ahahha yatırım tavsiyesi değildir :D şimdi kürekle ağzımıza vurmasalar bari yiğit. saol uyarı için :D
Printable View
Benim önerimde DOA arkadaşımız gibi, yaşınız genç, bekarsanız yurtdışında yatırım yapmanız yönünde. Çoğu ülke ilk etapta paranızı merkez bankası vasıtası ile güvence altına alıyor ve gereken tüm desteği veriyor.
İngiltere, amerika, almanya vs gibi ülkelerde yatırımcı olmaktaki faydalar nelerdir derseniz
Kuruluş zamanında vergi öteleme, kredi desteği, oturma izni, yasal süreyi doldurunca ve/veya gereken sermayeye ulaşınca vatandaşlık. Vergisiz araç/şahsi mülk alımı.
Bu şartlar türkiye ile az çok aynı yinede şartlar biraz avantajlı.
Ben finans uzmanıyım, birçok ülkenin mevzuatı hakkında bilgim var sorularınız olursa imza bölümündeki mailden bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.
Eleman çalıştacağın hiçbir iş yapma derim gerisi senin kararın :)
Çekici \ kurtarıcı alıp 24 saat bireysel olarak iş yapabilirsin. Akmaz kokmaz
amerika yada canadaya gitmek en doğrusu burda iş falan yapılmaz.
Mikail, çoğu mesajını beğenen birisi olarak bu sefer güldürmedin. Yanlış anlama, kazancın/ız daim olsun ancak hayata herkes senin gibi bir kaç adım önde başlayamıyor, küçük yaşta istediklerine erişemiyor, tecrübe ve kazanç sahibi olamıyor. Sen, o sınırlı şanslı kişilerden birisisin, daha bu yaşında neredeyse kullanmadığın otomobil kalmadı değil mi. Maşallah bir kaç aile şirketine de sahip çıkıyorsun, demekki yaşıtlarından fazla tecrübe ve bilgi sahibisin; yukarıdaki mesaj yerine bir tavsiyede bulunduğun mesajını okumak isterdim.
Yanlis bi yaklasim olduysa kusura bakma abi ozellikle ozur diliyorum benim Takildigim kisim maddi olan bolumunden ziyade memlekete laf edilmesidir surekli iktidarin yuzunden ulke imkanlarina laf ediliyor . Istihdam eksikligi iktidar kaynaklidir bisey diyemem hatta hakli bir bakis acisidir desteklerim ama buna baglayip da ulkede is yok ya da pazar kisitli demek bence biraz da genele haksizlik olur
Mesela konuyu açan arkadaşın sen olduğunu düşünseydik. Biz yine kötüleyen tarafta olalım.
Bir sıkımlık kurşunun var o da ev araba ne varsa satıp 200.000 TL riske edere hayatının kalanını kazanmaya çalışıyor olsaydın.
Sen nasıl bir tavır sergilerdin. Yani forumda "200.000 TL'sı param var ve şu işi kuruyorum diye bir konu açsaydın" o konuda ne yazardın ben merak ediyorum.
Kaybedecek tek bir şeyin var ise onu riske atmak kolay değildir.
Hayat şartları herkes için adil olmuyor, şuan klavye başından sıcacık ofisimden önümde bitirmem gereken bir iş varken,
burada bir şeyler yazıyorum ama gel gelelim bu gün cuma namazı çıkışında gözü yaşlı yarım yamalak Türkçesiyle
"ekmek yok, iş yok, çocuk aç" diyen Suriyeli de olabilirdik. Biraz talihsiz bir yorum olmuş bence.
birde kurumsal firmalarda yan gelip yatarak toplantı set edelim diye konuşan minimum 10-15 bin tl maaş alan tipler var mesela üstelik cumartesi-pazarda çalışmadan yalakalık dereceleri ne kadar çoksa maaşlarıda doğru orantılı artmakta bu tiplerin..
Rızkı veren Allah'tır arkadaşlar bunu hiç bir zaman unutmayın.Evet şuan piyasalar sıkıntılı ama pireye (iktidar) kızıp yorganı yakmanın anlamı yok.Mikail kardeşimizde bence onu demek istemiş iktidara takılmayın bugün var yarın yok yada onun yerine gelecek iktidarın daha iyi olucağının garantiside yok.Soruyu soran arkadaşa gelirsek ben olsam ankaranın işlek bir yerinde iç çamaşırı dükkanı açarım (kadın ağırlıklı) yanında ıvır zıvırda koyardım (parfüm,makyaj malzemesi) vs vs güzel para bırakan bir iş
Her iktidar akımının dönemi zengini olmuştur, olacak da. 90'ların Anap zenginlerinden kimler kaldı piyasada ki? 1-2 kişi... Şuan kiler de öyle olacak. Her ortamda para kazanma ihtimali var ve olacak. Şu bir gerçek, internetten, sağdan soldan duyarak değil de inanarak girişilen, çabalanan işlerin büyük bir kısmı kazandırır. Yapılacak işin içeriğinin önemine inanmıyorum. Önemli olan çalışmak bence...
Bekara karı boşamak ne kolay yahu.. Gerçek dünyadan haberleri yok her konuda fikirleri var. Onlara da helal olsun ne diyeyim.
Az daha zorlayıp üniversite öğrencisinin çok olduğu ve mekan vs. olmadığı bir yer bulup simit sarayı aç derim ben.
Yozgat'ta okudum ben. Üniversitenin ilk dönemi geçiş yapamayınca 1 ay dolandım ne gider ne gider diye sonra babama bu fikirle gittim işin mi yok okuluna bak dedi :D Neyse adam açtı paraya para demedi hala içimde kalmıştır.
Fırsat bulursam yapmayı düşünüyorum ben.