Ölen 10 kişiden 9'u Alman vatandışı diye geçmiş bazı avrupa ajanslarında.
Printable View
Ölen 10 kişiden 9'u Alman vatandışı diye geçmiş bazı avrupa ajanslarında.
Söylenecek söz veya geleceğe dair hiçbir umudum kalmadı diyebilirim. İnsanın insandan soğuduğu nadir ülkelerdeniz. Çocuklar ölmesin diyene terörist diyebilecek kadar düşmüşüz.
Şu adamı dinlerken eskiden kulak veriyordum ama artık cidden rahatsız oluyorum
Tayyip canlı yayında "akademisyenler nasıl barış istiyoruz diye imza atarlar" diyor.. ulan ülke suriyeye döndü be adam... Bombalar patlıyor... İnsanlar ölüyor... Haydaaaaa adam hala ortadoğuda ölen kardeşlerimizin üzüntüsü diyor... Hamdolsun resmi kalkınmamız milli gelirimiz yüksek falan diyor... Yok abi akıl sağlığı gitmiş bitmiş... cidden yazık.
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada en az 10 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Patlamada yaralananların arasında ilk belirlemelere göre 6 Alman, 1 Norveç ve 1 Peru vatandaşı var. İkinci bir bomba olma ihtimali üzerine önlemler alındı. Saldırıyı canlı bombanın gerçekleştirmiş olabileceği değerlendiriliyor. Patlamanın ardından haberlere yayın yasağı getirildi.
Yayın yasağı nedir biliyor musun ?
Cahil bilgiye ulaşamayan haberi sadece yandaş gazete ya da medyadan dinleyen insanların çoğunlukta olduğu ülkede yani bizde algıya vurulmuş kettir.
Adam zaten başka alternatif aramaz bilgi için, olanı kabul eder. Yorum yapmaz ? Neden diye sormaz. Büyüklerin bir bildiği vardır der geçer.
Dolayısı ile elinde bilgiye ulaşmak için gerekli altyapı olan insana vız gelir tırıs gider. Sorgulayan insan ise istediğine ulaşıp gerçeği görür.
Akan kandan kimse hayır görmez bu gerçek. Evet bu ülkede çocuklar ölmesin de, o zaman kansız ana babaları da onları elinde molotof ile meşru güçlerin üzerine salmasın.
Terörist ne olursa olsun teröristtir. Yaşla ilgili sorun onu yönlendirenin sorumluluğundadır.
Birde şunu anlamıyorum adam t.ö nün propagandasını mecliste yapıyor kimsenin gıkı çıkmıyo.
Dışarıda yapınca sorun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş ?
Birisi yazmış, " Yayın yasağı, ambulanstan hızlı geliyo"
Havalimanında pasaport kontrolüne sokmadan ülkeye soktuklarımızı da hatırlatırım...
çok sağolun beni aydınlattınız? Sorumu bir tepki olarak yazmıştım. Ama yanlış anladınız , ya da anlamak istediniz. Neyse.
Ben bu ülkenin vatandaşı isem benim bu ülke de ne oluyor ne bitiyor bilme hakkım var. Ta ki başa bu iktidar denen g....lar geldi her bi boka yasak geldi.
Bu ülkenin koskoca Cumhuriyet Savcısı katledildi, 1hafta haber değer taşıdı taşımadı unutuldu.
Bu daha kolay unutulur.
O değilde akşam tv8 de neler var acaba?
Düşünsene ülkenin merkezinde, en önemli turistik mekanında bomba patlıyor, o ülkenin cumhurbaşkanı çıkıp durumumuz çok iyi diye dakikalarca açıklama yapıyor. Aq bu adam bişey olsada konuşsam diye mi bekliyor sürekli. Birazdan canlı bomba suriyeli diye esada laf çakıp, konuyu başkanlık sisteminin gerekliliğine bağlayıp konuşmasını bitirir...
*** atmaya ne kadar meraklısınız. http://aa.com.tr/tr/turkiye/sultanah...tirildi/503808
Alın yayın yasağı olay yeri video fotoğrafları için geldi.
Pariste yayın yasağı geliyo bi tane videosu görülmüyo saldırıların, türkiyede olunca auuuvvvv
bunun sorumlusu kim acaba?Zimbabve cumhuriyetimi?
şimdi bazı partililere sorduğumda bu neden oldu diye: çaprazcılar, paralelciler, allahtan, taksirat, yiğecek ekmeleri yokmuş, muhalefetten, akademisyen, yazar vs vb diye uzuycak liste.
artık sindim, sindirdiler.yeter yani yeter mecalimiz kalmadı.
vahim bir durum. Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. Yaralı insanlara da acil şifalar. Allah pkk denen köpekleri kahhar adıyla kahrı perişan etsin inşallah.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/...u-oldu-958238/
Buna istinaden yazmıştım.
Paris .ikimden aşşa kasımpaşa. videosu görülmüyo dediğin, internette pariste konser salonundan kaçan insanları, sokak ortasında kafasına kurşun sıkılan polisin görüntüsünü istediğin zaman bulabiliyorsun. Konu bu değil hatta bu olayında fotolarını istersen bulabilirsin internette. kimse ölü ceset görme yanlısı değil. ama olsun bizim eşşekliğimiz.
O değilde patlayan adamın hangi örgüte dahil olduğundan, cartıntan curtundan daha önce bağlı olduğu kökeni (suriyeli) bulmaları size de ilginç gelmedi mi?
