User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
218 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 200.000 Tl sermaye ile ne iş yapılır?

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gunaha girmemek icin en son YTD yazmalisin
    ahahha yatırım tavsiyesi değildir şimdi kürekle ağzımıza vurmasalar bari yiğit. saol uyarı için

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim önerimde DOA arkadaşımız gibi, yaşınız genç, bekarsanız yurtdışında yatırım yapmanız yönünde. Çoğu ülke ilk etapta paranızı merkez bankası vasıtası ile güvence altına alıyor ve gereken tüm desteği veriyor.

İngiltere, amerika, almanya vs gibi ülkelerde yatırımcı olmaktaki faydalar nelerdir derseniz

Kuruluş zamanında vergi öteleme, kredi desteği, oturma izni, yasal süreyi doldurunca ve/veya gereken sermayeye ulaşınca vatandaşlık. Vergisiz araç/şahsi mülk alımı.

Bu şartlar türkiye ile az çok aynı yinede şartlar biraz avantajlı.

Ben finans uzmanıyım, birçok ülkenin mevzuatı hakkında bilgim var sorularınız olursa imza bölümündeki mailden bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim önerimde DOA arkadaşımız gibi, yaşınız genç, bekarsanız yurtdışında yatırım yapmanız yönünde. Çoğu ülke ilk etapta paranızı merkez bankası vasıtası ile güvence altına alıyor ve gereken tüm desteği veriyor.

İngiltere, amerika, almanya vs gibi ülkelerde yatırımcı olmaktaki faydalar nelerdir derseniz

Kuruluş zamanında vergi öteleme, kredi desteği, oturma izni, yasal süreyi doldurunca ve/veya gereken sermayeye ulaşınca vatandaşlık. Vergisiz araç/şahsi mülk alımı.

Bu şartlar türkiye ile az çok aynı yinede şartlar biraz avantajlı.

Ben finans uzmanıyım, birçok ülkenin mevzuatı hakkında bilgim var sorularınız olursa imza bölümündeki mailden bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.
    ben abd yerine şuan çin öneririm. çindeki kötü ekonomi yuanın yerle yeksan olması hepsi artıdır bizim için . yatırım yapılacaksa asya ülkesine yapılmalı. 200k para orda güzel paralar şuan .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eleman çalıştacağın hiçbir iş yapma derim gerisi senin kararın

Çekici \ kurtarıcı alıp 24 saat bireysel olarak iş yapabilirsin. Akmaz kokmaz
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben abd yerine şuan çin öneririm. çindeki kötü ekonomi yuanın yerle yeksan olması hepsi artıdır bizim için . yatırım yapılacaksa asya ülkesine yapılmalı. 200k para orda güzel paralar şuan .
    Ben yeni yatırımcıları ASYA ülkelerine yönlendirmem riskler çok. Asya ülkelerine yatırımcı olmak için güvenilir ortaklar şart. Nedeni çoğu asya ülkesinde yatırımlara devlet yüksek tutar olmadıkca güvence vermiyor malesef.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eleman çalıştacağın hiçbir iş yapma derim gerisi senin kararın

Çekici \ kurtarıcı alıp 24 saat bireysel olarak iş yapabilirsin. Akmaz kokmaz
    Bu konudaki en iyi mesaj
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yeni yatırımcıları ASYA ülkelerine yönlendirmem riskler çok. Asya ülkelerine yatırımcı olmak için güvenilir ortaklar şart. Nedeni çoğu asya ülkesinde yatırımlara devlet yüksek tutar olmadıkca güvence vermiyor malesef.
    ben ihracat için demiştim aslında iç piyasa için değildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ihracat için demiştim aslında iç piyasa için değildi
    İhracat konusunda ASYA ülkelerinde türk güvenilir aracılar var, prof destek alınabilir. İlk etapta sınırlı bütce ile ihracatta riskli. Cidden tehlikeli tipler var aman dikkat

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerika yada canadaya gitmek en doğrusu burda iş falan yapılmaz.

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasilda biliyorum.

Kain olacak adammışız
    Ben size değil konuyu açan arkadaşa söylemiştim boşa üstünüze alınmışsınız sağlık olsun
    Circassian

