User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
225 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sultanahmet'te Patlama!

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ilginç bi şey söyleyeyim siz anlayın ben hayvancılık sektöründeyim yabancıları hayvancılık sektöründe dahi yatırıma ikna edemiyoruz ne alaka değil mi
    Adam para yatırmak istemiyor gelecek endişesi var
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesadüfen yaşıyoruz.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda Avrupa'nın Türkiye'ye ses çıkartmamasının tek sebebi "Mültecileri engellememiz" , 89 Ülkeye kaldırılan vizeler geri konuldu, Nijerya'ya vizelerin kaldırılması ne işe yaradı? Vizelerin kaldırılması ise Ab'den gelecek para için yıllık 3 Milyar Euro!!! Türkiye bu ortadoğu Osmanlı işine girdi gireli Irak gibi oldu... Daha da malesef devamı var
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yayın yasağı getirilip hedeflenen amaç nedir? kamuoyunun haber alma özgürlüğü kısıtlanınca ellerine ne geçiyor? şu sabiha gökçendeki patlama için bir açıklama hala yapılmadı 2 ay olacak neredeyse; havan (mortar) saldırısı diyorlar var mı aslı astarı beli değil. şansa yaşıyoruz helal valla.
    Eğer her haber serbest bırakılsa herkes herşeyi öğrenirse dolar olur 5 lira faiz olur %30 ... Amaç bir nebzede olsa gerçekleri örtmek...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yazmıyım yazmıyım diyorum da yok olmuyor yani.

Şimdi burda benim yazdıklarımdan dolayı yargılamaya çalışanlar olursa hakkaten ağır konuşurum..

Sen doğuda terör operasyonu adı altında bütün evleri yak yık filistine suriyeye çevir,Yunanistan 1 sene içerisinde bilmem kaç bin kere sınır ihlali yaptığı halde hiçbirşey yapma,rusyanın uçağını şaibeli bir şekilde düşür,sen suriyede olan olaylara seninle ilgili olmadığı halde burnunu sok,sen filistinde olan olaylara ilgin olmadığı halde burnunu sok.(Ama asla kendi ülkende ki olan olaylara ağzını açma,29 ekim,10 kasım kutlamalarını yasakla,kutlamaya çıkanlara biber gazı sık.)Başımıza işid diye bi bela bulaştır.Arap şeyhi ölünce yas ilan et,kendi ülkende 100 den fazla kişi ölsün yas falan ilan etme ondan sonra de ki ülkemiz tehdit altında.Amk hani huzur içinde yaşamak,hani refah?Yav arkadaş isviçrenin başında niye yok böyle sorunlar,Almanyada,norveçte,hollandada niye yok.Adamlar bilmiyormu başlarına bitane reisim ben diyen birini getirip herkese salça olmayı?

Tekrar söylüyorum kimse bana demesin nerden biliyosun doğuda masumların evinin yakıldığını yıkıldığını diye.Bir sürü aile arkadaşım var orada.Yaşayan,askerlik yapan.Medyanın asla göstermediği ama onların çok iyi bildiği.Terör örgütünü temizliyorsan temizliceksin bitiriceksin kazıcaksın kökünü.Ama sen orda 3 yaşında çocuğu evsiz bırakırsan 15 yıl sonra oda gelir alır intikamını.

Şu ülkede huzur içinde yaşadığımızı asla göremeyeceğim ya ben ona yanıyorum.Yazık çok yazık.Allah terör örgütlerininde,onlara peşkeş çekenlerinde,destekleyenlerinde,göz yumanlarında,terör örgütlerini başımıza bela edenlerinde Belasını versin.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaanb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bu cevap ile ıq belli oldu
    Benimde iq um konusunda yardımcı olur musun?

Her geçen gün daha da dibe batıyoruz ama yukarıdaki iq sü yüksek arkadaşlar gibi düşünenler yüzünden hiçbir şey yapamıyoruz... A veya B partisi diye değerlendirme yapmıyorum hepsinin birbirinden farkı yok. Ne muhalefet veya diğer partiler bir iş becerebiliyor ne de iktidar... Karanlığa doğru çekildikçe çekiliyoruz...

