User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Tehdit ve küfür cezası hakkında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oo kazan mii, hele bi de ampulcuyse kac gitsin leerturk un ciftligi oralar, bir bakmissin evini kizilcahamama surmusler
    Alayı ampülcü zaten abi o kadar maça kusura bakmasın kimsede yok

canozyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Şu anda benim de benzer bir şikayet dosyam var benimki trafikte gerçekleşti. Ben mobeselerle vs. verdiği yalan ifadeyi çürütebiliyorum ve yanımda tanığım vardı. Öncelikle önemli olan karşı tarafın tanıklıklarını çürütmen ve kesinlikle her şeyi olduğu gibi anlatman. Zaten asıl konunun muhattabından özür de dilemişsin. Hadi en kötü ihtimali düşünelim para cezası ve peşine de 5 yıl erteleme veriyolarmış. 5 yıllık süre içerisinde bu cezan adli sorgulamalarda vs. çıkmıyor. Sadece hakkında farklı bir şikayet vs. olduğunda savcılar görebiliyor. Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde gücü gücüne yetene yürüyor.
    Arenimo

TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...

LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozyavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Şu anda benim de benzer bir şikayet dosyam var benimki trafikte gerçekleşti. Ben mobeselerle vs. verdiği yalan ifadeyi çürütebiliyorum ve yanımda tanığım vardı. Öncelikle önemli olan karşı tarafın tanıklıklarını çürütmen ve kesinlikle her şeyi olduğu gibi anlatman. Zaten asıl konunun muhattabından özür de dilemişsin. Hadi en kötü ihtimali düşünelim para cezası ve peşine de 5 yıl erteleme veriyolarmış. 5 yıllık süre içerisinde bu cezan adli sorgulamalarda vs. çıkmıyor. Sadece hakkında farklı bir şikayet vs. olduğunda savcılar görebiliyor. Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde gücü gücüne yetene yürüyor.
    Aynen abi bu insanlar malesef ki kahbe olmuş sürekli musallat oluyorlar yok birgün vurup yıkacam birini o olcak yani ne gerek varki orta da bişey yok iken böyle şaçma şeylere başvuruyorsun.Ben neysem o abi hakkımı savunurum ama doğruyla varsın savcu yanlışsın desin kessin cezamı .

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana komşum dava açıcak 2500tl ödicem onlarında yanına kalıcak.. yok öyle bi dünya.. gece arabalarını çekiciye yükler götürürm valla (polis çevirmesine alkollü girmemek için kaskonun yol yardımını kullanmış adamım ben )
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)