User Tag List

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
292 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: 350z mi 335 mi başka bir muadill araç?

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lütfen amerikanları kötü emellerimize alet etmeyelim onlar kaka gitmiyor çok yakıyor pis pis. Piyasayı yükseltiyorsunuz bakınız hala

firebirdler 60 bin TL.

Corvetteler C5'ler 80'di 120 oldu. C6lar 200+.

Camaro 3th gen ve 4th gen'ler bile 45.

ve ben hala fox body coupe bulamadım

Bu bir dramdır.
    abi bir iki ay önce sahibindende 20 liraya coupe fox body vardı sanırsam

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle söyliycem ben vetteye d ye takıp normal gezdiğimde 12 13 litre yakıyordu roll gecesine çıktık SL 600 de M6 da ortalamalar coştu Sl 39 litre gösteriyordu M6 da kopuk yakıyordu benzinleri de bitti zaten benim ne arabam şişti ne benzinim bitti 18 litre ortalamayla gazladık full depo trafiksiz uzun yol 700 + insan gibi D ye takıp gidersen rahat gidiyor vette şu var ben az yakıyoru 6.2 V8 bir araca göre dedim idda ediyorum E92 M3 daha fazla yakıyor zaten normal karışıkta daha 21 litrenin altına inemedim hadi ilk günün hatrına biraz yüklenmiş de olabilirim

Vette yi süper market arbası gibi kullandım annemle market alışverişine gittimm bagaj baya iyi mal alıyo o konuda king cobra vette annem ya oğlum iştelere başladı mı ben arabadan soğuyorum biraz aslında F430 alıyodum arabayı da bulmuştum çok da makul alıyordum bu sefer de abi vetosu yedik alma demedi ama almasan daha iyi olur dedi kısaca özetlememi isterseniz F430 almamamın kısa özet geçerim ama bu konuları hep otomobilleriniz konusuna saklıyorum hahaha
    Oha beklenmicek performans gercekten. 18 ortalama nedir ya ibret aldim yeminle. 12 13 ltrelik cok cok komik degerler baska biri solese has... derdim. amerikanlarin parca fiyatlari genelde uygun zaten. Verigiyi dusunmeyen adam alabilir. Çünkü belki uç örnek olucak ama 1300cc wankelde kapattginda 20 yakiyo yada ne bileyim n/a typerda 15 yakar. 3000 lik bmw ler 20 yi görüyorken soyledigin degerler cok komik geldi gozume. Bu senin aracin bakimli olmasiylami alakali ? Yoksa diger vettelerdede aynimi ? İllaki bindigin duydugun vardir. Degerler super

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı yigitblr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bir iki ay önce sahibindende 20 liraya coupe fox body vardı sanırsam
    20 liraya salcalik konserveden hallice bir arabaya asla vermem. ki cabrio vardi cabrio bana gelmez.Zamaninda mavi tertemiz fox 14e gitti ona yanarim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan ilanda bile yok ki fox body biraz beklemek lazim. Bu arada kac yillari arasinda uretilmisti ?

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha beklenmicek performans gercekten. 18 ortalama nedir ya ibret aldim yeminle. 12 13 ltrelik cok cok komik degerler baska biri solese has... derdim. amerikanlarin parca fiyatlari genelde uygun zaten. Verigiyi dusunmeyen adam alabilir. Çünkü belki uç örnek olucak ama 1300cc wankelde kapattginda 20 yakiyo yada ne bileyim n/a typerda 15 yakar. 3000 lik bmw ler 20 yi görüyorken soyledigin degerler cok komik geldi gozume. Bu senin aracin bakimli olmasiylami alakali ? Yoksa diger vettelerdede aynimi ? İllaki bindigin duydugun vardir. Degerler super
    benim aracım 2009 6 ileri ve Türkiyede fabrika çıkışlı LS376tek arabaydı fabrika çıkışlı 480 HP olandı eksoz yazılmla doğramadığım araba kalmadı videoları yükleyeceğim zaten , motor kodu GM PN 19244549 Gm in direk Z06 kapaklı olan ve upgradeli egzantriği olan modeli normal LS3 lere zaten çok fazla açan bir arabaydı gerçekten soğuk duş etkisi yaratıyordu denediğim arabalara 100 200 8.0 düz gidiyordu ve 200 den sonra acayip iyi ivmeleniyordu , ama vettenin yakıt durumu motor kondisyonu ile orantılı zaten 4 ilerisi kıyamet yakıyor muş bilmiyorum kulaktan dolma bilgi ama benim aracımın eski sahibi de siteye üye görürse yazar inanılmaz az yakıyordu