106 s16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbuldaki arkadaslara gecmis olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bunların hepsi başımızda başkan olmadığı için. Başkan olsa bunların hiç birisi olmaz. Aklınızı başınıza alın artık!!!11!!

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yayın yasağı getirilip hedeflenen amaç nedir? kamuoyunun haber alma özgürlüğü kısıtlanınca ellerine ne geçiyor? şu sabiha gökçendeki patlama için bir açıklama hala yapılmadı 2 ay olacak neredeyse; havan (mortar) saldırısı diyorlar var mı aslı astarı beli değil. şansa yaşıyoruz helal valla.
    sahada çalışan tekniker arkadaşım var , %99 havan saldırısı dedi.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rusyanın ekonomiye darbe planı gibi,,,hem ne olursa olsun böle katliamlara gerek yok çok yazık

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yazmıyım yazmıyım diyorum da yok olmuyor yani.

Şimdi burda benim yazdıklarımdan dolayı yargılamaya çalışanlar olursa hakkaten ağır konuşurum..

Sen doğuda terör operasyonu adı altında bütün evleri yak yık filistine suriyeye çevir,Yunanistan 1 sene içerisinde bilmem kaç bin kere sınır ihlali yaptığı halde hiçbirşey yapma,rusyanın uçağını şaibeli bir şekilde düşür,sen suriyede olan olaylara seninle ilgili olmadığı halde burnunu sok,sen filistinde olan olaylara ilgin olmadığı halde burnunu sok.(Ama asla kendi ülkende ki olan olaylara ağzını açma,29 ekim,10 kasım kutlamalarını yasakla,kutlamaya çıkanlara biber gazı sık.)Başımıza işid diye bi bela bulaştır.Arap şeyhi ölünce yas ilan et,kendi ülkende 100 den fazla kişi ölsün yas falan ilan etme ondan sonra de ki ülkemiz tehdit altında.Amk hani huzur içinde yaşamak,hani refah?Yav arkadaş isviçrenin başında niye yok böyle sorunlar,Almanyada,norveçte,hollandada niye yok.Adamlar bilmiyormu başlarına bitane reisim ben diyen birini getirip herkese salça olmayı?

Tekrar söylüyorum kimse bana demesin nerden biliyosun doğuda masumların evinin yakıldığını yıkıldığını diye.Bir sürü aile arkadaşım var orada.Yaşayan,askerlik yapan.Medyanın asla göstermediği ama onların çok iyi bildiği.Terör örgütünü temizliyorsan temizliceksin bitiriceksin kazıcaksın kökünü.Ama sen orda 3 yaşında çocuğu evsiz bırakırsan 15 yıl sonra oda gelir alır intikamını.

Şu ülkede huzur içinde yaşadığımızı asla göremeyeceğim ya ben ona yanıyorum.Yazık çok yazık.Allah terör örgütlerininde,onlara peşkeş çekenlerinde,destekleyenlerinde,göz yumanlarında,terör örgütlerini başımıza bela edenlerinde Belasını versin.
    bi bölümüne katılıp bir bölümüne katılmıyorum... Rusya'nın uçağını Türkiye düşürmedi düşürmesi için emir aldı. Yoksa kimse kusura bakmasın Rusya'nın uçağını düşürüyorum diyip düşürmek öyle kolay değil. Doğuda üs bölgesinde askerlik yaptım sırtında keleşle dağda gezen teröriste sık emri gelmiyordu Rusya'nın uçağına hiç gelmez...

Onun dışında girilen köylerinin çoğunun çevresi hendek ve mevzi halinde ve bunları kulaktan duyma değil görerek bilerek yazıyorum.

Çok emin yerden duyduğum ise yakılan evlerin altında tüneller var. Kimse kusura bakmasın teröriste kapısını açanda teröristtir. Bunca zaman ihbar etselerdi. Bugün masum olduğunu iddia eden kimse mazlum olmazdı...

