User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
225 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sultanahmet'te Patlama!

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vahim bir durum. Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin. Yaralı insanlara da acil şifalar. Allah pkk denen köpekleri kahhar adıyla kahrı perişan etsin inşallah.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canlı bombayı tutuklayabilmişler mi bari
    kulak memesi şu an çapraz sorgudaymış.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canlı bombayı tutuklayabilmişler mi bari
    Şu anda kenar parçalardan başlamışlar birleştirmeye en kolay ora olduğu için. yakında tutuklarlar.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulak memesi şu an çapraz sorgudaymış.
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu anda kenar parçalardan başlamışlar birleştirmeye en kolay ora olduğu için. yakında tutuklarlar.
    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/...u-oldu-958238/
    Buna istinaden yazmıştım.

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *** atmaya ne kadar meraklısınız. Sultanahmet'teki patlamaya iliÅŸkin yayın yasağı getirildi

Alın yayın yasağı olay yeri video fotoğrafları için geldi.

Pariste yayın yasağı geliyo bi tane videosu görülmüyo saldırıların, türkiyede olunca auuuvvvv
    sen parisle kendini bir mi tutuyorsun?
    ordaki okuma yazma oranı ile kültür seviyesi aynımı türkiyede?
    senin verdiğin tepkiyle onlarınki aynımı? yayın yasağını almışsın sadece diğer şeyleride kıyaslasana orayla burayla.yaşam standartı vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *** atmaya ne kadar meraklısınız. Sultanahmet'teki patlamaya iliÅŸkin yayın yasağı getirildi

Alın yayın yasağı olay yeri video fotoğrafları için geldi.

Pariste yayın yasağı geliyo bi tane videosu görülmüyo saldırıların, türkiyede olunca auuuvvvv
    Paris .ikimden aşşa kasımpaşa. videosu görülmüyo dediğin, internette pariste konser salonundan kaçan insanları, sokak ortasında kafasına kurşun sıkılan polisin görüntüsünü istediğin zaman bulabiliyorsun. Konu bu değil hatta bu olayında fotolarını istersen bulabilirsin internette. kimse ölü ceset görme yanlısı değil. ama olsun bizim eşşekliğimiz.
    74 model sehpa...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayyip canlı yayında "akademisyenler nasıl barış istiyoruz diye imza atarlar" diyor.. ulan ülke suriyeye döndü be adam... Bombalar patlıyor... İnsanlar ölüyor... Haydaaaaa adam hala ortadoğuda ölen kardeşlerimizin üzüntüsü diyor... Hamdolsun resmi kalkınmamız milli gelirimiz yüksek falan diyor... Yok abi akıl sağlığı gitmiş bitmiş... cidden yazık.
    1881 - 193

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde patlayan adamın hangi örgüte dahil olduğundan, cartıntan curtundan daha önce bağlı olduğu kökeni (suriyeli) bulmaları size de ilginç gelmedi mi?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oysa ki bizim ülkemizde terörist olarak suçlanan en son kişilerden birisi ve herkesin çok ciddi anlamda kafa yorduğu Beyaz Show değil miydi ?

Patlamayla kim ilgilenecek ? En önemli konulardan birisi şu an Beyaz .
    imzasız..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değilde patlayan adamın hangi örgüte dahil olduğundan, cartıntan curtundan daha önce bağlı olduğu kökeni (suriyeli) bulmaları size de ilginç gelmedi mi?
    İlk düşündüğüm şey o oldu.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anladım o zaman kusura bakmayın
    Yok yahu ne kusuru, ben yazsaydım keşke cümleler sana değil diye.

Yayın yasağını savunanı da gördüm ya pes diyorum artık.

Bak T.C Ana Yasası Md. 28 de ne diyor. Biz de meraklı değiliz ceset görmeye, isteyen açar liveleak envayi çeşidini izler.

A. Basın hürriyeti

MADDE 28. – Basın hürdür, sansür edilemez. Basımevi kurmak izin alma ve malî teminat yatırma şartına bağlanamaz.
    (İkinci fıkra mülga: 3.10.2001-4709/10 md.)
    Devlet, basın ve haber alma hürriyetlerini sağlayacak tedbirleri alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paris .ikimden aşşa kasımpaşa. videosu görülmüyo dediğin, internette pariste konser salonundan kaçan insanları, sokak ortasında kafasına kurşun sıkılan polisin görüntüsünü istediğin zaman bulabiliyorsun. Konu bu değil hatta bu olayında fotolarını istersen bulabilirsin internette. kimse ölü ceset görme yanlısı değil. ama olsun bizim eşşekliğimiz.
    Liveleakte video takip eden birisiyim, pariste 6 tane saldırı oldu bana o 6 saldırınında videosunu koyda görelim(arada sızanlar olabilir) koşan insanların değil.Sallamayın.

Hala açıklayamadınız yayın yasağı görsellere geldi, kimse saldırı olmadı demiyor. Bunun siyasetle veya cahillikle ne alakası var bunu söyleyin?

