Ne yalan söyleyim, şimdiki aracımdan daha çok istedim, satılırsa benimkisi düşünebilirim
İzmirdeymiş araç bir bakın derim
Connecting Site...
Ne yalan söyleyim, şimdiki aracımdan daha çok istedim, satılırsa benimkisi düşünebilirim
İzmirdeymiş araç bir bakın derim
Connecting Site...
Çok yakın bir arkadaşımda var almera çok güzel, üst düzey donanımlı bir araç Fakatparçasında sıkıntı yaşanabiliyor. Bu arabanın parçacısı 2 yerde var diye biliyorum bi bostancı sanayide, biriside Ankara'da mıydı neydi ? Bi parça lazım olduğunda biraz soğutabilir ama donanım olarak almera iese tur bindirir kanımca
tekna olursa
![]()
Benim gibi yapın şu arabalardan alın!
Connecting Site...
Alttaki düzcedeki araç ile baya ilgilendim 19 liraya bırakıyor yemek ısmarlamasıyla beraber galerici ama sohbetleri hoş
en azından tüpü yeni takılmış olur
Connecting Site...
- Bize Her Yer TRABZON
Arkadaşlar bu mantıkla şahine doğana, ya da lineaya, symbole falan binelim.
Ayda bir 270 tl ye mandal değiştiriyor gibi konuşmayın.
Bahsettiğimiz araç infinity, chyrsler vs. değil.
Hurdalıkların etkası falan var da erişiminiz falan mı var? Niye bulamayalım? Bulamasam da 270 verir değiştiririm 1 kerelik olacak şeyler değil mi bunlar.
Tek seferde parçası ucuz diye bir arabaya tonla para vereceğime, daha ucuza daha iyi arabayı alır, parçanın bozulma riskini de göze alırım.
o yaştaki bi araba için ben önemsemem be abi
2001 model 244 binde 2.0 hdi 110 hp için anlaştım ben pazartesi konyaya gidip alıp gelicem ilandakilerin aynısı sunrooflu full sv donanım
tramer kaydı 500 tl, bel altı tamamen boyalı bile değil sağ kapı sacı değişik
18 liraya anlaştım birde istanbula dönüş mazotumu koyacak)
- Bize Her Yer TRABZON
Connecting Site...
Bu varken ies ne biliyim![]()
ies ler bu kadar uçtuktan sonra bende artık hondacı olarak almamaya karar verdim , başka marka ve modelleri araştırıyorum , en güzeli böle![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Burdayım burdayım geldim , okuldaydım...
Bu kadar kesin ve sert bir dille ifade ediyorum çünkü;
1) Ben dahil herkes Ünal Turan mikti herkesi parayı kırdı diyorda , herkes bu piyasaya rağmen civic alıp 2 ekleyip satma derdinde. Yani anlayacağınız herkes mikici olmuş , mıçını dönen çok. Günah keçisine yüklenmeye devam..
2) Sohbet bölümünde 10 konudan 5 'i Bulgardan Gürcüden ucuz araba getirme zavazingosu . Ama hepinize 25 para versek hepinizin 23e civic alıp 2 masraf yapıp 27 ye satmaya kalkışacağınızı biliyoruz...
O paralara daha güzel araçlar var önceki mesajlarda yazılmış onları araştırın derim.
BMW E90 320d LCI
a3 piyasasını bilmem de . kapı kolu örneği nedir onu anlamadım.kronik midir a3 lerde . kapı kolu falan mı kırılıyor nedir yani ? ayrıca bulunmaz demişsiniz. ilginç geldi.bu kadar tavsiyenin içinde a3 ler eğer o paralarsa son derece mantıklı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)