valla ben bilmem hacı kafamda güzel değildi net hatırlıyorum hatta yanında bide lambo vardı
ama supranın paspası olayım çiğnesin beni yani![]()
![]()
![]()
valla her seferinde konuyu açarken korkarak açıyorum bu sefer o mesajla karşılaşıcam diye,
"evet beyler ETS suprayı ben aldım, CLK ile kafa kafaya takas ettik"![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
07 plaka lacivert pert olan araç şu anda İsmail deki satılık beyaz olan araçtır. Antalyadaki diğer beyaz ise şu anda üzerine DoLuck body kit takılıyor sahibinde TR plaka beyaz R33 de . Yakında ikisi de piyasaya çıkar.
Ankara daki diğe 06 DG plakalı beyaz Supra ise eskiden İstanbulda idi. Önce 34 CUD 90 sonra 34 SUP 40 oldu ve Ankara ya gitti siyahtı beyaz oldu. Ankara daki diğer Supra olan sağdan direksiyon sarı ise İstanbul Sarıyer fe sarışın bi ablada idi. Şimdi herkes tek orjinal kalan gri 34 ETS 34 Supra nın peşine düşmüş bi arkadaş yıla denk gelip 100 lira teklif etmiş adam cevap bile vermeden yoluna devam etmiş
gurcıstanda bıtane gordum adamlar kartal parasına bınıyodu gozlerım doldu![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
konuyu takipteyim hep balattaki supradan sonra forumdan hatırı geçen bir abimizden öğrendiğim gtr34 warmıs siyah türkiyede tr plakalı bilen warmı acaba seneler önce sahibindende wardı eleman yurtdısında oldugum için kardeşimde binmiyor zaten diyip satıyordu o araçmı acaba
artı 10 küsür senedir yatan bir motor war iş görürmü acaba revize edilse mk1 supra gümrükden alınma idi 2 kasa halinde aktarma yapılmıstı kasası iyi olanın motoruydu sökülmüş yatıyor hala ?
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Koşuyolu go-kart'ı bilenler vardır. Geçen hafta gittiğimizde garajlarında 06 plakalı beyaz bir supra vardı volk jantlı. Bagajda 2 tane büyük tüp zex ile beraber. Sahibiyle konuştuğumuzda 2000hp kadar olduğunu söyledi. Dalga geçmiş olabilme ihtimali var ama cidden çok tehlikeli duruyordu![]()
Legen...wait for it...dary!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)