Onlar kamyonet diye geciyor diye rivayet var dogrumudur
Onlar kamyonet diye geciyor diye rivayet var dogrumudur
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Lodgy şirket aracı olarak kullanıyorum. Bendeki 90 lık. Rüzgarı yandan yediği an güzel sallanıyo araba. İlk bindiğimde noluyoz oldum![]()
Yüklenince yokuş yukarı biraz çekişi zayıf kalıyo ama genede iş görüyo.
Yakıtta ankarada ben ortama 5,5lt falan görüyorum. İçi ferah bagajı gayet büyük.
Bendeki araç standar donanım mı bilmiyorum ama;
4 cam otomatik, aynalar elektrikli, klima, asr, usb bluetooth cd'li teyp mevcut. Arabanın müzik sistemi tatmin edici. Şahsi kullanım için almam ama iş için ideal diye söyleyebilirim.
Renault'un efsane sallanan vitesi bundada mevcut![]()
Konu dışı olacak ama bişey sormak istiyorum. Birmot tan sıfır araç aldık fakat trafik tescil de yeni ehliyetler yüzünden işlem yapılmadığını aysonuna kadar sürebileceğini söylediler. Böyle bir durum olabilir mi
bmw yi satıp passat variant alın derim ben.
IN BOOST WE TRUST
Otomatik olsun diye ısrar ediliyorsa personelin eline verilmeyecek bir araç sanırım yani yakıt-hayvani kullanım vs vs. olmayacak bence ;
50 Bin TL ek bütçe yaratılacağına mevcut aracı satıp(F30 Sanırım) güzel bir SW Alınabilir A6-A5-Passat.
İş için bile olsa siz kullanacaksınız, hayata 1 kere geliyorsunuz, 10 bin tl kaybınız olur en fazla yüksek kmden dolayı. Hem rahat hem konforlu hemde prestijli diğer işlerinizin reklamı olacak sticker vs yapıştırabilirsiniz gören insanlarda lüx algısı yaratırsınız (iş için kullanıldığı için söylüyorum) lüx bir arac kullanırsınız.
50 Bin TL'yi mevcut aracın değer kaybına subvanse ederek parayı başka türlü kullanabilirsiniz.
Araba cici annede de kaliyor bazen f30 o yüzden öteye beriye gitmek icin el altinda araba olsun istiyor.
Bende alacaksan sirketin mal alimi icin de genis birsey alalim diyorum.
Acayip b.ktan bir hadise
Bugunde golf 7 diyor ben aradan çekildim
Fikirler düşünceler için tesekkurler.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Golf7 diyorsa bence hem işe yarayacak hem GOLF'e benzer olması açısından Leon ST bakabilir bu durumda
Connecting Site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Emmi senin babayla benimki aynı kafadanlar he
aylarca stationwagon alıp geniş geniş keyif yapacam gezecem o yanı bu yanı dedi
adam gitti sprinter aldı bide turizm işine girdi![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)