User Tag List

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
218 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 200.000 Tl sermaye ile ne iş yapılır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı+açık alanda paintball-airsoft pisti kurardım sanırım.
    Go-Proların artması- HelmetCam'lerle çatışma videolarının youtubeda bulunabilmesi. İnsanlarda maalesef silah kullanmaya bir teşvik olarak yöneldi.(Maalesef dememin sebebi bireysel silahlanamaya hayır diye ortalıkta dolanan insanlardan olduğum için değil, bilinçsiz her silah kullanıcısı ve/veya sahibi bizim gibi bilinçli silah kullanıcılarının haklarının kısıtlanmasına sebep oluyor.)

Benim hobim sürekli poligona gidiyorum, bazen snapchatte atış videosu koyuyoruz, en az bakın en az bakan 200 kişi içerisinden 10-15 kişi benide götür, beraber gidelim diye geliyor bana.(Tabi dizilerde o silahları sanki birer mandalmış gibi ateşleyen adamları gördükçe insanlar silah kullanmanın,nişan almanın ne kadar kolay olduğunu düşünüyor. tetik yolu-nefes kontrolu- tetiği tutarlı ezme vb. şeyleri bilmedikleri için 2. seferi gelmiyor birde stable bir hobi olduğu için hoşuna gitmiyor insanların 10-15 dkda 20 mermi atıyor 50 lira para veriyor bir daha gitmiyor poligona .
    Poligona gidip o barutun tadını alan insanlar daha kolay ateşlenebilen ve insanlara pompalanan "çatışma" similasyonları airsoft veya paintballa yöneliyor.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pashaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler cafe işi tamamen ekip işi yanlızım işimle ilgilenecek kimse olmadığından devrediyorum yoksa yatırımıma göre çok şükür güzel para kazandım.şuan için ev araba dahil satıp vadeye koymak en cazibi vadeden gelen paraylada bi program yapıp tekrar araba vs. Alınabilir risksiz iş ama körelirim bu yaşta diye korkuyorum tembelleşmeyelim
    Emre şuan escape devam mı ?
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok vıcır vıcır olmayan mesela dalyan fethıye taraflarında 10-12 odalı sabah kahvaltı oda seklınde bı butuık oltel bulup cok rahat 5 yıllıgına ısletırsın paran artar bıle tabı bu arada otel durumu ıcındekı malzemelerın durumu cok onemlı ama o paralara cok rahat cebınde de para kalıcak sekılde yaparsın

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülke Şu Durumdayken Hiçbirşey Yapılmaz.. Beştepe'de Hastahane Yanında Aksaray'ın Karşısında 140m2 dükkanı Devrediyorum.. bi Ev Alıp Bi Süre Hiçbişey Yapmamayı düşünüyorum.. Organizasyon Sektörü Tamamen Bitik, İnsanlar Herşeyden Kısar Oldu Esnaflık Bitiklerde..
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi arkadasların dedıgı gıbı bombalar patlar teror olayları devam ederse sadece bı sturbucks alıp ıs yaparsın dıger sektorler yatar

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arsa,daire, araba al sat diyenler olmus ben de emlak & galericilik yapıyorum ve bügem var büfe olmasa aç kalırım kısa vadede be emlağı ne de arabayı elden cıkarabiliyorsun hadi çıkardın gene yatırım yapıcaksın o parayı yatırımda kullanıyorsun kısacası bi yerden akarın olucak. 200.000 e yapılacak en güzel iş gidiceksin çin'e çakı, bıçak,çakmak v.b ürünleri toptan alıcaksın istoçta ya da eminönün de bi dukkan tutup satıcaksın facebook instagram gibi sosyal medya da sayfalar acıp tanıtacaksın caki dunyası diye bi sayfa var instagram da bıcakdünyası diye bi sayfa var aldığının 4 katına sayfadan satıyor kapıs kapana gidiyor da. Baktın işler büyüdü bi tane fiat ducato alıp dolduracaksın malı şehir şehir tüm av malzemesi satanları geziceksin benim bu işi yapan toptancı tanıdıklarımın hepsi bu yolla parayı buldu sırf ben dukkan da ayda 8-9 binlik mallarını satıyorum siz düşünün
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bahcelievlerde sifir ev bakiyoruz

700.000 tl den kapi aciliyor.

Kirasi 2.500 tl

Emlakciya diyorum ki parayi bankaya koysam 6.000 filan gelir

Bu evi almanin nesi mantikli

Uygun diyor bir de

Laa bir deprem olsa 700 400 olacak faiz 9 dan 14 de gelecek

Ev almak sadece lasnmam daire alip satmak cazip onun disinda gereksiz bir yatirim
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rızkın 10da 9u ticarettedir. Harama bulaşmak yerine al sata girin derim.
    lüx arabalar çok kazandırıyor. Kovala uygun denk getir en az 10k karla satarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafe işi en güzel iş ben devrettim pişmanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kirasi 2.500 tl

