Babama sordum nissan reno motoru kullanan marka degil mi dedi.
Biriside deli yurekte yusuf kullandigi jip degil mi dedi.
Bmw dedim araba dediler.
Değişir bu işler
Ben 3.35 alirdim.
Nedeni onu cok açık her konuda![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Her ikisini de kullanmadım. İkisi de aynı temizlikte ve fiyatta olsaydı 335 alırdım.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
E92 standart bmw statüsüne koyulmuş.Evet görünüş olarak belki aynı.Fakat alan kişi görseli biraz kurcalarsa gayet sağlam bir araba çıkar.350z yeri ayrı .e92 yeri ayrı bence.
Böbrek alkol ve türevi kullanmamiss ise takas olabilir.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Çok sorun yasarsin yurumez vs yazmissin abi ? Sorunlara durmuyo demissin ben frenlerinden fazla memnundum brembolar vardi uzerinde oem kac kere ipten aldi beni yol tutmuyor diyosun Kiyasladigin arabalar ringde ayni sureyi yapiyor ? Simdi cok sorun yasarsin yazmissin abi hani sanzimani mi sorunlu diff mi ? Motor mu ? Hayir kapirtasi boyasi mi kalitesiz ? Kusura bakma ama Z in kasasi 335 ten daha kemiklidir aldigin araba otomatik ve muhtemelen brembosuz ? Benim araba 6 ileri manuledi ve filtre eksozla cok tatminkar yuruyordu yakit konusuna gelince cok ekonomik bence baya az yakiyor hatta iddaya girdigim de var bizim cocuklarla 3.5 V6 bir arac icin fazla ekonomik VQ motor bence bakimlari takip edildigi surece olumsuz hangi arabanin onu acik dersen dunyada 2 arabanin da cok ornekleri var ama yuklu bir 350Z in ne kadar iyi yurudugunu burda herkes biliyo sc ya da turbo gibi yaninsoyledigin hic bir sey arabayi sorunlu yapmiyor yol tutmuyor dedigin durmuyor yurumuyor dedigin arabanin ringde 335 ile ayni sureyi yapmasi dis mihraklarin bir oyunu mudur abi ? Unutmadan
![]()
Bu arada ringde ayni sureyi yapan 350Z 2003 VQ35de tamamen makyajsiz olan araba VQ35HR kodlu arac degil
Yarın gıdıp 350Z alıcagım sımdı...
Yahu kac yasında arac,bıraz serın
Tamam sevıyorsun,bunbu anladık ama kullanıcı yorumları dahıl yazıldı.Ben guncel ıken aldım,begenmedım.G35 ıle de Ordu'ya gıtmıstım,o hep kazulet ıdı![]()
Abi arabanin kondisyonu iyiyken bindim dedin tarihinde G35 ile motor yuruyen % 90 ayni ama farkli otomobiller ben de Z kullanicisiydim 2 yil yani Z iyi de yol tutar iyi de durur abim senin arabanin manul ve brembolu olmadigini dusunuyorum hangibarabaydi hatirliyo musun ? 350Z nin de hala iyi kondisyonda olani var kotusu de var ama 335 icin de gecerli ben sadece yol tutmaz durmaz dedigin ve kiyasladgin arabalarin ringde ayni sureyi yaptiklarini soyluyorum ,
Bence siz 335 alın bırakın 350z ler bizde kalsın... Gösteriş, konfor, yol tutuş, ses, donanım her şey var 350Z de .. Keyif sizin zevk sizin bence tartışmaya gerek yok, ama kimse kalkıp da sorunlu araba diyemez 350Z ye bu kadar japon arabalarına mesai yaptık senelerdir bilip bilmeden kimse atıp tutmasın
Senin yardımlarınla aldık sayılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)