Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler
Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler
Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Şu anda benim de benzer bir şikayet dosyam var benimki trafikte gerçekleşti. Ben mobeselerle vs. verdiği yalan ifadeyi çürütebiliyorum ve yanımda tanığım vardı. Öncelikle önemli olan karşı tarafın tanıklıklarını çürütmen ve kesinlikle her şeyi olduğu gibi anlatman. Zaten asıl konunun muhattabından özür de dilemişsin. Hadi en kötü ihtimali düşünelim para cezası ve peşine de 5 yıl erteleme veriyolarmış. 5 yıllık süre içerisinde bu cezan adli sorgulamalarda vs. çıkmıyor. Sadece hakkında farklı bir şikayet vs. olduğunda savcılar görebiliyor. Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde gücü gücüne yetene yürüyor.
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
Aynen abi bu insanlar malesef ki kahbe olmuş sürekli musallat oluyorlar yok birgün vurup yıkacam birini o olcak yani ne gerek varki orta da bişey yok iken böyle şaçma şeylere başvuruyorsun.Ben neysem o abi hakkımı savunurum ama doğruyla varsın savcu yanlışsın desin kessin cezamı .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)