Uygun diyor bir de

Ev almak sadece lasnmam daire alip satmak cazip onun disinda gereksiz bir yatirim
    Fiyatlar gerçekten anlamsız yüksek. İstanbulda ev almak yavas yavas imkansızlaşıyor. Bizim iş yerinde çalışanlar hep 25-30 arası hiçbirinin ev sahibi olmak gibi bir hedefi veya umudu yok çünkü ömür boyu kazandıklarının tamamını hiç dokunmadan yatırsalar yine olmuyor ama yapılan her projede kapış kapış gidiyor. Gerçekten anlamıyorum

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangı ıs olursa olsun, başaracagınıza dair inancınız umudunuz varsa ,diğerlerınden farklı bır hızmet verıp daha uyguna yapmayı basabılırsenız. Verdıgınız parayı kısa surede amortı etmemenız ıcın sebep yok.
    Faiz , daire veya ısyerı alıp kira verme fıkrıne katılmıyorum. İnsana miskinlik getırmekten kendını köreltmekten başka bırsey degıl benım gozumde..
    Dogru ıs , doğru yer , doğru hızmet ıle yapılırsa cok daha buyuk gelırler elde edılebılır. Çogu ıs ıcın 200.000 sermaye yeterlı olur , olmadıgı yerdede kredi cekılır yola devam edılır.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikada herhangi bir is icin 100k dolar yatirim yaparsaniz, burda legal olarak yasamaniz icin yatirimci vizesi alabiliyorsunuz. ancak bildigim kadariyla 100k dolarin tamamini is icin yatirmaniz lazim, bu paranin icinde ev arac vs olamiyor. ekstra detayli bilgim yok benim de, googlelanabilir
    Patron $100k yatirdin gel sana Abd nin tum kapilarini acalim diye birsey yok, o kadar kolay olsaydi herkes o sekilde yapardi yaptirimi cok fazla, belirli sayida Abd de vergi odeyen kisi calistirman gerek, her sene hedefleri tutturman gerek, immigration avukati o bu vs.. Vs... cok zor isler .

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kirasi 2.500 tl

Uygun diyor bir de

O daire aslında 100.000 lira, 600'ü arsasına veriyorsun. Ev fiyatları anlamsız yüksek değil arsa fiyatları anlamsız yüksek. Ülkeye bir gram katkısı olmayan al satçılar sağolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı bir gelir varsa bence yapılacak en temiz iş 150-200k arasında araç alıp satmak yavaş yavaş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev al-sat durumu projeden olursa para kazandırır. Diğer türlü kısa vade de zor. Projeden alırsan karlı ama babam yapsa projeden ev almam.

Neleri gitti herkesin malumu. Hızlı para dönen bir yer olmalı. Hazır akar'ın varken cafe gibi. Orayı geliştirmeni öneririm.

Piyasada güvenilir insan bulmak çok zor ama illaki vardır. Biraz fazla verirsin bulursun diye düşünüyorum.

İnceliklerini girmediğin bir işe girmek = risk ve sonucu genelde kötü oluyor.

Örnek olması açısından kardşeim yakın zamanda 6 m2 civarında bir büfe açtı.

Alkol - sigara cips ıvır zıvır satıyor. Günlük cirosu ortalama 1350 TL falan (7 gün açık) Dükkan açma maliyeti (tefrişat-dolap-kamera vs) 15.000 TL gibi.

Dükkana 60.000 civarı mal aldı. Yani sermaya 75.000 gibi düşün.

Yani kısaca aylık maliyeti aşağıdaki gibi. Bu ciro üzerinden (1350*30) % 12 ile çalışsa elinde 1800 -2000 arası para kalıyor.

Arada gidip hesapları kontrol ediyor vs. Verdiği emeğe (bedeni) göre aldığı karşılık makul.

Yatırımın geri dönüş süresi de göreceli olarak düşük. Bu tarz bir iş yapıp kendin çalışırsan faiz getirisinden çok daha iyi gelir elde edersin.

Önemli olan uygun kira ile optimum lokasyonda bir mekan bulabilmek.

Kira = 600
    Eleman = 1500
    Elektrik vs = 500
    Diğer = 250
    Toplam=2850 TL max 3.000 olur. Yaptığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzel iş arakadaşında dediği gibi sağlam yerde temelden girip ev alıp satmak iyi para bırakıyor
    YamahA Xmax 250 ABS

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emlak alım satım işini herkes yapıyor. Tarımdan anlıyorsanız ya da anlayan birileri varsa yapın derim.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En Son ben temelden ev bakıyım dedim bu 5.Leventte
    O darilere o fiyatlarla değil temelden sahibinin daha aklındaykan bile almaya kalksam alamazdım
    Daha selamlaşma bitmeden hayırlı işler dedim çıktım
    Yani o devirde bitti öldü geberdi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banka güvencesi olan şirketler var, onun dışında zaten resmi olarak iskandan önce satış yasaklandı diye biliyorum. Bitmek üzere olan bir projemiz var 210a bıraktırabileceğim ayrı mutfaklı 60 m² 1+1 dairelerimiz var son 2 tane, yaşam başladıktan yani en fazla 2 ay sonra 250 civarında ederi olucak, kira getirisi 1200-1400 arasında. Çevremizdeki bitmiş benzer projelerde durum bu. Ama emlak ha diye satılan birşey değil bunuda hesaba katmak lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)