Antalya pilakali beyaz supra dun ankara sasmaz da idi suanda nerede. Bilemiyorum
Printable View
Antalya pilakali beyaz supra dun ankara sasmaz da idi suanda nerede. Bilemiyorum
Şu gergin ortamın dağılması açısından hem de biraz beyin jimnastiği yapmış olmak için sizlere bir sorum olacak.
2006 F1 yarışının ilk günü pistin ana giriş kapısı hizasında yolda siyah bir supra durdu. İnanılmaz güzeldi. Kapılarının yukarı doğru açıldığından eminim ama galiba tavan da acıktı. Tavan konusunda yanılıyor olabilirim. Yarış sonu dönüşte yanımızdan gazlamıştı hafiften. O kadar heyecanlanmıştım ki plakasını bile okuyamamıştım. Hayatımda gördüğüm ilk ve tek supra olduğu için yazdım :) Şuan hayattamı acaba diye merak ediyorum. Şuanki ve o dönemki supra sahipleri illaki biliyordur diye sordum. Ciddiyetle cevaplayanlara teşekkür ederim.
dediginiz arabanin bagajinda nakamiachi bas fln vardi. carbon kaput vs. vardi. o zamanlar otomatik vitesti simdi ne oldu bilmiyorum. bende fuar'da gormustum :)
Izmir urlada iki yil once temmuz aylarinda turuncu supra turbo gormustum. Sahibi 50-60 li yaslarda tam bi yazlikci abiydi. Dikkat cekmemek icin cok inceleyemedim fakat arac bastan sonra orjinaldi. Simdi ne oldu bilmiyorum
S plaka ankaraya 07 plaka trabzona kırmızı Gürcü plaka trabzona sarı Gürcü plaka Adanaya Ismailin beyaz bursaya abd supra istanbula ve yeni bir Gürcü plaka istanbula geldi ...
Ankara'da da paso gazlayip duran bi r33 gts var.Cuneyt abide olmasini isterdim.
En iyi gtr'dan daha iyi bir gtr yaratacagina eminim bundan.
http://sv102.piclect.com/52848fe7b/o...518-wa0002.jpg
http://sv102.piclect.com/787c8f106/o...518-wa0001.jpg
arkadaki araç ankara plaka ??
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/835/yxvd.jpg
gurcistan supra piyasasi ne civarda bilen varmi,?
Eyvallah :) önce aracı satın almak için ya çifte vatandaş yada ab vatandaşı olman gerek.Böyle bir imkan yoksa Tr sokamazsın.başkası alır sokar Türkiye'ye amma dediğim kriterlere sahip olmayan biri sürerken yakalanırsa arabadan olur ve başı devletle derde girer.Turbosuz supralar 6,000 dolardan başlıyor temizliğine göre 100 bin dolarlara kadar gidiyor.
Edit : Yurt dışında aracı satın alman ile ilgili bir sıkıntı yok çifte vatandaş vs olmasan da sadece Tr yasaları böyle. Aracı alıp gümrüğe terkedip ihaleye cıkmasını bekleyip Tr plaka yapabilirsin tabii yedirirlerse :)
cüneyt abi, ben gürcüyüm. çifte vatandaşlık talep etsem ve uygun görülse, aldığım supraya burada 6 ay bidikten sonra 6 ay da orda mı binmem gerekiyor yoksa 6 ay sonra bırakıp gelim ülkeme 6 aysonra gider alır gelirim mantığımı :)
Yo bu şekilde binebilirsin sınırsız bir şekilde bildiğim kadarıyla yabancı plaka olarak ! sadece Tr'de yabancıdan yabancıya satış yapabilirsin ya gümrüğe terk edersin yada geri memleketine götürürsün . Ama bunların bir prosüdürü var onu bir gümrük müşavirine danışman gerek.
bu aralar bu supralar niye çoğaldı böyle :D :D
Bu konuyla alakali degil ama gurcu meselesiyle ilgili birkac sorum var internette tam bilgi bulamadim.ben sjmdi gurcistana calismaya gittim calisiyorum, ne zaman araba alip kullanabiliyorum orada ? Herkes ordan alip burada kullanmayi sormusta benim sorumla ilgiki birsey bulamadim.birde gurcistanda calisirken vs. Orada ikamet ederken yurt disindan ornegin bulgaristan vs. Diger avrupa ulkelerinden araba alip gurcuye getiriceksem nasil bi prosedur gerekir varmi bilgisi kaynagi olan ? Tesekkurler