Kaan'm Gercekten cok sevindim senin adına,insallah hersey gonlune gore olur ordada![]()
Kaan'm Gercekten cok sevindim senin adına,insallah hersey gonlune gore olur ordada![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yolun açık olsun başarılar..
Senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun abiAllah'a emanet!
başarılar, bol şanslar. macera dolu amrika![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
herşey gönlünce olsun kardeşimSarperide seninle geliyormu tekmi gidiyorsun yoksa ?
güle güle git lan apaci
kimle oynicam ben simdi heroes u cs yi HL yihehe
son bi alkol meeting ypmak lazım sana
efesleri ozlersen sole yollarıkhehe
1881 - 193∞
Eyw. Erkan çok sağol
Sağol çok tşk ederim![]()
ahaha merak etme bro
Sağol Ömer tşk ederim![]()
ahahaha eyw tşk ederim umarım orda en yakın zamanda net sorun unu çözer girerim
Sağol Kardeşim herşey için düşünmen yeterson bi meetin yapıcaz elbet ve tarihe geçicez
sağol tşk ederim forum a girebilcez ama işte yüz yüze gelmek artık baya zor olcak![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Sağol Sulhi brom çok tşk ettim
Eyw. Jem çok tşk ederim
Sağol Ferhat çok tşk ederim
Sağollasn abi çok tşk ederim![]()
sağol efecm çok tşk ettimsende dikkatli yanla :P
ahuahuahuauh Cemo büyüksnsağol kardeşim herşey içn
Sağollasn çok tşk ettim
sağol ahmet im çok tşk ettim
çok sağolun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eyw. çok tşk ettim
sağolun çok tşk ler
sağollasn kardeşim çok tşk ettim
eyw çok sağolun![]()
ahaha umarım cs den kopmam sağollasın
sağol Cancım , Sarper sonra gelicek o şuan okuyor master a gelicek inş.
[
sen sus sen abd ye yanıma gelmessen bunca yıllık arkadaşlık hakkımı helal etmem sana pis herif
eyw. çok sağol![]()
Orlando güzel yer valla ben de 2003 yazında ordaydım..
Otelde çalışcaksan, ne yap et bell boy olmaya bak ii para kazanırsın
Boş zamanlarında sahil kasabalarını özellikle miami yi gez.. Tadını çıkar.. Ordayken burayı, Geri dönünce de orayı özlüyor insan..
kanka sag salım gıt valla sana orda başarılar dılıyorum bol bol ortam fotoları ıstıyoruz![]()
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)