Esed, (Yılların Beşir Esad'ı oldu Esed) asıl şimdi ayağını denk alsın.. Putin gibi o da ateşle oynadı!!!1!!
Printable View
Esed, (Yılların Beşir Esad'ı oldu Esed) asıl şimdi ayağını denk alsın.. Putin gibi o da ateşle oynadı!!!1!!
http://i.hizliresim.com/O70van.jpg
KANDIRILDI değil mi REİS , dedem ? :D
güzel kardeşim kim burda fransızlar öldü diye sevindi?
hee o şunuda söyliyeyim, o dergi hz. muhammet hakkında yaptığı karikatürü yapmasaydı hiç bir şey olmazdı.
insanların dini değerlerine saygı duymak lazım.ben atatürkle hz. muhammeti çok severim ama iki sevgimde farklıdır, aynı kefeye koymam.
bu değerlere saygısızlık edildiğinde ben kınarım kendi çapımda.bazısı öldürür patlatır.
kimseye yahudi ermeni alevi sunni hatta müdür çöpçü ayrımı olmadan bakarım, aslolan insanlıktır.
filistin de orda burda burda okadar insan ölüyor, bırak çocuk ölüyor, ben kimsenin bu bayrakları facebookta profil resmi yaptığını daha görmedim
Sen istediğine istediğini de.
Ben ermeni'isi de öldüğünde, afgan'ı da öldüğünde üzüleceğim. Çünkü Türk'üm ama her şeyden önce insanım.
Benim gibiler için de en önemlisi insan olup - olmamaktır zaten, bu yüzdendir ki bir çok söyleneni sen ve senin gibiler yanlış anlıyorlar.
istihbarat da sanırım bizim gibi bu haberleri sosyal medyadan alıyor..
uzun zamandır beni korkutan olay, 4 büyük şehirde eş zamanlı bir patlama yapsalar ki yapamamaları için hiçbir engel yok, ne hallere düşeriz..
Can güvenliğimiz yok, mal güvenliğimiz yok.. Bedavaya yaşıyoruz.. Doğuda hergün askerimiz şehit düşüyor batıda bombalar patlıyor.. Bizimkilerin gündemi başkanlık, dianetin gündemi babanın kızını becermesi.. Rabbim helak etsin bu güzelim toprakları da bir anda bitsin herşey diye dua edicem artık :(
Benim en yakın can dostum pusuya düştü bu memlekette. Şimdi sorsak adını kimse hatırlamaz. Edirnekapı'dan geçipte kaç kere şehitliğe girmiştir bizim milletimizin insanları. Sen şehit desen nolur demesen nolur ? Kur'an'da yazsa nolur yazmasa nolur. İlk önce vicdanınızda şehit olsun insanlar.
Ben açıkca bu olayın birilerine bir şekilde bir mesaj ver gayesi olduğunu düşünüyorum. "Bak şimdilik 25 kişiyi öldürdük ama istesek daha fazlasını yapabilirdik. Ona göre ayağını denk al" gibisinden. Sonuç olarak bu adamlar Cuma gününü beklese, Cuma namazı vakti aynı bomba ile Sultanahmet'te 150 kişiden fazlası kişiyi öldürebilirlerdi. Daha fazlasını yapıp, daha çok dikkat çekmek varken, neden daha azıyla yetinsinler ki?
Ermenisi, rumu, yunanı, hanginize ne yaptı yahu.. Bindiğiniz atınıza kim, hangisi eşek dedi?.. Bindokuzyüz penç tarihinde bir şeyler olup bitmiş, ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar. Ne yapmışlar? Savaş zamanında bizim taraftan çok mu şehit olan olmuş. E biz de onlara aynı şeyleri yaptık? Bunu artık günümüze taşımanın anlamı nedir ki..
Ermenistandaki Ermeni bizi sevmiyor muymuş.. E sevmiyorsa sevmesin. Beni sevmeyenin köküne kibrit suyu.. Ben hiç bir ermeni arkadaşımdan bir zarar görmedim ki.. Üstelik o yavur dediğiniz kişiler hepimizden daha İNSAN lar..