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada binmedim ama dışardan bakıldığı zaman 350z daha spor duruyor 335 daha sıradan ama 335 twinturbo diye duydum bilmiyorum gerçekmi eğer arabayı yükliceksen 335 al bence 350z atmosferik o daha masraflı olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngiliz Kraliyet ailesi açıklama yapıyor aksiyon var zannettim ama bizim forum sakinleri vette hakkında konusuyormus
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracım 2009 6 ileri ve Türkiyede fabrika çıkışlı LS376tek arabaydı fabrika çıkışlı 480 HP olandı eksoz yazılmla doğramadığım araba kalmadı videoları yükleyeceğim zaten , motor kodu GM PN 19244549 Gm in direk Z06 kapaklı olan ve upgradeli egzantriği olan modeli normal LS3 lere zaten çok fazla açan bir arabaydı gerçekten soğuk duş etkisi yaratıyordu denediğim arabalara 100 200 8.0 düz gidiyordu ve 200 den sonra acayip iyi ivmeleniyordu , ama vettenin yakıt durumu motor kondisyonu ile orantılı zaten 4 ilerisi kıyamet yakıyor muş bilmiyorum kulaktan dolma bilgi ama benim aracımın eski sahibi de siteye üye görürse yazar inanılmaz az yakıyordu
    Sahibi hayrini görsün hem boyle yurucek bide yakmical vallaha evladiyelik secim olmus. Seninki baya farkliymis cunku genelde vetteler cok yakiyo derler sen az yakiyo deyince 1.2 polo muhabbetine kadar düstuk bak dedim 30 falan yakiyoda onami az diyor falan diye bi ara dusundum. Konuyuda pic ettik hayirlisi olsun. 350z den az yakan 8 10 tir boyu fazla giden vette var eski sahibini bulun kapisinda yatin ve alin . Ytd ama evladiyelik yatirim bence ben olsam 370 z secerim konuya can gelsin. 350z duzgunu bu saatten sonra teyze hala hatta anca kaynanadan olur

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corcor la anım fazla yok ama benım gıbı adam yazarsa redneck ler toplanır buraya.
    Z-06'ım vardı.2007 yada oyle bırseydı,hatta cok sonra Armagan'a gectı. -2 egımde 7,7 yuruyordu 100-200. Egsoz yazılımla. Sanırım zr-1'den sonra en hızlı vette.
    Sımdı bu aracda rıng de cok ıyı sure cıkardı ama normal kullanıcılar o surenın 18 sec yakınına anca yaklasabıldıler.(sebebı *****)
    Ben sasenın yol tutusunu begenmemıstım,yanı kombıne vırajlarda kendını dagıtıyordu. Sımdı kotu demek degıl ama yasadıgım buydu.AEksıklerı gıderılınce,cok ıyı ısler yapanlar cıktı ama stok halde degıl. Aren yoksa onada sahıp olmamıs olanılırmıyım
    Isın sakası,ıscılık ve kalıte aranmıyorsa,fıyatına gore bozar bır cok aracı. Amerıka'da kı fıyatları gorunce ınsan ısyan edıyor tabı....
    Buarada pdk turboyu yemesı mumkun degıl. Yada ıyı bır yazılım-egsozlu turboyu.
    M6 SL 430 falan bunları don lastıgı yapar.
    Bıara corcorcu arkadaslarım coktu 2006-10 senesı arası,araclarına dehset baglıydılar. Cok ugrasan (modıfıye vs)hep roll dan sonra sanayı ye gıderdı. Dalga gecınce 1 hafta konusmazlardı bızle.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    20 liraya salcalik konserveden hallice bir arabaya asla vermem. ki cabrio vardi cabrio bana gelmez.Zamaninda mavi tertemiz fox 14e gitti ona yanarim..
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan ilanda bile yok ki fox body biraz beklemek lazim. Bu arada kac yillari arasinda uretilmisti ?
    5.0 var cabrio diye bıdı bıdı ediyosun Melih

