Ya arkadaş biz ne boş beleş bir ülke olduk bizim hiç mi istihbaratımız kuvvetli değil MİT diye orda atıp tutuyorsunuz.
Bilmiyenler için yazıyım 15 yaralıdan 11'i yabancıymış![]()
Ya arkadaş biz ne boş beleş bir ülke olduk bizim hiç mi istihbaratımız kuvvetli değil MİT diye orda atıp tutuyorsunuz.
Bilmiyenler için yazıyım 15 yaralıdan 11'i yabancıymış![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Suriyelileri tum Turkiyeye kontrolsuzce dagitanlar sagolsun..
Tanrı ölenlerin ruhuna huzur versin, yaralılarada acil şifasını eksik etmesin. Çok üzücü bir olay, kimse tatil için geldiği bir ülkede böyle acı ölümü hak etmiyor. Olayı şiddetle kınıyorum.!!!
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Rusya'ya güzel laflarla posta koymalar mı dersin , biz bunu kimin yaptırdığını çok iyi biliyoruz merak etmeyin lafları mı dersin.
Ne alkış toplayacak yakın zamanda oof oof diyorum .
imzasız..
Bukadar iğrenç bir saldırıda hükümete yüklenmeden önce, ölenlere bi taziyede bulunsanız sonra hükümete ne diyecekseniz deseniz olmazmı.?
Bakıyorum hükümete yüklenen çoğu yazıda ölenlere en ufak bi taziye yazısı yok. Neden? Ölenler yabancı diyemi ? Başka dine mensup oldukları içinmi?
Lütfen daha duyarlı olun. Yanlış anlamayın hükümeti eleştirmeniz beni ilgilendirmiyor, ama bi taziyeyi çok görmeniz utanç verici...
Irkçı değilim ben zaten ruhları şad olsun yazınca problem çözülüyor mu ? Tartışılması gereken çok şey varken o artık ikinci planda kalıyor .
Kaç kişiye ''Terörü lanetliyoruz.''cümlesi altında taziye mesajları atıldı bunca zaman . O olayın kaçış yolu gibime geliyor sanki değil mi ? Taziyeler vicdan sahibi insanlara yakışır yürekten üzülenlere . Ben pariste ölen insanlara da üzüldüm mesela.
imzasız..
E be ebesine atladığım hem patlatıyolar hem yayın yasağı getiriyolar, Allah belalarını versin ortadoğu pisliğine sokup ülkeyi yangın alanına çeviren halife özentilerine!
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Tabi alistirsilar bunlar her turlu seyin ortalikta gozunuze sokula sokula yapilmasina, agababaniz gibi ortalikta uzuntumuzu dile getirmemiz lazim degil mi.. Hele bir dr hukumetin elestirilmesi umrumda degil diyenler hic onandirici degilsiniz
Taziye mesajı yerine KINAMA geçermi dedem ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
manisada birsürü insan öldü, bir sürü şehit verdik.
allah kabul ederse çoğu için namaz kıldım, dua ettim. napıcaktım? hanıma namaz kılarken fotorafımı çek de siteye taziye mesajı yazıcam altınada fotoyu koyucammı diyecektik.sen benim duamı taziyemi nerden bilicen?
toplumsal mesaj vermeye bayılır olduk.herkes birbirinde kusur aramaya başlamış, bu nasıl iş arkadaş anlamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)