faturalı türkcell aboneleri haftanın 2 günü ÜCRETSİZ , hazırkart yani kontörlü abonelerde hergün 20 kontör karsılıgında aksam 9'dan sabah 6'ya kadar sınırsız konusabilir ;)
Printable View
şanslı günlerim salı-pazar :D
bilgilendirme için teşekkürler:icon_tup:
Cuma cumartesi bedava, teşekkürler Burak...
Herkesle 600 e geçmek en mantıklısı bence...:)
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...urali/herkesle
benimde 2 hattım var turkcellilerle 4 gün bedava :)
ha bide 100 sms aldım o da gold üyeliğe % 50 indirimli :)
İlk başta sallamadım bak kuş diyip alttan dayıyordur yine dedim ama burdan görünce bende yaptım saol.29 aralık ta bitiyo ama.
valla burak çok teşekküler banada salı ve cumartesi bedava oldu yolla numaranı ilk senle konuşcam bedava :D :D
cuma cmrtesı tam lazım olan gunler, ztn arada bır bedava konusma gelıyo 1 gun boyunca mı ne 10 yıllık kullanıcı oldugumuz ıcın:D buda ıı oldu.. sbt ucretlerı azaltsalar oda ıyı olcak su depremden sora cıkan otvydı sanırım..
herkes bedava alsın. bedavası cuma günü gelenlere bide gold üyeliği varsa h.sonuda dahil oluyor, rollinglerde telefonla 1-2-3 startı verilsin :D
yılarca geçirdiler şimdide gold üyesin dediler konuşuyom konuşuyom alo 120 ile 15 ytl fatura geliyo demekki 10 yıl boyunca aldıklarını geri veriyolar:D
Numara taşınabilrliğini kullanan kişiyi aradığınızda kullanıcı operatör değiştirmişse, sanırım sesli yanıt sistemi ile uyarı vericek diye biliyorum. yada mesaj gelicek. çalıştığım mağazaya gelen türkcell personeline sorduğumda bu sekilde bi cevap aldım.
532 li hattımı bugün numarayı değiştirmeden kontörlü hatta çevirdim. :)
ula bu tarıfe cok ıyıı oldu he kekeme bı kardesımız wardı gonul rahatlıgıyla konusuros artk carsamba ve cumartesılerı hehehe
tekrar aktif hala geliyor haftada 2 gün bedava:)
bana geçen hafta msj geldi. uygulama sona erdi diye