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ulkede is yapilmaz diyenler yurtdisinda holding sahibi heralde memleketi kotulemek yerine biseyin ucundan tutsaydiniz?
    Mikail, çoğu mesajını beğenen birisi olarak bu sefer güldürmedin. Yanlış anlama, kazancın/ız daim olsun ancak hayata herkes senin gibi bir kaç adım önde başlayamıyor, küçük yaşta istediklerine erişemiyor, tecrübe ve kazanç sahibi olamıyor. Sen, o sınırlı şanslı kişilerden birisisin, daha bu yaşında neredeyse kullanmadığın otomobil kalmadı değil mi. Maşallah bir kaç aile şirketine de sahip çıkıyorsun, demekki yaşıtlarından fazla tecrübe ve bilgi sahibisin; yukarıdaki mesaj yerine bir tavsiyede bulunduğun mesajını okumak isterdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mikail, çoğu mesajını beğenen birisi olarak bu sefer güldürmedin. Yanlış anlama, kazancın/ız daim olsun ancak hayata herkes senin gibi bir kaç adım önde başlayamıyor, küçük yaşta istediklerine erişemiyor, tecrübe ve kazanç sahibi olamıyor. Sen, o sınırlı şanslı kişilerden birisisin, daha bu yaşında neredeyse kullanmadığın otomobil kalmadı değil mi. Maşallah bir kaç aile şirketine de sahip çıkıyorsun, demekki yaşıtlarından fazla tecrübe ve bilgi sahibisin; yukarıdaki mesaj yerine bir tavsiyede bulunduğun mesajını okumak isterdim.
    Yanlis bi yaklasim olduysa kusura bakma abi ozellikle ozur diliyorum benim Takildigim kisim maddi olan bolumunden ziyade memlekete laf edilmesidir surekli iktidarin yuzunden ulke imkanlarina laf ediliyor . Istihdam eksikligi iktidar kaynaklidir bisey diyemem hatta hakli bir bakis acisidir desteklerim ama buna baglayip da ulkede is yok ya da pazar kisitli demek bence biraz da genele haksizlik olur

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ulkede is yapilmaz diyenler yurtdisinda holding sahibi heralde memleketi kotulemek yerine biseyin ucundan tutsaydiniz?
    Mesela konuyu açan arkadaşın sen olduğunu düşünseydik. Biz yine kötüleyen tarafta olalım.

Bir sıkımlık kurşunun var o da ev araba ne varsa satıp 200.000 TL riske edere hayatının kalanını kazanmaya çalışıyor olsaydın.

Sen nasıl bir tavır sergilerdin. Yani forumda "200.000 TL'sı param var ve şu işi kuruyorum diye bir konu açsaydın" o konuda ne yazardın ben merak ediyorum.

Kaybedecek tek bir şeyin var ise onu riske atmak kolay değildir.

Hayat şartları herkes için adil olmuyor, şuan klavye başından sıcacık ofisimden önümde bitirmem gereken bir iş varken,

burada bir şeyler yazıyorum ama gel gelelim bu gün cuma namazı çıkışında gözü yaşlı yarım yamalak Türkçesiyle

"ekmek yok, iş yok, çocuk aç" diyen Suriyeli de olabilirdik. Biraz talihsiz bir yorum olmuş bence.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde kurumsal firmalarda yan gelip yatarak toplantı set edelim diye konuşan minimum 10-15 bin tl maaş alan tipler var mesela üstelik cumartesi-pazarda çalışmadan yalakalık dereceleri ne kadar çoksa maaşlarıda doğru orantılı artmakta bu tiplerin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rızkı veren Allah'tır arkadaşlar bunu hiç bir zaman unutmayın.Evet şuan piyasalar sıkıntılı ama pireye (iktidar) kızıp yorganı yakmanın anlamı yok.Mikail kardeşimizde bence onu demek istemiş iktidara takılmayın bugün var yarın yok yada onun yerine gelecek iktidarın daha iyi olucağının garantiside yok.Soruyu soran arkadaşa gelirsek ben olsam ankaranın işlek bir yerinde iç çamaşırı dükkanı açarım (kadın ağırlıklı) yanında ıvır zıvırda koyardım (parfüm,makyaj malzemesi) vs vs güzel para bırakan bir iş

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iktidar akımının dönemi zengini olmuştur, olacak da. 90'ların Anap zenginlerinden kimler kaldı piyasada ki? 1-2 kişi... Şuan kiler de öyle olacak. Her ortamda para kazanma ihtimali var ve olacak. Şu bir gerçek, internetten, sağdan soldan duyarak değil de inanarak girişilen, çabalanan işlerin büyük bir kısmı kazandırır. Yapılacak işin içeriğinin önemine inanmıyorum. Önemli olan çalışmak bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekara karı boşamak ne kolay yahu.. Gerçek dünyadan haberleri yok her konuda fikirleri var. Onlara da helal olsun ne diyeyim.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az daha zorlayıp üniversite öğrencisinin çok olduğu ve mekan vs. olmadığı bir yer bulup simit sarayı aç derim ben.
    Yozgat'ta okudum ben. Üniversitenin ilk dönemi geçiş yapamayınca 1 ay dolandım ne gider ne gider diye sonra babama bu fikirle gittim işin mi yok okuluna bak dedi Neyse adam açtı paraya para demedi hala içimde kalmıştır.
    Fırsat bulursam yapmayı düşünüyorum ben.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iktidar akımının dönemi zengini olmuştur, olacak da. 90'ların Anap zenginlerinden kimler kaldı piyasada ki? 1-2 kişi... Şuan kiler de öyle olacak. Her ortamda para kazanma ihtimali var ve olacak. Şu bir gerçek, internetten, sağdan soldan duyarak değil de inanarak girişilen, çabalanan işlerin büyük bir kısmı kazandırır. Yapılacak işin içeriğinin önemine inanmıyorum. Önemli olan çalışmak bence...
    Şu an mevcut partinin zenginleri kolay kolay yok olmaz. 7 kuşak yetecek kadar götürdüler çünkü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)