ya akşam akşam canım ıslka hamburger çektigelde izmirde şimdi ıslak bul
ehh be abi
ya akşam akşam canım ıslka hamburger çektigelde izmirde şimdi ıslak bul
ehh be abi
franchising alırken çok dikkatli olunmalı ben kesnlikle önermiyorum. zaten çok karlı noktalara kendileri açıyorlar, risk almak istemedikleri noktalarda franchise veriyorlar. en basit firma 100 bin civarı isim hakkı alıyor. cirodan %8 %13 arası pay alıyorlar. o kadar paydan ne olacak diye düşünülmesin zaten yüzde kaç karla çalışılıyor ki, kazanacağın paranın yarısını markaya veriyorsun. 5 yıl 10 yıl kontrat yapıyorlar, dükkanla kira sözleşmesini kendileri imzalıyorlar. 10 yıl sonra seni çıkartıp mekana çökebilirler, hiç bir hak iddaa edemezsin. olmayan şeyler değil bunlar. en iyi ihtimalle sözleşme bittikten sonra tekrar isim hakkı talep ederler, bunuda en başta sözleşmeyi imzalarken dillendirmezler. sen sözleşme bitince otomatik yenilenecek sanarsın bir bakmışsın mekan elinden gitmiş. 3 5 yılda dekorasyon yeniletiyor bazıları, tam düze çıktım derken tekrar borca giriyorsun. çok ağır cezai şartlar oluyor bazılarında en ufak yanlışta 300 bin 500 bin $ cezai şartları var. yani markayı sana veriyor ama kazancının yarısına ortak oluyor ve canını çıkartıyor.
Kardeşim sıkılmadan 7 sayfayıda okudum. Benden sana nacizane abi tavsiyesi "zararın yoksa yaşında müsayit. Koş ve elindeki işini dsakın bırakma" Farkındaysan kimse kendi yaptığı işi önermiyorda Pokerde rest der gibi aklındaki en riskli işleri öneriryor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Faiz riskli iş değil ben üzerime alınmıyom bu yazıyı faiz fazla parada gözü olmayanların en mantıklı en garanti gördüğü iş![]()
200.000 tl faizle erir diyenler olmuş.
Hayatinizda hic battiniz mi ?
Daha doğrusu isveren oldunuz mu diye sormak isterim.
Forex ve turevi islemler buyuk risk taşır.
Birgun bir bakmissiniz elde avucda hicbirsey kalmamis
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Abi anlattıkların doğru.
Borsa, yatırım, finans gibi işlerde koşturacak olanlar. Piyasayı iyi bilen ekonomi ile ilgili okullardan ilişkili bölümlerde eğitim görmüş piyasa okuması üstün kişilerce başarı ile yapılabiliyor.
Faiz ile para erir demekte şöyle.
200 bin k 2016 yılında bankaya kondu getirisi var ok.
Fakat 10 yıl sonra 200 k sabit ve 2016 yılında bir ev alan 200 k, 2026 yılında sadece bir araç ancak alacak. (2016 yılında 50k eden araca eş değer)
Aslında banka faizinde kendi paranızın değerinden yersiniz bunuda fark etmezsiniz.
2016 yılında 200k ile alınan ev 10 yıl bu günün parası ile aylık 1000 tl kira getiri ve 10 yıl sonra 600 k'ya satılır.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Ben su kafadayim
Bir ev 200 ise edecegi max artis 600 olur sonsuz artis olmaz ki oradada risk var
Bir depremle isler acayip degisir
1 ev parasina avcilarda apartmanlar satildi sene 99
Bu risk istanbul icin hep gecerli ki ben oyle düşünüyorum
2016 200.000 tl dolar kuru 3.00 ise
2036 200.000 tl dolar kuru 3 00 ise paranizin degeri aynidir
Mantik budur
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cafe n oturmuşsa geleni gideni var aylık paran güzelse brak. Hiç elleşme işine devam et.
#KGdetanirlar
Hot Dog üzerine bi dükkan açabilirsiniz.
Milyon bile olsa yapılcak iş bilmek lazım bilinmiyosa risk etmeye gerek yok..
Eniyisi hazır düzeni geliştirmek veya olmuyosa fastfood yemek işine çevrilebilir
Bende Cafe ve otel işi yapıyorum.Cafe,Ankarada merkezde yaya bölgesinde.Eskisi gibi işler pek iç açıcı değil.Otel işi de Antalya da orasıda bu sene yok gibi.Bakalım ne yapıcaz.
Bence yap-sat,al-sat tarzı eleman ve kira giderinin olmadığı bir iş yapmak daha mantıklı bu piyasa çevresinde.
---BTU cupra---
Bayanlara hitap eden her türlü iş yürür bence, durmuyorlar çünkü sağolsunlararaba alım satım vs ilk bahsettiğime göre oldukça riskli, bir bayan her zaman alışveriş yada kendisi için birşeyler harcama yapmak zorunda gibi bir durum var
bence bayanlara yönelik hizmet sektörüyle ilgili birşeyler olabilir, estetik merkezi, cilt bakım vs vs. benim eşim estetisyen mesela, bir estetik cerrahı ile anlaşması durumunda bir kaç kapı daha açılıyor, siz finansman sağlayarak böyle bir işe girebilirsiniz, kolay kolayda zarar etmezsiniz.
Yani bakın, dostlarımız var gidip Irakta halen ortalık bombokken estetik merkezi açtılar, o halde bile deli gibi iş yapıyorlardı yetiştiremiyorlardıBu yüzden bayanlara yönelik herhangi bir iş diyebilirim.
Profesyonel expertiz firması diyen bir arakdaş var dı ilk sayfada, sonuna kadar katılıyorum.
Önceki sayfada tavsiyede bulunamamıştım bu arada ; Ankara'dasınız nasılsa bi yerlerden bi kaç hatırlı tanıdık varsa Ankara dışı hatta mümkünse küçük ilçelerde olacak imar değişiklikleri , askeri ihaleler v.s öğrenerek ufak çaplı projelere koşturabilirsiniz aynı sermaye de bir ortakta bulursanız dönüşü kısa vadede baya olumlu olur . İlçe tarzı yerleri belirtmemdeki ana sebep zaten rekabetin ortalama gücü belli olduğu için maddiyatın yanı sıra tanıdıklarda etkili olabiliyor
garantili para kazandıran arkadaş nerde , hevesle girdim daldım konuyaa
Dr.ECU
paralarıda hazırlamıştım neyseee
Dr.ECU
Yapilacak iste bilgili olucaksin isi bileceksin kisacasi. Ve calisip arastirip ihtiyaclari dogru tespit ettigin surece islerin yolinda gider. Cogu is icin boyle..
Yoksa ne yerler var ben oldum tamam diyip kibre kapilan. Isyeri icinde ayni mantik, devletler icinde, kisinin kendi gelisimi icinde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)