http://www.smgclassics.com/?cars=198...mustang-cabrio

üstündeki fiyata aldanmayın çook aşagısına alınabilecek araç
    1881 - 193

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ebabilden başka guş, Emerigandan başka araba tanımam...
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1987 Ford Mustang Cabrio : SMG CLASSICS

selçukta satılık olan araç değilmi bu
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1987 Ford Mustang Cabrio : SMG CLASSICS

Olm cabrioyu napicam ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçukta satılık olan araç değilmi bu
    valla bilmiyorum onu abi ama koydugum linkteki (smg) araçların sahibi abi hatta amca diyim babam yaşında geneli amerikan olsada büyük hacimli motor hastası ve lpg'ye illet olan bir abimiz. benim gördügüm enaz1 senedir falan o resmin cekildiği garajda duruyor, ama yanlıs hatırlamıyorsam onada istanbuldan bir arkadasıyla takasla gelmişti gibi bişey demişti
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Olm cabrioyu napicam ya
    ben napcanı biliyorumda yazarsam ban yerim anladın sen ma lum yerde saklarsın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corcor la anım fazla yok ama benım gıbı adam yazarsa redneck ler toplanır buraya.
    Z-06'ım vardı.2007 yada oyle bırseydı,hatta cok sonra Armagan'a gectı. -2 egımde 7,7 yuruyordu 100-200. Egsoz yazılımla. Sanırım zr-1'den sonra en hızlı vette.
    Sımdı bu aracda rıng de cok ıyı sure cıkardı ama normal kullanıcılar o surenın 18 sec yakınına anca yaklasabıldıler.(sebebı *****)
    Ben sasenın yol tutusunu begenmemıstım,yanı kombıne vırajlarda kendını dagıtıyordu. Sımdı kotu demek degıl ama yasadıgım buydu.AEksıklerı gıderılınce,cok ıyı ısler yapanlar cıktı ama stok halde degıl. Aren yoksa onada sahıp olmamıs olanılırmıyım
    Isın sakası,ıscılık ve kalıte aranmıyorsa,fıyatına gore bozar bır cok aracı. Amerıka'da kı fıyatları gorunce ınsan ısyan edıyor tabı....
    Buarada pdk turboyu yemesı mumkun degıl. Yada ıyı bır yazılım-egsozlu turboyu.
    M6 SL 430 falan bunları don lastıgı yapar.
    Bıara corcorcu arkadaslarım coktu 2006-10 senesı arası,araclarına dehset baglıydılar. Cok ugrasan (modıfıye vs)hep roll dan sonra sanayı ye gıderdı. Dalga gecınce 1 hafta konusmazlardı bızle.
    murat abi benim arabam LS3 420 HP değildi yalnız LS357 motor kodlu ve fabrika çıkışlı 480 HP versyonu eksoz ve yazılım vardı ve 500 HP civarıydı
    PDK turbo cabrio yu geçtim o gece Ataşehirdeki arkadaşlar da gördü
    M6 ve Sl600 tutunamadı M3 ile denemeye gerek kalmadı , normal C6 ls3 ler ile eski sahibi denedi egzantrikli filtreli araçlar ile yine de bizim araba geçiyordu ama viraj kabiliyeti yok sway bar ön arka ve coilover la inanılmaz iyi yol tutuyor ama araba serleştikce o konforu gidiyor ve T top inanılmaz ses yapmaya başlıyormuş , vette nin havası güzel gösterişli yazın da T top ile üzerinin açılması bence güzel bir opsyon istersen sana videolarını atarım benim arabanın yanı C6 420 hp lik versyonlar ile alkası yok abi benim arabanın , gerçi satışı geçen hafta verdim ama olsun , hatta bs serhat benim arbayla denemiş kendisi de yazmıştı çok moral bozucu gidiyor diye

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
    Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
    Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
    Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
    Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim
    Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor
    Başkan yeni konuları dört gözle bekliyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)