adamın üstüne gitmeyin boşuna doğru söylemiş.ben kendimi türk milliyetçisi olarak tanımlarım ben bozulmadım. iş ahlakı / disiplini olarak avrupa nın japonyanın gerisinde olduğumuz kesin.adamda bu tür '' ticaret '' yapanlara giydirmiş. bugun ki konulardan 2 örnek vereyim ;
20bin liradan bile kısa sürede satılmayan 2 ay öncesinde favorimde olan bu aracın yeni sahibi alpine logolarına boğmuş aracı bi ton laga luga yapmış ve 45 binden ilana koymuş ?
Connecting Site...
bu gençlerimizde 3bin liradan aldıkları aracı aciliyet sebebiyle 12binden satıyor acil olmasa 15 bin
Connecting Site...
şimdi bunun adı ticaret mi ? karakteri etiği ıvırı zıvırı geçin, islam hukukunda bile yeri yok böyle bir ticaretin. biri kıskanma konusundan biri saçmalıklar konusundan karşıma çıktı. bu tür kendini akıllı sanan şark kurnazı dolu memleket, hemde boğazına kadar. siz daha toz kondurmayın.