Güle güle git gel Eri. :)
Printable View
Güle güle git gel Eri. :)
tanımıyorum seni ama TT'den olman yeterli
amerika iyidir,
hızlı we ofkeli setlerinde gormek istiorus seni hatta belki rol alırsın
kendine iyi bak abicim....
bro son bi meetin yapıcaz inş müsayit olursan senide görmek isteriz sabaha kadar efes power :D
Eyw. Buğracım çok tşk ederim :)
Eyw sağollasn :)
Sağollasn bro'cum :D patlatırız tabi ama umarım ozamn bizi sınır dışı etmezler :D
şişesi aynı olunca aynısı sandım ben :)
eyw bro :)
Sağollasn emre :)
eyw kardeşim çok tşk ederim :)
ahaha onun şakasını yaptım zati telle aradığımda ben Eray dedim biraz afalladı :D
Sağollasn Ozum ama şöyle bi durum var sen passatla abd ye gelirsen herhalde peşinden 20 polis ekibi 10 tane corvettli polis 2-3 tane helikopter bi kaç tanede swat takımı kovalar seni :D bırak orayı burda bile tövbe ettim kafamdaki şişik hala duruyor arka koltukta uçunca çarptığında oluşan :)
Hersey gönlünce olur inşallah.Hayırlı yolculuklar..
Way be sahiden şansın döndü ve gidiosun.. Kaan çok sevindim inan.. bunu istiodun zaten her seferinde bi aksilik aldı başını gitti ama şeytanın bacağını kırdın demek :D hadi hayırlısı.. gitmeden son kez berkan'ın suratını beyazlat ama(sanki zenci normalde ahahaha)
sefa takviye istiyosun illa ama :D:hahaha:
Sefa arabanın rengi gibi yaparım seni D.Y :D
sen 3 yerine 1 e tak öyle konuş adamın veda topic'inde kendine küfrettirme şimdi :D:D
Bu haftasonu bekliyoruz berkan sefa, satıs olursa ikinizi de beyazlatırım ace ile...
bro gule gule git, umarım hersey ıstedıgın gıbı olur:) muhabbetın dostlugun ıcın cok sagol, artık ben sana misafir olurum oralarda:D yanlız uyandirim efesin orda üretimi yok :D
efesin satışları düşücek ama üzüldüm be kardeşim kimle içicez şimdi biz :(
Hayırlı olsun yolun acık olsun.. yep yeni bi hayat kurmaya gidiyosun, Hayatta başarılar.. Dikkat et kendıne ;)
bu arada kaan bişi diycem
giden insan güle güle demez allahaısmarladık der :D ev sahibi giden misafirine güle güle der:D
bende küçüklükten beri hep karıştırıyom:hahaha::hahaha:
hayırlısı olsun ...
sağ salim gidip gelmen temennisiyle.. ;)