Yukarda yazmışlar eğitimli insan zaten araştırıyor öğreniyor diye xdxdxd patlama videosu görünce aydınlanıyomusunuz? Liveleakte video izliyorum çok aydınım bende.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylenecek söz veya geleceğe dair hiçbir umudum kalmadı diyebilirim. İnsanın insandan soğuduğu nadir ülkelerdeniz. Çocuklar ölmesin diyene terörist diyebilecek kadar düşmüşüz.
    Çocuklar ölmesin derken askerimiz (miz) de deseydi bencede sıkıntı yoktu.asker niye orda önce onu idarak edelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hayır ya ne tutuklaması yanlışlıkla patlamıştır belki. Bence beyaz tutuklanmalı belki de o yaptırdı böyle bir şeyi değil mi ?

Ülkemizin en büyük problemi beyaz ve doğan grubu .
    Konuyla alakası yok ama ben o olayın kurgu olduğunu düşünüyorum. Bir yerden tutmak, tutabilmek için. Doğan grubuna sarmak istiyor saramıyor yabancı ortaklarından dolayı..

Öte yandan;
    Yarın bir gün (belki de söylemiştir ben kaçırmışımdır) bu olayı başkanlık sistemi konusuna bağlamazsa ben de bişey bilmiyorum. Görürsünüz..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakası yok ama ben o olayın kurgu olduğunu düşünüyorum. Bir yerden tutmak, tutabilmek için. Doğan grubuna sarmak istiyor saramıyor yabancı ortaklarından dolayı..

Öte yandan;
    Yarın bir gün (belki de söylemiştir ben kaçırmışımdır) bu olayı başkanlık sistemi konusuna bağlamazsa ben de bişey bilmiyorum. Görürsünüz..

Ya bu ülkede artık her şey eskisi gibi sürpriz olmuyor. Cahil olmayan kafasını mantığıyla çalıştıran insanlar ne dolaplar döndüğünü bilir. Evet eskiden gözle görülür şekilde belli bir amaç doğrultusunda terör vardı bu ülkede. Şu an da devam ediyor ama terör boyutunu aşmış bir şekilde. Adına siyasi terör mü deriz yoksa başka bir şey mi herkes düşünsün.

Umrumda değil valla ya askere de gittim ne kadar kıymetsiz değersiz olduğumuzu anladım. Eskidenmiş vatan millet sakarya muhabbetleri , yine ciddi anlamda gerçekten öyle olaylar olsa yine vatan millet sakarya deriz ama . O ölen gariban askerlerimizin hiçbir suçu olmayan polislerin ölümünden sonra ve sebeplerinin gayet açık olduğu halde belli başlı adamları hala destekledikleri için onlar ödesin vicdan borçlarını. Onlar üzülsün ya da ağlasın .

Biz zamanında çok üzüldük ağladık sokaklara da çıktık bağırdık , isyan ettik. Bir faydası olmadı değişen hiçbir şey yok .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liveleakte video takip eden birisiyim, pariste 6 tane saldırı oldu bana o 6 saldırınında videosunu koyda görelim(arada sızanlar olabilir) koşan insanların değil.Sallamayın.

Hala açıklayamadınız yayın yasağı görsellere geldi, kimse saldırı olmadı demiyor. Bunun siyasetle veya cahillikle ne alakası var bunu söyleyin?

Yukarda yazmışlar eğitimli insan zaten araştırıyor öğreniyor diye xdxdxd patlama videosu görünce aydınlanıyomusunuz? Liveleakte video izliyorum çok aydınım bende.
    Sen bana neye sallama diyorsun. Madem aç live leak hastasısın izle. http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668.

Mr. live leak guyy sanırım izlemediğin noktalar varmış vuhuuuu. xDxDxD. chok shekil adamsn aydınlanıyorsun xD1!'1

ya sen sktr et takılma bize ya aç TV8 i survivorda kim yengeçe oturmuş, k,m elenmiş ona takıl o ses türkiyede kime koltuk çevrilmiş ona bak takılma bize sığız biz sığ.
    74 model sehpa...

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TerÖrÜ lanetlİyoruz !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bana neye sallama diyorsun. Madem aç live leak hastasısın izle. LiveLeak.com - Terrorists shoot officer in Paris during terrorist attack at Charlie Hebdo.

Mr. live leak guyy sanırım izlemediğin noktalar varmış vuhuuuu. xDxDxD. chok shekil adamsn aydınlanıyorsun xD1!'1

ya sen sktr et takılma bize ya aç TV8 i survivorda kim yengeçe oturmuş, k,m elenmiş ona takıl o ses türkiyede kime koltuk çevrilmiş ona bak takılma bize sığız biz sığ.
    Bunuda yazarken görmemişim bu videoler çarli hebdo aynı gün içersinde 6 tane patlama olan olayları kastetmiştim neyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunuda yazarken görmemişim bu videoler çarli hebdo aynı gün içersinde 6 tane patlama olan olayları kastetmiştim neyse.
    umrumda değil Bye bye mr. live leak guy. Ankara semalarından bir aydınlık geliyor istanbula doğru sanırım videolar izliyorsun. aynen devam.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)