bul 25e gelince iptal etmeisnler hemen :D
valla babam golda geçmişti ama sonra 130-140 fatura gelince aradı müşteri hizmetlerini bırakın kardeşim goldu moldu adam gibi bi tarifeye geçirin yeter be dedi :D tabi bunda etken olan kardeşimin kontur öperasyonundan haberi yokkkk :D:D
73.-YTL konuşma paketi bunun içerisinde sms ler yok.
+sms için bedel ödüyorsunuz.
100 sms paketi için de 6,5 ytl veriyorsunuz.
Beyler, Turkcell ve diğer operatörlerin kendi şebeke içi görüşmelerinin kendilerine maliyeti zaten yıllardır "0" Tl. En başta kurulan şebekeler maliyetlerini çoktaan çıkardı ve kat kat kara geçti. Diğer operatörler ile ara bağlantı dışında zaten bir masrafları yok ki adamların, aslında diğer günler için fahiş para almaya devam ediyorlar.
Neyse, numara taşıma çıktı, şimdi 40satır veya 40 katır arasında özgürce tercih yapabileceğiz, ne mutlu bize...
Bilgilendirme için teşekkürler Çarşamba ve Cumartesi olarak belirlenmiş günler :)
numarası turkcell olup şebekesi avea yada vodafone olan kşiyi nasıl ayırt edicez peki ?
kastırmasınlar sonra :D
hehehe çarşamba ve cumartesi beleş :D
bilgi için sağol conem :)
Bende kampucelliyim tarifem devam ediyormu mesaj attım bende.Birde 20 kontör karışılığındamı yoksa bedavamı onu anlayamadım??
carsamba ve pazar cıktı bana :D
bunu maalesef anlamanın tek yolu www.numaranitasi.gov.tr adresine girip numarayı sorgulamak. aksi halde taşınmış numaranın hangi operatöre geçtiğini ton sesiyle anlamak mümkün olmayacak.
Cuma-Cumartesi. Hell YEAHH :D
bende yenı konturlu hat aldım 120 dk bedava geldı( turkcell ıcı)
dikkat ettiyseniz turkcelli aradıgnızda calan sesle vodafone ve aveada calan cevir sesleri farklıdır dikkat edin buna anlarsınız kesin...
Güzel kampanya,ama en gzli Kampuscell :D Şahsen ben ne aylık sbt ücret ödüorum ne bişi.Ama paylaşım için saol Serencebey'im.
gold dan dolayı pazar zaten ucretsizdi carsamba ve pazar verdi:) :(
gold u bozmuyo digmi bu soran oldumu
cuma cıksa cok iyi olucaktı ayda 600 dakkayı da geciyo, cumadan pazara akdar telefonu sarjdan cıkarmazdım arabada filan, korna yerine telefonda 1-2-domates diye canlı sayardık artık denemelerde :)