User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: e46 recaro koltukları e30 a takma sorunsalı :)

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e46 recaro koltukları e30 a takma sorunsalı :)

Arkadaşlar konunun yeri genel teknik kısmı olabilir yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bir kaç gün önce şehir dışından e46 nın recaro koltuk setini aldım arkaların uymayacağını düşünüyordum ve uymadı ancak hiç aklımızda yok iken önler de oturmadı daha önce bu işlemi yapan arkadaşlarımız varsa yardım istiyorum. sorunu da açıklayayım , orj koltukları söktükten sonra 46 nın koltuklarını yerine koyduğum zaman kızakları en olarak delikleri karşılamıyor yaklaşık 3 4 cm fark kalıyor , arkalarda da aynı şekilde en olarak uzun kalıyor koltuklar.

önlere yeni delik delmeyi düşündüm yada bir aparat yapıp onun ile oturtturmayı arkalara ise ya koltukları enden kısaltmayı yada 46 nın döşemelerini söküp kendi orj döşemelerinin üzerine giydirmeyi düşündü alternatif çözümler üzertilebilir mi yardımınıza ihtiyacım var.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli, sert bir çelik sactan flanş gibi birşey.. yüksekliğide etkilemez böylece.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzeli, sert bir çelik sactan flanş gibi birşey.. yüksekliğide etkilemez böylece.
    yarın uğraşıcam bir şekilde oturtmaya çalışıcam daha önce yapan birisi olsa çok sağlıklı olucak sanırım ama forumda ne yazıkki bu ilemi yapan yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)