cüneyt abi samimiyetimize dayanarak yazıyorum , şu jantlar arabanın bütün güzelliğini kapatıyor , bu kadar güzel yapmışken neden tepsi gibi TE37ler.
Bronz Volk GT-C takıp müzeye kaldırmalık halde araba...
bir de nacizhane fikrim . TRD3000 in kaputu muhteşem olurdu ...
Efe dediğin jantin modeli hoşuma gitmiyor.Dedigin kaput güzel ama benim kaputta güzel + motor icini soğutma acısından işlevsel.Dipnot jantlari değiştireceğim ama![]()
bi tane yazin bodrumda gazliyan vardi isvicre plakali. ustu acilir manuel. gri heryeri sticker kayniyodu aracin. 5 6 tane racing motorla takiliyodu goren olmustur belki![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
cüneyt abi hiç supramız yok ama bikaç bişiy söylemek istiyorum nacizane
kaputu yakıstıramıyorum yuvarlak hatlara sahip olsa daha iyi olur .
ön taraf çok havada jantlardan olsa gerek jant degişince çözülücegini düşünüyorum![]()
Ne güzel konuymuş, bütün sayfaları keyifle okudum. Bir kaç tane supra'mız var zaten onları da Allah korusunGidenler hariç maşallah hepsine...
fiyatlar hesapli sanki
Angebote zu: Toyota, Supra, Preis von
yabancı uyruklu eşi olanlar bu aracları getirtebiliyormu acaba
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ilanları görünce kafayı yememek elde değil tabi96 senesiydi, ToyAn ın sahipleri benim sıınıf arkadaşımdı, 92 model celicası vardı (06 FRR-siyah) ama ısrarla Supra istiyordu, babası getirmedi o yıllarda 'bu çocuk kaza yapar bununla' diye... yıllar sonra subaruyla feci bir kaza geçirdi, hem Suprayı çok severim hem de her gördüğümde aklıma gelir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)