Oysa ki bizim ülkemizde terörist olarak suçlanan en son kişilerden birisi ve herkesin çok ciddi anlamda kafa yorduğu Beyaz Show değil miydi ?
Patlamayla kim ilgilenecek ? En önemli konulardan birisi şu an Beyaz .
Yok yahu ne kusuru, ben yazsaydım keşke cümleler sana değil diye.
Yayın yasağını savunanı da gördüm ya pes diyorum artık.
Bak T.C Ana Yasası Md. 28 de ne diyor. Biz de meraklı değiliz ceset görmeye, isteyen açar liveleak envayi çeşidini izler.
A. Basın hürriyeti
MADDE 28. – Basın hürdür, sansür edilemez. Basımevi kurmak izin alma ve malî teminat yatırma şartına bağlanamaz.
(İkinci fıkra mülga: 3.10.2001-4709/10 md.)
Devlet, basın ve haber alma hürriyetlerini sağlayacak tedbirleri alır.
Liveleakte video takip eden birisiyim, pariste 6 tane saldırı oldu bana o 6 saldırınında videosunu koyda görelim(arada sızanlar olabilir) koşan insanların değil.Sallamayın.
Hala açıklayamadınız yayın yasağı görsellere geldi, kimse saldırı olmadı demiyor. Bunun siyasetle veya cahillikle ne alakası var bunu söyleyin?
Yukarda yazmışlar eğitimli insan zaten araştırıyor öğreniyor diye xdxdxd patlama videosu görünce aydınlanıyomusunuz? Liveleakte video izliyorum çok aydınım bende.
Konuyla alakası yok ama ben o olayın kurgu olduğunu düşünüyorum. Bir yerden tutmak, tutabilmek için. Doğan grubuna sarmak istiyor saramıyor yabancı ortaklarından dolayı..
Öte yandan;
Yarın bir gün (belki de söylemiştir ben kaçırmışımdır) bu olayı başkanlık sistemi konusuna bağlamazsa ben de bişey bilmiyorum. Görürsünüz..
Ya bu ülkede artık her şey eskisi gibi sürpriz olmuyor. Cahil olmayan kafasını mantığıyla çalıştıran insanlar ne dolaplar döndüğünü bilir. Evet eskiden gözle görülür şekilde belli bir amaç doğrultusunda terör vardı bu ülkede. Şu an da devam ediyor ama terör boyutunu aşmış bir şekilde. Adına siyasi terör mü deriz yoksa başka bir şey mi herkes düşünsün.
Umrumda değil valla ya askere de gittim ne kadar kıymetsiz değersiz olduğumuzu anladım. Eskidenmiş vatan millet sakarya muhabbetleri , yine ciddi anlamda gerçekten öyle olaylar olsa yine vatan millet sakarya deriz ama . O ölen gariban askerlerimizin hiçbir suçu olmayan polislerin ölümünden sonra ve sebeplerinin gayet açık olduğu halde belli başlı adamları hala destekledikleri için onlar ödesin vicdan borçlarını. Onlar üzülsün ya da ağlasın .
Biz zamanında çok üzüldük ağladık sokaklara da çıktık bağırdık , isyan ettik. Bir faydası olmadı değişen hiçbir şey yok .
Sen bana neye sallama diyorsun. Madem aç live leak hastasısın izle. http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668.
Mr. live leak guyy sanırım izlemediğin noktalar varmış vuhuuuu. xDxDxD. chok shekil adamsn aydınlanıyorsun xD1!'1
ya sen sktr et takılma bize ya aç TV8 i survivorda kim yengeçe oturmuş, k,m elenmiş ona takıl o ses türkiyede kime koltuk çevrilmiş ona bak takılma bize sığız biz sığ.
TerÖrÜ lanetlİyoruz !
Twitter hala kapatilmadi ilginc. Ve Türkiye'de ne olup bittigini anlamak icin ingilizce sart ?
Hayır b o k atmanın ne zararı var? Yapılan her b o kun altından bu b o k kafalılar çıkmıyor mu? E biraz daha atsak b o k oldukları gerçeğini değiştirmeyecek.
Allah rahmet eylesin ölenler için, ve yaralananlar da umarım ne yakın zamanda iyileşir. Çok kötü bir durum, ülkenin her yeri çok kötü durumda. Bir gün belki evimizde işimizde şu foruma bile rahat yazamayacağız gibi hissediyorum.
sinirdan elini kolunu sallayarak gec, sinavsiz puansiz universiteye gir, havadan burs al, islek caddelerde isiklarda arabalarin onune atla, eline tup al abi tup parasi valla de acindir kendini, sonra cik sultanahmete bummm.guzel ulkemde multeci olmak varmis valla.yaziklar olsun.
Genel seçimlerden sonra nedense bi türlü istenilen refah seviyesine ulaşamadık.Sürekli olaylar,patlamalar,can yakmalar vs vs
İnanın sabah kalkınca 'bugun ne olacak acaba ' diye sormaktan Yaşayamaz olduk.Endişeli,korkayarak yasıyoruz nefes alıyoruz..
Siyasete girmeyeceğim ama hep başımızdaki büyüklerin egoları,büyüklükleri,lider olma sevdaları bizi bu hale sokuyor
Ve gün geçtikçe sürekli süprizlere uyanıyoruz
İnşallah en yakın zamanda uyanırız
buyuk resmi gormek lazim , zamanlama manidar;
aksam bunlari duyacaksiniz televizyonlarda,
bu ulkede 2 milyona yakin suriyeli var zaten ama iste boynundan hac cikti falan diyip uzaya bakmak bedava...