ben napcanı biliyorumda yazarsam ban yerim :hehe: anladın sen ma lum yerde saklarsın :hehe:
Printable View
murat abi benim arabam LS3 420 HP değildi yalnız LS357 motor kodlu ve fabrika çıkışlı 480 HP versyonu eksoz ve yazılım vardı ve 500 HP civarıydı
PDK turbo cabrio yu geçtim o gece Ataşehirdeki arkadaşlar da gördü
M6 ve Sl600 tutunamadı M3 ile denemeye gerek kalmadı , normal C6 ls3 ler ile eski sahibi denedi egzantrikli filtreli araçlar ile yine de bizim araba geçiyordu ama viraj kabiliyeti yok sway bar ön arka ve coilover la inanılmaz iyi yol tutuyor ama araba serleştikce o konforu gidiyor ve T top inanılmaz ses yapmaya başlıyormuş , vette nin havası güzel gösterişli yazın da T top ile üzerinin açılması bence güzel bir opsyon istersen sana videolarını atarım benim arabanın yanı C6 420 hp lik versyonlar ile alkası yok abi benim arabanın , gerçi satışı geçen hafta verdim ama olsun , hatta bs serhat benim arbayla denemiş kendisi de yazmıştı çok moral bozucu gidiyor diye
Cabrio agir,ona birsey diyemem ancak agirligini koyarsak ve senin arac 8 yuruyirsaniz kafa birun yada 1 boy olur aranizda?
Z06 (C6) sanirim en iyi yol tutan ve hizlisi...
Amerika'da ki fiyati olsa,parasina gore iyi derim ama Z06 icin. Ben Almanciyim :)
Abi zaten şöyle oluyor , önde bastı kapısına düştüm hatta arka tampona yakın 180 de yan yana geldik 220 lerde arkama aldım 265 e kadar bastık 2 boya yakın oldu fark arabasının setupını bilmiyorum ama araba kırmızı renk cabrio pdk turbo mavi mavi alev atıyordu :D vette kilodan çok kazanıyor ama hasatlık tam 235 te bir silkeliyor radyoda direk samanyolu açılıyo ve bilinen tüm dua lar söylenmeye başlanıyor :D
ulan bütün amerikanlar aynı :hehe: benim arabada 200 görünce aile büyüklerim çıkıyor radyodan, ışığa doğru gel hakan diyor.
Bu meretler boyle,Z ile 270 lerde 350km hissi veriyordu...
Pdk cabrio tam tahmin ettigim gibi olmus. Bana hitap etmiyor mike. Yani dokundugunda verdigi his onemli. Plastik yada kalitesiz deri spor aracda rahatsiz ediyor... Gunluk aracda sorun yok tabi.
350 z temiz bulmak zor bide piyasası aldı başını gidiyor şuanda alacağın 350 z başını agrıtır.335 alır rahatıma bakarım.