User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Kiracı tahliyesi ile ilgili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim basimiza ayni olay geldi. Ama hergun 3-5 kisi gelmedi tabi 3. Gelip bakan daireyi satin aldi. Sonra bizim ev bulmamizada yardimci oldular butun masraflarimizida karsiladilar 1 aylik kira ve nakliye odemelerinide onlar yapti. Bizde evi kontrat zamanindan cok once bosalttik. Su an annemler halen o dairede oturuyorlar 8. Yil oldu en guzel cozumlerden biride budur.

Daireyi satin alan vatandaslar insan evladiymis, bize dedilerki biz evimizde oturmak istiyoruz. Bizde kendilerine bize ev bulun es deger masraflarimizida karsilayin cikalim ok dediker emlakci bi taraftan daire sahipleri bi taraftan hemen ev bulundu nakliye ayarlandi haftasina evi bosalttik.

Benzer yontemi uygulayabilirsin
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kira sozlesmesinde madde var aslinda satilacaksa, kiraci bakmak isteyenlere yardim etmeli diye.

Calisiyor vs olabilir, ama en nihayetinde o da anlayis gostermek zorunda.

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim basimiza ayni olay geldi. Ama hergun 3-5 kisi gelmedi tabi 3. Gelip bakan daireyi satin aldi. Sonra bizim ev bulmamizada yardimci oldular butun masraflarimizida karsiladilar 1 aylik kira ve nakliye odemelerinide onlar yapti. Bizde evi kontrat zamanindan cok once bosalttik. Su an annemler halen o dairede oturuyorlar 8. Yil oldu en guzel cozumlerden biride budur.

Daireyi satin alan vatandaslar insan evladiymis, bize dedilerki biz evimizde oturmak istiyoruz. Bizde kendilerine bize ev bulun es deger masraflarimizida karsilayin cikalim ok dediker emlakci bi taraftan daire sahipleri bi taraftan hemen ev bulundu nakliye ayarlandi haftasina evi bosalttik.

Benzer yontemi uygulayabilirsin
    ben iyilikten yana olan tarafım zaten siz merak etmeyin bunların hepsini yaparım ama inanın bu konuya gelmem için sağlam bir ağız dalaşı yapmam gerek, inanın 2 kelime etsem hemen celallenerek konuşmaya başlıyor adamın asabını bozuyor
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiracınıza bulacağı bir eve taşınmasında. nakliyesinde, emlakcı komisyonunda ki masraflarını ödemeyi teklif ettiniz mi?

Aynı durum benim başımda. hoş bizim mal sahibi adam aşırı cins olduğu için, inatlaşmaya döndü olay.
    ben teklif ettim masraflarımı karşıla çıkayım diyorum yanaşmıyor. bende evi göstermekte zorluk çıkartıyorum. herşey karşılıklı sonuçta..

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiraci sizin durumunuzu biliyor ve zorluk cikariyorsa insan degilmis

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Ankarada kirada oturuyorum. 2 sene önce oturduğum evi ev sahibi satacaktı. Olup olmadık zamanlarda müşteri yolluyor. İşteyim yada okuldayım akşam yolla diyorum yok 3'te 4'te arıyor müşteri gelecek acil gel yoksa girerim eve diye. Dedim hepsine şu gün şu saat randevu ver aynı anda gelsin. 2 gün sonraya randevulaştık 4 kişi geldi. Hepsini evde şu sorun var ben çıkacam, zaten komşular bi acayip sorun yaşıyorum diyip yolladım. Hiç biri evi almadı. Kiracıyla anlaşılır belli gün ve saatler belirlenir o zaman gezdirilir. Yoksa işinden gücünden alıkoyarak zor duruma düşürülüp halletmeye çalışmayın. Hele sözleşme devam ediyorsa zor durumda kalabilirsiniz.

Annenize geçmiş olsun. İnşallah rahatça çözersiniz sorunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha önce kadıköy bahariye de oturuyordum.Çocuk olunca büyük ve rahat bir ev alma telaşı ile içerenköy de bir ev bulmuştuk.Sahibinden üzerinden fotoları gördük begendik bir de içini gezelim binayı görelim istedik.Evde oturan sözde kiracı mal sahibinin akrabası,adam cezaevinden yeni çıkmış ne mümkündür 2 hafta evi göremedik.Adam evde gidin diyor mal sahibi geliyoruz kimse yok.En sonunda evi gördük tamamdır dedik.Mal sahibiyle anlaşıldı ve kredi başvurusu yapacagımızı söyledik.Bu seferde bir türlü bankadan gelecek ekspere kapı açılmadı.Sabah gelsinler diyorlar eksper ulaşamıyor.Öglen diyorlar yine olmuyor.Sonra içerideki kiracıyla içerenköyde buluştuk evi boşaltmayacagını bana haber vermeden evi satışa çıkardıgını daha kontratı oldugunu söyledi bizde bunlar için mal sahibi ile görüşüp orta yolun bulunmasını söyleyecegiz dedik ve sonuç olarak eski mal sahibine bu evi satmak istiyorsan kiracının çıkmasına yardımcı ol dedik ve 2 hafta sonra evi boşalttı.Tabi bu ugraşmacalar sonucu bizim eve girmemiz 1 ay gecikti.Ayrıyetten de zaten daireyi komple yaptıracaktık Allah'a şükür ama kiracı çıkarken bir kaç cam dahil kapı lavabo heryer parçalanmıştı

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 senedır ıcınde oturan kırasını gunu gunune ödeme yapan kiracısı hazır ev diye satabılırsınız , böyle ev arayan ınsanlar var cunku bu yol daha mantıklı gıbı..
    Bmw E34

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hallolcak inşallah arkadaşlar , ciddi bir alıcı görüp karar verdikten sonra başka bir durum yok , önemli olan kiracının garip saatler verip , gösterilmek istenen günden 3-4 gün sonrasına sallamaması.. bunun dışında tam istenilen bir kiracı tipi
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiracı ile anlaşması en mantıklı yol. Haftada bir gün belli saatler arasını belirleyin, emlakçıda bu zamana göre randevu versin, kiracıda bu saatler arasında evi göstersin.Hem kiracı zor durumda kalmaz hemde siz zor durumda kalmazsınız. Buna da yanaşmıyorsa, bir ev bulun benzer kiralı taşınma masraflarını karşılayın taşınsın. İş inat durumuna gelirse siz daha çok sıkıntı yaşarsınız, sözleşmesi bitene kadar kimseyi eve sokmaz.

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiraciya daireyi satacaginizi zaten soylemissiniz evi alabiliyorsanız size şukadara bırakalım deyin alamam derse huyuna gidin biraz taşınma masraflarını ben karşılayayim aldiysaniz depozitosunuda verin eline sen sağ ben selamet deyin muhtemelen çıkacaktır
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)