Haçlı zihniyeti diye nefret ederek zikrettiğiniz zihniyetten hiç bir farkı yok bu düşüncelerinin.. Aynısı..
Sevginin karşılıksız olanı makbuldür. Pazarlıklı olanı değil.
Hümanist olmak başka bir şey zorla/sonradan olmuyor ancak bu yazdığın düşüncelerin tanımı ırkçılıktır ve tüm dünyada aşağılanan bir duygu türü.. Kişisel gelişimini bu tip duygulardan bir an önce kurtulmak üzere kurgulamalısın.
Başımızdakilerin gazına gelmeyin. Gerginlik onların işine gelir. Yemeyin bu oyunları..
Amac yabancıları oldurup ses getırmek ve Turkıye'yı bazı seylere macbur etmek.
Isın dahada buyuk boyutu,turıst dahıl bır cok gırdımızı azaltmak.
Planın sadece "1" parcası bu bomba....
Abi işte bende onu demek istiyorum. Şehit olmuş olmamış umurumda değil, benim gücüme giden dostum olan kişi ile uzun yıllar yaşayamayacak olmam. Yoksa memleket toprak bütünlük felan... Irgalamıyor beni. Şehit dediğimiz şey de ailesine yapılan maddi para yardımı + okula parka vs. Şehidin isminin verilmesi. Eee sonra tüm acılar diniyor mu ? Bu kadar basit mi ?
allah rahmet eylesin. Hiç bir suçu olmayan insanların zarar görmesi ve hedef gözetmeksizin öldürmek işte terör.
bu ülke toprağı için askerken ölen kişi benim için şehittir. İster rum olsun ister yahudi. Bu ülke evladıdır şehittir. Müslüman değilse şehit olmaz ne demek. Askerde şehit olan askerlerin hepsi 5 vakit namaz kılıp ramazanda oruç mu tutuyor sanıyorsunuz. Kafa kağıdında ne o müslüman yazıyor diye şehit olabiliyor. Ben de de yazıyor ama ben müslüman değilim onu ne yapıcaz. Savaşıp ölürsem şehit demeyecek misin? O zaman buyrun önden sizi görelim ben nasılsa şehit sayılmiicam neden kıçımı yırtiim ölmek için. Bakireliği zar parçasına bağlamakla aynı şeydir müslüman olmayan şehit olamaz lafı.
Yahu konu nerelere gelmiş alakasız tartışmalara girilmiş yine.
Ayrıca şehitlik dini bir kavramdır, Kuran'da belirtilmiştir. Kişilerin kendine göre olup olmayacağını karar verebilecekleri birşey de değildir. Onlar için farklı kavramlar kullanılabilir kahraman vs gibi..
İslam'iyete inanıyorsan askersen ölürsen "şehitsin" cennete gideceksin.! Ama masum hiç sucun yokken ölürsen sana birşey yok, heleki İslam'ı seçmediysen yerin bile yok öteki hayatta? Vay be Tanrı bile sizde koyakcıymış...
yaw herıf cıkmıs halaaa masum surıyelılere maal etmemeliyiz diyor..
Anayasa da yazan şehitlikle islamdaki şehitlik birbirinin aynısı değil onun için boşa zaman kaybetmeyin.
Anayasadaki şehitlik: Türk cumhuriyeti için vatani görevinde vefaat edersen Türk Cumhuriyeti tarafından şehit sayılırsın.
İslamdaki bambaşka. Bizim anayasamızdaki size cennetin kapısını açmaz. Ailenize maaş verir falan filan fistan.
Boşa tatava yapmayın.
İslamdaki şehitliğe göre ölen türk askeride şehit olabilir pkklıda olabilir. Çünkü ikiside müslüman ve ikiside kendi halkı için savaşıyor kendince.
Ama tc anayasasına göre sadece türk askeri, polisi devlet memuru şehit olabilir.
Askere gidip, memleket sevdasına ölüp bir de şehit olamıyorum. Vay arkadaş.