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer her haber serbest bırakılsa herkes herşeyi öğrenirse dolar olur 5 lira faiz olur %30 ... Amaç bir nebzede olsa gerçekleri örtmek...
    Yahu birakin artik dolari zarti zurtu yayin yasagi nedir ? Tum dunya biliyor daha ne olsun. bizim milletimiz salak mi ? Haberi gorse yurt disindaki haber kaynaklarindan gorur. Kendi kendimize haberleri sakliyoruz neymis ic huzur. Huzur yok huzur. Birakin millet gercekleri gorsun.
    74 model sehpa...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alman gazetelerinde de manşet oldu,
    hatta ölenler arasında Almanlar var diye haber yapıldı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kaanb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlar canları ile uğraşırken ultra IQ ya sahip siyasetçiler sarmış burayı
    İyisin tabii

rahatsın tabiii
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aramızda aynştayn varmış habermiz yokmuş vay ay.ku
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patlama sirasinda karakoyden tramway ile sultanahmetten gectim, cemberlitasta dukkana gitmek uzere indim.

Yuruken bir patlama sesi geldi aman allahim ben hayatimda boyle guclu bir ses duymamistim.

Kafami falan egdim yakinimda oldu sandim 500 mt mesafemde olmus. Geri donup bakayim diye dusundum ama sonra vazgectim birtane daha patlama ihtimaline karsi.

Canlarimiz pamuk ipligine bagli ic guvenlik diye birsey kalmamis memelekette. Allah sonumuzu hayr etsin. Turizmde bitti bakalim simdi ne olacak.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğuyu biliyorum askerlik yaptım vs. diyorsunuz ya kısmen katılmıyorum sizlere.
    yaşamayan bilemiyor işte düne kadar adam elinde keleşle kapı kapı vergi topluyor kimlik kontrolü yapıyordu.
    Hazırlık yapıyordu vatandaş ihbar etse öldürülüyordu zamanında adam devletten umudunu kesti.
    Asker polis dışarı çıkmıyordu artık şu an çatışılan alanlar onlar için kurtarılmış bölge idi vatandaş kime gitsin.
    Ha bi kısmı da gerçekten bölücü ve çatışıyor şimdi dikkatli bir ayrım yapılmassa bu yara ilerde hiç kapanmaz.
    Şimdi biz şehit haberinde kahroluyor küfrediyor ve yıkılıyorsak karşı tarafta aynı duyguları yaşıyor.
    Keşke başka çözümleri olsa ama olmuyor malesef çözülmesini kimse istemiyor.
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu siyaset olmasın ama, tek parti olmaz ise iktidarda hede hödö istikrar olmaz dediler.

13 yıl oldu. Millet balık hafızalı da burada yazan adamlar az çok fikir sahibi insanlar. Bir düşünün terörde seviye nereden nereye geldi.

Bu yapılan bu ülkeye atılmış büyük kazıklardan biridir.

Hani düşünmek istemiyorum ama "geçiririm karşıya 2 havan attırır savaş gerekçesi" sayarım diyecek derinlikte istihbaratçıların yönettiği sistemden çokta beklenti içinde olamıyorum.

Yazık günah filler oynaşıyor çimenler eziliyor. Tek gerçek bu. Ve bu ülkeye insanlara olan inancım gün be gün azalıyor.

Ne ekonomik ne de sosyal anlamda ileriye gitmiyoruz. Hızla orta doğu bataklığına saplanıyoruz yazık.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde yayın yasağı var ama dünya kanalları saldırı görüntülerini SANSÜRSÜZ yayınlıyor. Hani paristeki saldırıya üzüldük ya dünya olarak emin olun bu gün yaşananlara o dünyanın yarısı bitarafına kına yakıyor mutluluktan.. Bu millet İslamın son kalesi, ama gel gör ki kendi içimizde bile karşıyız bu dine çünkü bilmiyoruz okumuyoruz öğrenmiyoruz. Kısacası biz ısrarla böyle cahil kaldığımız sürece, semer vuran çok olur...

http://www.haberturk.com/dunya/haber...i-sansurlemedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)