Yeni i20 bakiyorum buaralar 1.2 vergisi az ve 2015 model pan cam tavanli cok hos duruyor istedigin fiyat araliginda bulursun
Yeni i20 bakiyorum buaralar 1.2 vergisi az ve 2015 model pan cam tavanli cok hos duruyor istedigin fiyat araliginda bulursun
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Astra nokta atışı olur daha kucuk birseyler isteniyoraa i20 veya fiesta en donanimli b segmentleri
megane bende düşünüyorum ancak yorgunmudur korkusu var ***** çoğu ateşli arkadaşlar turboyu bulunca canını ciğerini söküyor aracın , i20 de kriterlerimde var astra jlerde aynı coğu yorgun duruyor gazlamak için araç bakmıyorum önerenlere genede teşekkürler ancak geçen ay 645 haylimi gerçekleştirdim şimdik yanına ekonomi standart birşey bakıyorum takipteyim konuyu halen arıyorum![]()
Ride Or Die
Hayatım da kullandığım en berbat araba yeni clio.cliosundan latitude a kadar kullanmışımdır.en rahatı fluence gözümde.bravonun yol tutuşu mükemmel.1.6 mjet var yazılımlı.3 ten sonra kopuyor araç.Bravo doğru tercih olur hem de yakıtı harika.donanım olarakta iyi bir araç.dijital klima,dönüşe duyarlı sis,mercek far vs vs.cam tavanlı tercih edin ama![]()
C4 1.6THP-308 1.6THP'de bulabilirsin bu fiyat aralıgında, Coupe 1.4tce'lerde genelde dikkat ettigim hepsi stock nerdeyse arabaların temizini bulma ihtimali var bence.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)