abi bir iki ay önce sahibindende 20 liraya coupe fox body vardı sanırsam
Printable View
Oha beklenmicek performans gercekten. 18 ortalama nedir ya ibret aldim yeminle. 12 13 ltrelik cok cok komik degerler baska biri solese has... derdim. amerikanlarin parca fiyatlari genelde uygun zaten. Verigiyi dusunmeyen adam alabilir. Çünkü belki uç örnek olucak ama 1300cc wankelde kapattginda 20 yakiyo yada ne bileyim n/a typerda 15 yakar. 3000 lik bmw ler 20 yi görüyorken soyledigin degerler cok komik geldi gozume. Bu senin aracin bakimli olmasiylami alakali ? Yoksa diger vettelerdede aynimi ? İllaki bindigin duydugun vardir. Degerler super
Suan ilanda bile yok ki fox body biraz beklemek lazim. Bu arada kac yillari arasinda uretilmisti ?
benim aracım 2009 6 ileri ve Türkiyede fabrika çıkışlı LS376tek arabaydı fabrika çıkışlı 480 HP olandı eksoz yazılmla doğramadığım araba kalmadı videoları yükleyeceğim zaten , motor kodu GM PN 19244549 Gm in direk Z06 kapaklı olan ve upgradeli egzantriği olan modeli normal LS3 lere zaten çok fazla açan bir arabaydı gerçekten soğuk duş etkisi yaratıyordu denediğim arabalara 100 200 8.0 düz gidiyordu ve 200 den sonra acayip iyi ivmeleniyordu , ama vettenin yakıt durumu motor kondisyonu ile orantılı zaten 4 ilerisi kıyamet yakıyor muş :D bilmiyorum kulaktan dolma bilgi ama benim aracımın eski sahibi de siteye üye görürse yazar inanılmaz az yakıyordu
İki aracada binmedim ama dışardan bakıldığı zaman 350z daha spor duruyor 335 daha sıradan ama 335 twinturbo diye duydum bilmiyorum gerçekmi eğer arabayı yükliceksen 335 al bence 350z atmosferik o daha masraflı olur.
İngiliz Kraliyet ailesi açıklama yapıyor aksiyon var zannettim ama bizim forum sakinleri vette hakkında konusuyormus :)
Sahibi hayrini görsün hem boyle yurucek bide yakmical vallaha evladiyelik secim olmus. Seninki baya farkliymis cunku genelde vetteler cok yakiyo derler sen az yakiyo deyince 1.2 polo muhabbetine kadar düstuk bak :) dedim 30 falan yakiyoda onami az diyor falan diye bi ara dusundum. Konuyuda pic ettik hayirlisi olsun. 350z den az yakan 8 10 tir boyu fazla giden vette var eski sahibini bulun kapisinda yatin ve alin . Ytd ama evladiyelik yatirim bence :) ben olsam 370 z secerim konuya can gelsin. 350z duzgunu bu saatten sonra teyze hala hatta anca kaynanadan olur
Corcor la anım fazla yok ama benım gıbı adam yazarsa redneck ler toplanır buraya.
Z-06'ım vardı.2007 yada oyle bırseydı,hatta cok sonra Armagan'a gectı. -2 egımde 7,7 yuruyordu 100-200. Egsoz yazılımla. Sanırım zr-1'den sonra en hızlı vette.
Sımdı bu aracda rıng de cok ıyı sure cıkardı ama normal kullanıcılar o surenın 18 sec yakınına anca yaklasabıldıler.(sebebı *****)
Ben sasenın yol tutusunu begenmemıstım,yanı kombıne vırajlarda kendını dagıtıyordu. Sımdı kotu demek degıl ama yasadıgım buydu.AEksıklerı gıderılınce,cok ıyı ısler yapanlar cıktı ama stok halde degıl. Aren yoksa onada sahıp olmamıs olanılırmıyım :)
Isın sakası,ıscılık ve kalıte aranmıyorsa,fıyatına gore bozar bır cok aracı. Amerıka'da kı fıyatları gorunce ınsan ısyan edıyor tabı....
Buarada pdk turboyu yemesı mumkun degıl. Yada ıyı bır yazılım-egsozlu turboyu.
M6 SL 430 falan bunları don lastıgı yapar.
Bıara corcorcu arkadaslarım coktu 2006-10 senesı arası,araclarına dehset baglıydılar. Cok ugrasan (modıfıye vs)hep roll dan sonra sanayı ye gıderdı. Dalga gecınce 1 hafta konusmazlardı bızle.
5.0 var cabrio diye bıdı bıdı ediyosun Melih
http://www.smgclassics.com/?cars=198...mustang-cabrio
üstündeki fiyata aldanmayın çook aşagısına alınabilecek araç
Ebabilden başka guş, Emerigandan başka araba tanımam...
valla bilmiyorum onu abi ama koydugum linkteki (smg) araçların sahibi abi hatta amca diyim babam yaşında :) geneli amerikan olsada büyük hacimli motor hastası ve lpg'ye illet olan bir abimiz. benim gördügüm enaz1 senedir falan o resmin cekildiği garajda duruyor, ama yanlıs hatırlamıyorsam onada istanbuldan bir arkadasıyla takasla gelmişti gibi bişey demişti
murat abi benim arabam LS3 420 HP değildi yalnız LS357 motor kodlu ve fabrika çıkışlı 480 HP versyonu eksoz ve yazılım vardı ve 500 HP civarıydı
PDK turbo cabrio yu geçtim o gece Ataşehirdeki arkadaşlar da gördü
M6 ve Sl600 tutunamadı M3 ile denemeye gerek kalmadı , normal C6 ls3 ler ile eski sahibi denedi egzantrikli filtreli araçlar ile yine de bizim araba geçiyordu ama viraj kabiliyeti yok sway bar ön arka ve coilover la inanılmaz iyi yol tutuyor ama araba serleştikce o konforu gidiyor ve T top inanılmaz ses yapmaya başlıyormuş , vette nin havası güzel gösterişli yazın da T top ile üzerinin açılması bence güzel bir opsyon istersen sana videolarını atarım benim arabanın yanı C6 420 hp lik versyonlar ile alkası yok abi benim arabanın , gerçi satışı geçen hafta verdim ama olsun , hatta bs serhat benim arbayla denemiş kendisi de yazmıştı çok moral bozucu gidiyor diye
Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim :)
Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu :D vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor :D