nsx kırmızı bir tane yıllarcana arma kent sitesinin otoparkaında görürdüm hep aynı yerde dururdu bazende yeni levent lisesinin tam karşı kısmına park ederdi.. sonra sanırım aracın sahibi taşındı bir daha görmez oldum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şu r34 hakkında demin sohbette oldu başka konuda bir arkadaş bilhassa görmüş..
benim anlamadığım bu araçlar 10-12 yaşında yani 10-12 yıllık araçlar bütün araba forumlarında yada normal bazı forumlarda bile hatta burda bile türkiyede var yada yok tartışmaları olmuşdur..
bir sürü ünlünün iş adamlarının gizli girilmez denilen garajlarının bile fotoğrafları sızmışken 10-12 senedir şu r34 lerden birinin bile fotoğrafı olmazmı.. olsa en azından millet varmı yokmu tartışmasına bir son verir.![]()
dediğim r34 yerli plaka soldan direksiyonlu öyle ingiltereden kıbrısdan gelmemiş bir araç türkiye ruhsatı olan bir araç..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Konu hortlamış o gizli supranın yine ***** yerdeki yazmıyım ayıp olmasın
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)