muhtemelen Sezer abi yazmistir Umut'un hesabindan. Sonda belirtmis cunku Pasam Sezer diye. insanlar birbirlerini begenmemek zorunda degiller fakat @Gokturk01 nick'li abininde yorumu hos olmamis. ister yikamaci olsun ister niterci olsun hos bi uslup degil. Sonucta Adana'da Pasam Tuning kac tane sube acti bu adamlar gayrimesru olsalar kolpa olsalar bu kadar tutulmazdi diye dusunuyorum. Yanlis anlasilmasin 1 kez sadece yikamalarina gittim oda yoldan gecerken birebir tanismisligim fln yoktur Sezer abiyle. Buda benim gorusum.
numara vermene lüzüm yok.ben bizzat kalkar gelirim.daha önceleride geldim bir çok defa müşteri olarak araçta yıkattım detaylıda yaptırdım ama hiçte memnun kalmadım neye istinaden böyle dediysem diye soracak olursanız iş yerinizdeki hizmetten ve çalışanlarınızdan olmasın!.hem madem bu kadar bilgi sahibiyim diyorsanız kendiniz üye olun foruma ve daha önce yaptığınız araçlar hakkında project car bölümene konu açın bizde bilgilerinizden faydalanlım forum olarak.Evet delikanlı gibi yazıyorum sorunmu oldu acaba.ve ayrıca delikanlılığım sadece yazma ilede sınırlı değildir.
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Yazan sezer abiydi dahada yazicagini sanmıyorum soru bilgi veya problemleriniz icin o numaradan ulasin bu yazıda bnm şahsi dusuncem tayfun abi is yeri sahibisiniz esnafsin veya başka bisi yurt dışından araba getiriyorsun daha senle doğru düzgün muhabbeti bile olmamış biri çıkıp tr nin otomobil konusunda en önde gelen forum sitesine 2jz'nin bile ne olduğunu bilmeyen yıkamacı ve detaling yapıp tuning'ciyim diyen gayrimeşru tipli heriflerde supra aldı ya.vay anasını diye bi yorum yapıyor ne yazardın adam efendi gibi telefonunu bırakmış bir problemi varsa arar konuşur cozerler klavyeden yazıp cizmeyle olmaz sonuçta arkasından iteledigi adam foruma bile üye degil esnaf diyede kimse vay anasını diye bi cümleye sessiz kalmaz buda benim şahsi fikrim
poliyanna tayfun aynısı sana yapılsa neler yazarsın kim bilir amk gelmişin burda poliyannacılık oynuyon yürü len
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu gergin ortamın dağılması açısından hem de biraz beyin jimnastiği yapmış olmak için sizlere bir sorum olacak.
2006 F1 yarışının ilk günü pistin ana giriş kapısı hizasında yolda siyah bir supra durdu. İnanılmaz güzeldi. Kapılarının yukarı doğru açıldığından eminim ama galiba tavan da acıktı. Tavan konusunda yanılıyor olabilirim. Yarış sonu dönüşte yanımızdan gazlamıştı hafiften. O kadar heyecanlanmıştım ki plakasını bile okuyamamıştım. Hayatımda gördüğüm ilk ve tek supra olduğu için yazdımŞuan hayattamı acaba diye merak ediyorum. Şuanki ve o dönemki supra sahipleri illaki biliyordur diye sordum. Ciddiyetle cevaplayanlara teşekkür ederim.
Izmir urlada iki yil once temmuz aylarinda turuncu supra turbo gormustum. Sahibi 50-60 li yaslarda tam bi yazlikci abiydi. Dikkat cekmemek icin cok inceleyemedim fakat arac bastan sonra orjinaldi. Simdi ne oldu bilmiyorum
S plaka ankaraya 07 plaka trabzona kırmızı Gürcü plaka trabzona sarı Gürcü plaka Adanaya Ismailin beyaz bursaya abd supra istanbula ve yeni bir Gürcü plaka istanbula geldi ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)