Sarı olan supra şu an ayhan abideki supra degil mi ? ankarada ?
1110 kmde şahin var![]()
Arac adananın degil MERSİN aracıydı zaten Tasişten aldılar. Evet sahibi yurtdısındayken arkadası rica minnet telefon acıp istiyor arabayı git al diyor sahibi de kıramıyor.Burda çilek mahallesi var Biraz sıkıntılı bir mahalle orda yuksek suratle araca hakim olamıyor 3 cocuguda altına alarak direge giriyor yandan arac iki büklüm arac Sahibi BÜLENT abi o araca ne paralar harcadı aklınız durur.e46 M3,Corvette,sıfır daire,120.000lt nakit, bodrumda denize sıfır arsa teklif ettiler hic birini kabul etmedim demişti.125£ istiyordu ,turbosundan tutunda direksiyonuna kadar degiştirmişti Manuel şanzuman getirtiyorduki arac Patladı. Simdi Araca komple kasa getirtip motoru bindirecek.Arac Mersinde Zafer Kaportanın damında yatıyor suanda
birde bir zamanlar Tr Tuning'e kapak olan TURUNCU SUPRA vardı 1000Hp deniliyordu araca sahibindende satılık ilanı falan vardı o supradan haberdar olan varmı nerdedir nedir ne degildir?
Yanlış görmediysem araç Kurdalide kaza yapmıştı.. Sanayide ara sıra görüyordum forumda da baya dalgaya alınmıştı o kadar para istediği için.. özellikle de tekerde 600-700 hp gören manuel supralara kıyaslandığında.
Toplanabileceğini zannetmiyorum çünkü hasar çok ciddiydi kasası getirtilse bile o şasiyi nasıl düzeltecekler merak konusu..
beyaz r32 yada r33 vardı adanada,
http://www.techturkey.com/forum/sohb...z-skyline.html
kaza yaptı 4yol altgeçitte. gri olan mersindeydi
hem AdANAda hem MERSİNde birer skyline patlayınca hangisi hangisiydi karıştırılıyor sanırım
doguş gazipaşa taraflarında apartman bahcesinde branda altında yatan araçmı bu ?
Ben biliyorum o suprayı laci soldan direksiyon manuel içi çöplük gibiydi 4-5 sene evvel hatta sarı suprayla yan yana duruyolardı aynı garajda evo falanda vardı hepsinin plakası ZZ olması lazım avrupa yakası jtı ın garajında gördüm![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
antalya da hamdi ünal ta kırmızı Tommi Makinen var senede 2 kere çıkartır![]()
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)