Güle güle git gel Eri.![]()
tanımıyorum seni ama TT'den olman yeterli
amerika iyidir,
hızlı we ofkeli setlerinde gormek istiorus seni hatta belki rol alırsın
kendine iyi bak abicim....
bro son bi meetin yapıcaz inş müsayit olursan senide görmek isteriz sabaha kadar efes power![]()
Eyw. Buğracım çok tşk ederim![]()
Eyw sağollasn
Sağollasn bro'cumpatlatırız tabi ama umarım ozamn bizi sınır dışı etmezler
![]()
şişesi aynı olunca aynısı sandım ben![]()
eyw bro
Sağollasn emre![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eyw kardeşim çok tşk ederim
ahaha onun şakasını yaptım zati telle aradığımda ben Eray dedim biraz afalladı
Sağollasn Ozum ama şöyle bi durum var sen passatla abd ye gelirsen herhalde peşinden 20 polis ekibi 10 tane corvettli polis 2-3 tane helikopter bi kaç tanede swat takımı kovalar senibırak orayı burda bile tövbe ettim kafamdaki şişik hala duruyor arka koltukta uçunca çarptığında oluşan
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Way be sahiden şansın döndü ve gidiosun.. Kaan çok sevindim inan.. bunu istiodun zaten her seferinde bi aksilik aldı başını gitti ama şeytanın bacağını kırdın demekhadi hayırlısı.. gitmeden son kez berkan'ın suratını beyazlat ama(sanki zenci normalde ahahaha)
Bu haftasonu bekliyoruz berkan sefa, satıs olursa ikinizi de beyazlatırım ace ile...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bro gule gule git, umarım hersey ıstedıgın gıbı olurmuhabbetın dostlugun ıcın cok sagol, artık ben sana misafir olurum oralarda
yanlız uyandirim efesin orda üretimi yok
![]()
efesin satışları düşücek ama üzüldüm be kardeşim kimle içicez şimdi biz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hayırlı olsun yolun acık olsun.. yep yeni bi hayat kurmaya gidiyosun, Hayatta başarılar.. Dikkat et kendıne![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bu arada kaan bişi diycem
giden insan güle güle demez allahaısmarladık derev sahibi giden misafirine güle güle der
bende küçüklükten beri hep karıştırıyom![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)